SO Soest
SO Soest
Nieuwe hesjes voor recreanten

Nieuwe hesjes voor recreanten

Lees meer

Nico Gros Toernooi Zonnig Succes

Nico Gros Toernooi Zonnig Succes

Lees meer

 

2018 op sportieve en feestelijke wijze geopend

2018 op sportieve en feestelijke wijze geopend

Lees meer

Wedstrijd Vreeswijk 1 - SO Soest 2 gaat niet door -

Nieuws van de jeugdvoorzitter

Donderdag 14 september 2017

De dag dat in de avond het grote Feyenoord weer eenzaam aan de top van de Eredivisie plaatsnam, de dag dat ons eerste zijn tweede bekerwedstrijd won en dus ‘doorbekert ‘, maar ook wéér een dag dat Bosstraat Oost weer het beste van zichzelf liet zien. De vrouwen van Dienst (Debby Korf en Saskia Plekkenpol) maakten er weer een feestje van. In alle vroegte hadden zij al een vlaggenmast gesloopt.

Ondanks de vele regen die er gevallen was waren de velden goed bespeelbaar. Op veld 2 was het weer een drukte van jewelste en de doelpunten vielen weer als rijpe appels. JO 8-3 met 10-3, JO8-4 met 15-0 , de JO 9-3 verloor met maar 3-5. Bij de JO9-6 kwam de tegenstander niet opdagen ( bang ??) maar de ouders pakten het op en er kwam toch een dijk van een wedstrijd.

Op veld 3 haalden we niet de gewenste punten binnen, de 10-2 en 10-4 moesten met een miniem verschil hun meerdere erkennen in VVZ en Baarn, dat deed wel een beetje zeer in het wedstrijdsecretariaat. Gelukkig had de JO 11-4 meer succes tegen VVZ, zij wonnen met 8-2 en toen was het allemaal weer wat dragelijker.

In de 09.30 ronde waren er twee winstwedstrijden en twee wedstrijden waarin SO Soest tweede werd in hun confrontatie met hun tegenstander.

Onder een redelijk gesternte volgden de wedstrijden elkaar op. Bij de hoogste categorie die vandaag speelden ( de JO 19-2 en JO 19-3) was de samengestelde eindstand 6-5 voor de tegenstanders, iets waar mee te leven valt. Bij de categorie zestien en zeventien was de winst van één lekker en van de 16-3 jammer, alhoewel, ze speelden tegen de 16-1 van VVZ, dus kunnen we het daarop wegschrijven, toch? De meiden wonnen met 5-2.

Bij de veertien en vijftienjarigen waren een aantal mooie wedstrijden te zien. De JO 15-1 ging onderuit, maar het was een mooie strijd. De 15-2 won door het maken van maar liefst 7 doelpunten. Van alle wedstrijden die gespeeld werden op halve op hele velden was de 14-2 de énige die een gelijkspel mee naar huis bracht, opvallend. Alle andere team dus drie of nul punten.

In de middag werden zoals ook vorige week de sluizen even opgezet en kwam het regenwater weer dolenthousiast naar beneden. De oudste jeugdvoorzitter werd naar buiten gestuurd om in regen en wind, alle elementen trotserend , de velden te keuren…konden we doorgaan, was de vraag?

Toen deze een beslissing had genomen én het weer droog was ging de jongste ook buiten kijken en zag dat het goed was.

Er was ook een minder leuk bericht; bij Scherpenzeel liep Chris Rademaker een lelijke blessure op. Hij is de komende maanden uitgeschakeld door een beenbreuk en het afscheuren van omliggende zaken. Balen , balen voor hem, balen voor het team: wij wensen hem veel stekte.

Complimenten[LR1] en dank voor alle medewerking bij en door Scherpenzeel; …klasse.

We naderen het begin van het seizoen, nog even en het gaat om het “eggie”. Net zoals aankomende woensdag het start voor het “eggie”. Het zal ’s avonds stil zijn in Nederland, iedereen aan de buis gekluisterd of in gebed in kerk synagoge of moskee. Wij zijn er niet voor 100% van overtuigd dat Feyenoord gaat winnen, maar ze starten met 0-0, een gelijkspel.

Nog één ding ; zonder verdere tekst en uitleg.

Voor leden, barpersoneel, minderjarigen, leiders, coaches, ouders denk aan de leeftijdgrens van 18 jaar. Bij controle en bij overtreding kan dit SO Soest bakken geld kosten !!

Mede namens Marien Koene,
Leo Rauch

 

 

Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

Wedstrijd Vreeswijk 1 - SO Soest 2 gaat niet door
SO Soest 2 - Eemboys 1 23 januari 20:30
SO Soest - NVC 28 januari  
Weesp - SO Soest 4 februari  
Sponsorevent 5 februari
SO Soest - Hooglanderveen 11 februari
Elinkwijk - SO Soest 18 februari

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube

Onze vendeliers

Smurfit Kappa
Hufman Autorijschool
Smorenburg
Bank ten Cate & Cie
Jager Bokdam De Visser
Stalenhoef
WeFulfil
Optimum
Zwart Mul
Heineken
Kostencheck
KOK
Kantoor Expert
Beijer Containerbedrijf
Actiforce
It's Value
Hengel
Soester Duinen Restaurant
Mega Tegels
Bloemendael
Studio Jill
Korte Duinen Restaurant
Catering Centraal
Krijkamp Den Oude
De Jong
Voortjes
Columbus
Overhees
Postcodestroom
Verdonk Trappen
Profile Smeeing
Brouwer
Van Doorn
Bres
Soester Papier Discounter
Hoogt
De Staelenhoef
MidCoat
Dijkstra
Reijerse

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@so-soest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88