Old Blue Stars in het nieuw

Sponsoring voor JO14-1

Verdienstelijk gelijkspel tegen Martinus

Niemand buitenspel - Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

SO Soest-vrouwen houden goede tegenstander DSVO in de beker op een 2-2 gelijkspel

Maandag 04 september 2017

De vrouwen van SO Soest hebben in de eerste wedstrijd voor de beker DSVO uit Haarlemmermeer op een 2-2 gelijkspel weten te houden. De Soesters kwamen vroeg in de wedstrijd nog wel op een 1-0 achterstand , maar gingen na de rust op zoek naar de gelijkmaker.
In de tweede helft begonnen beide teams weer fris en sterk en had DSVO een voorsprong te verdedigen. Dit veranderde nadat SO Soest via een voorzet uit een vrije trap op 1-1 kwam door Bowy Roest.

Lang konden de Soester vrouwen hier niet van genieten want kort na de gelijkmaker was het DSVO die na een goede tegenaanval de 2-1 achter de keepster plaatste.

Het laatste kwartier bleef SO Soest opzoek gaan naar een doelpunt en zette de verdediging van DSVO onderdruk. Na een goed opgezette aanval kwam de bal bij Robin Schueler die met een zondagsschot de keeperster van DSVO kansloos liet. Dit bracht de stand opnieuw gelijk 2-2.

Een terechte uitslag gezien de hele wedstrijd.

De nieuwe staf Loes Camper (Hoofdtrainster) Tim Ramselaar (Assistent trainer) ,Quilian (ass.scheidsrechter) zijn zeer tevreden en kijken uit naar een goed seizoen.

De volgende bekerwedstrijd voor de het vrouwenteam van SO Soest is op 9 september om 12:30 , deze wordt thuis gespeeld op de Bosstraat in Soest.

11 min , 1-0

(1-0) ruststand

51 min , 1-1 Bowy Roest

54 min , 2-1

78 min, 2-2 Robin Schueler

SO Soest - SDZ Zondag 7 april 14:00 uur
VFC - SO Soest Zondag 14 april 14:00 uur
SO Soest - DSOV Zondag 21 april 14:00 uur
Roda'23 - SO Soest Zondag 5 mei 14:00 uur