SO Soest
SO Soest
Het eerste elftal
Old Blue Stars in het nieuw

Old Blue Stars in het nieuw

Sponsoring voor JO14-1

Sponsoring voor JO14-1

Verdienstelijk gelijkspel tegen Martinus

Verdienstelijk gelijkspel tegen Martinus

Niemand buitenspel - Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

JO11-1 wordt 9e op Internationaal Toernooi.

Woensdag 06 juni 2018

Terwijl de loges uit Genk zich om 07:45 uur langzaam gingen voorbereiden om de tweede dag van het Int. Toernooi bij SO Soest vertrokken de mannen van de JO11-1 voor hun Internationale Toernooi richting Berkel en Rodenrijs.

De plaatselijke TOGB had een zeer sterk deelnemersveld bij elkaar kunnen verzamelen en zodoende stonden er een aantal zware wedstrijden op het programma. Na een openingsceremonie en maar liefst vier volksliederen (teams uit Duitsl, VS, België en Nederland waren vertegenwoordigd) kon het toernooi beginnen.

In de eerste wedstrijd was UNA(hfd kl 4; Veldhoven) de opponent. In de poule op papier de minste tegenstander(zouden als 15e eindigen), wellicht spanning of de focus lag al op de tweede wedstrijd, maar deze wedstrijd liep voor geen meter. Toch zette Mees ons nog op een voorsprong, maar daarna waren we totaal bij de les. Uitslag 1-4.

Een half uur later volgde het duel waar al de hele week naar werd uitgekeken. Feyenoord(am; hfdkl 1) was de tegenstander.(zou toernooiwinnar worden). De jongens revancheerden zich van de eerste wedstrijd maar konden niet voorkomen dat er een verdienstelijke 0-3 nederlaag werd geleden. Uitslag had een beter aanzien kunnen krijgen, maar Hidde en Julius zagen hun poging naast het doel belanden.

In de laatste wedstrijd van de poule was Zwaluwen Utrecht(hfd kl 2; zou als 3e eindigen) de tegenstander. Tot dan toe hadden ze twee wedstrijden gewonnen. Deze ploeg kenden we nog van een toernooitje bij FC Utrecht en daar hadden we een kwartier lang alle hoeken van het veld gezien. Dus de jongens waren gewaarschuwd. In deze wedstrijd bleek Hidde een plaag voor de Zwaluwse verdediging. Nadat hij de 1-0 had binnengeschoten werd hij ook nog eens onreglementair binnen de lijnen afgestopt, waarna Hugo uit een strafschop 2-0 kon laten aantekenen. Toch werd het snel daarna 2-1 en was het nog 10 minuten alle hens aan dek, maar de eerste overwinning was een feit.

Na de lunchpauze begonnen de kruisfinales. Doordat we vierde waren geworden in de poule moesten we aantreden tegen een nr. 3 uit een andere poule en dat bleek gastheer TOGB te zijn. Deze wedstrijd ging heel gelijk op maar door een slim genomen vrije trap van Lasse en het slim doorspelen van Hugo, kreeg Julius de bal voor zijn voeten en rondde fraai af. 1-0 winst.

Doordat Volendam(hfd kl: 1) had afgerekend met Harelbeke(B) waren de “oranjehemden” de volgende tegenstander. Een geduchte tegenstander, maar bij elke ploeg gaat nu ook de vermoeidheid meespelen en hoe gaat iedereen daar mee om. Het begin was voor Volendam maar echt heel gevaarlijk waren ze ook niet. Toch kwamen ze op 0-1, maar na een grote fout van de keeper zorgde Lars(na goed doorzetten) voor de 1-1. Hierna ging de strijd gelijk op en hadden we ook nog wel het nodige geluk(bal op de paal), maar penalty’s moesten de beslissing geven. David, Hugo, Lars en Lasse troffen doel, waarna Volendam naast schoot en Julius ons naar de wedstrijd om de 9e /10e plaats schoot.

Hierin was Quick Haag(hfdkl 2) de tegenstander. Het werd een spannende wedstrijd. Al snel zorgde Hugo uit een mooie pass van David voor de 1-0. Niet veel later kwam Quick langszij, daarna waren er kansen over en weer en moest er door Quick tot 2x toe aan de noodrem worden getrokken, anders hadden de doorgebroken Hidde en Julius alleen op de keeper kunnen afgaan. Uit de toegekende vrije trappen behaalden we geen succes. Dus weer strafschoppen. Quick verzilverde de eerste en ook David schoot onberispelijk binnen. Hierna wist Max de bal prachtig uit het doel te houden, waarna Lars zijn poging helaas zag stranden.

Vervolgens werd Max de held van de dag door ook de laatste penalty te stoppen. Hugo moest dan nog wel even onze laatste penalty maken en na de opbeurende woorden van de scheidsrechter “als je hem maakt, hebben jullie gewonnen” verdween de bal laag in de hoek. Dolle vreugde want de beker van de 9e plek is nog altijd groter dan die van de 10e.

Na de poulewedstrijden was dit het hoogst haalbare en met z’n allen door strijd te leveren en er altijd voor blijven gaan werd deze prachtige teamprestatie neergezet! We kunnen dan ook terugkijken op een prachtige dag. Een super strak en top georganiseerd toernooi met vele goede tegenstanders, waarbij de jongens gemerkt hebben dat je met sneller handelen en altijd strijd blijven leveren je ver kan komen.

    


Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

SO Soest - SDZ Zondag 7 april 14:00 uur
VFC - SO Soest Zondag 14 april 14:00 uur
SO Soest - DSOV Zondag 21 april 14:00 uur
Voetbalkamp Maandag 29 april tot en met donderdag 2 mei 
Roda'23 - SO Soest Zondag 5 mei 14:00 uur
SO Soest - Bloemendaal Zondag 12 mei 14:00 uur
ZSGO/WMS - SO Soest Maandag 20 mei (Tweede Pinksterdag) 14:00 uur
SO Soest - Hooglanderveen (DAG VAN DE CLUB) Zondag 26 mei 14:00 uur
Niemand buitenspel Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube YouTube

Onze vendeliers

Overhees [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
Dijkstra [kopie]
Reijerse [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
Beijer Gebr [kopie]
Reto internetburo [kopie]
MEAT (BMM) [kopie]
Actiforce [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
KOK [kopie]
Dam [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
PA van den Dijssel [kopie] [kopie] [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Yourlease [kopie]
Van Veen Bedrijfsdiensten [kopie]
Optimum [kopie]
WeFulfil [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Brouwer [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
Kostencheck [kopie]
BIN System [kopie]
De Jong [kopie]
FR Schilderwerken [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Heineken [kopie]
Mekenkamp Bouwbedrijf [kopie]
Hengel [kopie]
Bres [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Zwart Mul [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
Smorenburg [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
MidCoat [kopie]
Uitgeverij Peles [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
Hoogt [kopie]
Votrans [kopie]
Wonnink [kopie]
ING [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
Stalenhoef [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Postcodestroom [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Hagen VakantieXperts [kopie]
Boedelz [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
Mega Tegels [kopie]
Staal en Kunst - TOP [kopie]
Bikedeals [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@sosoest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88