SO Soest
SO Soest
Het eerste elftal
Old Blue Stars in het nieuw

Old Blue Stars in het nieuw

Sponsoring voor JO14-1

Sponsoring voor JO14-1

Verdienstelijk gelijkspel tegen Martinus

Verdienstelijk gelijkspel tegen Martinus

Niemand buitenspel - Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Soester Elftal wint van Oud FC Utrecht

Zondag 24 juni 2018

Het Soester Elftal leeft in Soest. Dat kan wel gezegd worden na de wedstrijd die de Soester selectie speelde tegen de voormalige profs van FC Utrecht. Circa 250 toeschouwers bezochten de wedstrijd en dat aantal had natuurlijk veel hoger kunnen zijn als Hees niet de promotiewedstrijd bij VSV had moeten spelen. Hees won die wedstrijd overigens met 2-1 en mag zich nu derdeklasser noemen. Gefeliciteerd !

Nu moest het Soester Elftal aantreden zonder de Hezianen. Maar met vervangers van SO Soest en VVZ'49 kon het elftal, gecoacht door Henk van Asch, Ronald de Rooy en Marcel van Essen prima voor de dag komen.

De aftrap werd genomen door zwemmer Sam Janmaat. Sam is ambassadeur van het Bentinck Fonds. Dit fonds zet zich in om mensen met een beperking aan het sporten te krijgen. Een goed doel waarvoor de netto-opbrengst van deze wedstrijd bestemd is. De 16-jarige Sam wordt door het Bentinck Fonds ondersteund in zijn sport en presteert op topniveau. 

In de eerste helft gaven de oud-profs prima partij. Spelers als Erik Willaarts, Ali Boussabon, Marcel Liesdek, Etienne Shew Atjon, Etienne Kelders, Ab Plugboer en Soester Robert Roest snappen natuurlijk nog wel hoe het spelletje gespeeld moet worden. De Soesters liepen zich stuk op het verdedigende Utrecht en zagen de tegenstander zelfs op voorsprong komen. Een kopbal van Brayton Biekman zette keeper Jaime Hensen op het verkeerde been.

Naarmate de wedstrijd, die op verzoek van FC Utrecht was ingekort tot twee keer 35 minuten, vorderde, werd duidelijk dat de Soesters conditioneel veel sterker waren. Dat is natuurlijk niet verwonderlijk als je kijkt naar het leeftijdsverschil. De jongste Soester deze zaterdag was VVZ'er Thijmen Volmer (18) die meer dan eens een duel moest uitvechten met bijvoorbeeld de 57-jarige Marcel Liesdek.

KNVB-arbiter Jesse Knetsch, die werd geassisteerd door André Willems en Thomas Hardeman, mocht na de goal van FC Utrecht nog eens vijf keer naar het midden wijzen. Maar nu telkens in het voordeel van het Soester Elftal. Doelpunten van VVZ'ers Saddy de Koning (2) en Levi Parinussa, een goal van SEC-speler Daniël Groen en de mooiste, een knal stijf in de kruising van Vliegdorper Michael Muijlwijk zorgden voor een 5-1 overwinning. Spectaculaire hoogstandjes waren er ook te zien, zoals bijvoorbeeld de omhaal van Saddy de Koning en de saves van doelman Stefan Postma. 

Pechvogel was keeper Jeffrey Huyboom van 't Vliegdorp. Hij blesseerde zich in de voorafgaande training en moest het duel dus helaas missen. In de wedstrijd waren er verder geen pechgevallen te noteren. Verzorger Pepijn Majoor had het opmerkelijk rustig. 

In de rust mochten pupillen van SEC, VVZ, Vliegdorp en SO Soest penalty's nemen op SO Soester Jaime Hensen en FC Utrecht-doelman Stefan Postma. Inky Meerding van SEC nam de pingels het beste en ging met een cadeaubon naar huis. 

Na de tweede wedstrijd van het Soester Elftal kunnen we spreken van een mooie traditie voor het Soester voetbal.

De datum en locatie voor de wedstrijd van het volgende seizoen staan al vast. Op zaterdag 22 juni 2019 wordt op het veld van VVZ'49 de derde wedstrijd van het Soester Elftal gespeeld. De commissie die bestaat uit Jochum de Jong en Gijs Schaap van VVZ, Peter Beijer en Stephan Ott van SO Soest, Ronald de Rooy van SEC, Marcel van Essen van 't Vliegdorp, Yvonne Hartman en Pascal Kamerbeek van Hees en Ronald de Jong gaat de komende tijd op zoek naar een tegenstander. 

Ed Groen maakte foto's die u kunt zien via deze link: Foto's Ed

Het Soester Elftal 2018: 

Boven vlnr: Jochum de Jong (VVZ), Ronald de Rooy (SEC), Mike van Zetten (SEC), Jordi Meerding (SEC), Hidde Reitsma (VVZ), Daniël Groen (SEC),
Jorney Kappenberg (SO Soest), Thijs Jamaat (SO Soest), Michael Muijlwijk (Vliegdorp), Stefan Jak (SEC), Jaime Hensen (SO Soest), Gido de Hiep (SO Soest), Gijs Schaap (VVZ), Henk van Asch (VVZ)

Onder vlnr: Peter Beijer (SO Soest), Saddy de Koning (VVZ), Thijmen Volmer (VVZ), Björn Frölich (VVZ), Ruben de Goede (VVZ), Levi Parinussa (VVZ),
Arjen Timmerman (Vliegdorp), Marcel van Essen (Vliegdorp), Hessel de Goeij (SO Soest), Pepijn Majoor (VVZ), Stephan Ott (SO Soest)

 

 

Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

SO Soest - SDZ Zondag 7 april 14:00 uur
VFC - SO Soest Zondag 14 april 14:00 uur
SO Soest - DSOV Zondag 21 april 14:00 uur
Voetbalkamp Maandag 29 april tot en met donderdag 2 mei 
Roda'23 - SO Soest Zondag 5 mei 14:00 uur
SO Soest - Bloemendaal Zondag 12 mei 14:00 uur
ZSGO/WMS - SO Soest Maandag 20 mei (Tweede Pinksterdag) 14:00 uur
SO Soest - Hooglanderveen (DAG VAN DE CLUB) Zondag 26 mei 14:00 uur
Niemand buitenspel Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube YouTube

Onze vendeliers

Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Dijkstra [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
Hoogt [kopie]
Bres [kopie]
Reijerse [kopie]
Van Veen Bedrijfsdiensten [kopie]
Zwart Mul [kopie]
Hengel [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
Optimum [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Votrans [kopie]
Yourlease [kopie]
Beijer Gebr [kopie]
ING [kopie]
De Jong [kopie]
WeFulfil [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Dam [kopie]
FR Schilderwerken [kopie]
KOK [kopie]
Actiforce [kopie]
Mekenkamp Bouwbedrijf [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
Mega Tegels [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
Heineken [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
Boedelz [kopie]
Uitgeverij Peles [kopie]
Smorenburg [kopie]
Staal en Kunst - TOP [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
Stalenhoef [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Overhees [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
Wonnink [kopie]
MidCoat [kopie]
Reto internetburo [kopie]
Brouwer [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
MEAT (BMM) [kopie]
Bikedeals [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Hagen VakantieXperts [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
BIN System [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
PA van den Dijssel [kopie] [kopie] [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
Kostencheck [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Postcodestroom [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@sosoest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88