Verdienstelijk gelijkspel tegen Martinus

Niemand buitenspel - Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Een geweldige overwinning van de vrouwen op de ongeslagen kampioen Saestum.

Zondag 13 mei 2018

Vandaag staat de wedstrijd tegen de kampioen Saestum op het programma en door een paar blessures zijn we blij dat we met elf dames en Naomi van de Mo19 kunnen beginnen. Ook moesten we kijken of de keepster Monique kon spelen aangezien zij een dikke blauwe pink had overgehouden van de laatste wedstrijd.

Dit hebben we opgelost om bij een keepershandschoen de pink er af te  knippen en zij dan met twee vingers bij elkaar in de handschoen ging zodat de pink goed vast zat en zij geen last meer had en een geweldige wedstrijd heeft gekeept.

Na een goede wedstrijdbespreking en warming up begonnen we aan de wedstrijd. Voor het begin hebben we de tegenstandsters gefeliciteerd en een bosje bloemen gegeven. Ook hebben we een minuut stilte gehouden voor onze overleden clubiconen.

De opstelling was een beetje anders dan de vorige wedstrijden en dat was een goede keus want in de zesde minuut werd spits Daniek de diepte ingestuurd en schoot zij de bal laag naast de keepster 1-0. Dit herhaalde zij in de 22ste minuut en het stond 2-0.

Het was een leuke wedstrijd die op en neer ging want ook Saestum kreeg genoeg kansen maar die werden allemaal onschadelijk gemaakt door de goede verdediging onder leiding van Robin, Kelsey, Demi, Lisa en keepster Monique.

Het middenveld van rechts naar links Bowy,Chantal,Bibi en Annabel werkte hard en een afgeslagen bal nam Bibi direct op haar slof en de bal vloog in het driehoekje 3-0.

Wij op de bank Caressa,Nynke,Lonneke ,Anna en de trainster Loes zaten met open mond te kijken wat een prestatie het team neer ging zetten en dachten er al aan om de thee te halen toen Daniek en Annabel de stand naar 4-0 (43min.) en 5-0 (45min.) schoten.

In de rust vertelt trainster Loes dat we echt een geweldige eerste helft hebben gespeeld maar dat we nog een helft moeten spelen en de tegenstanders er alles aan gaat doen om ook een paar goals te maken,dus opletten, tijd nemen en nog een paar doelpunten maken.

In het begin van de tweede helft kwamen we onder druk te staan omdat Saestum alles of niks ging spelen en ze kregen ook genoeg kansen maar de bal ging er maar 1x in 5-1.(78min.)

En zo gingen we naar het laatste kwartier waarin Lynn (rechtespits) het op haar heupen kreeg en elke dieptebal achterna rende en de keepster haar op haar achterwerk schoot en deze bal in het doel verdween 6-1.(80min.) We kregen weer de overhand en maakte in de 83 min. door een één/tweetje van Annabel met Daniek de 7-1.

En de laatste actie was er ook één uit het boekje, een corner van Annabel werd door Naomi goed ingekopt (87min.)8-1.

Een ongelooflijke zondagmiddag want niemand had hier aan gedacht 8-1 tegen de kampioen die alle 19 wedstrijden daarvoor met hoge cijfers had gewonnen dit was echt een hele goede teamprestatie waar je kon zien hoe goed de vrouwen zich hebben ontwikkeld in de drie seizoenen samenwerking met de trainster Loes.

De trainster is ontzetten trots op het team en met het resultaat .

Een extra pluim voor onze vlagger Quillan die weer in de regen moest staan 90 minuten en een bedankje voor Naomi die mee wilde spelen en dit uitstekend gedaan heeft en zichzelf beloonde met een doelpunt.

Ook een bedankje aan de goed fluitende scheidsrechter Chiel Krol die de hele wedstrijd alles goed onder controle heeft gehad.

Verder een pluim aan onze vaste supporters die ook met weer en wind aan de zijlijn staan.

Volgende wedstrijd zondag 20 mei thuis tegen VV Maarssen om 10.30 uur, dit is de laatste thuiswedstrijd van het Seizoen