SO Soest
SO Soest
Seizoensopening tegen FC Weesp

Seizoensopening tegen FC Weesp

Geen entree, wel loterij

Lees verder

Hoofdtrainer SO Soest leerde veel van Willem van Hanegem

Hoofdtrainer SO Soest leerde veel van Willem van Hanegem

Lees verder

Nieuwe website is live

Nieuwe website is live!

Wat vind je ervan?

Algemene ledenvergadering - 25 september om 20.00u

Van Hal, bijzonder all-round in telecom

Woensdag 13 september 2017

We zijn te gast in de telecomwinkel van Van Hal aan de Nieuweweg in Soest. Dit bekende en landelijk actieve Soester bedrijf is al ruim 25 jaar gespecialiseerd in telecom.

Nieuwste toestellen, objectieve advisering
Vestigingsmanager Robert Stigter: “De keuzemogelijkheden op het gebied van telecommunicatie lijken grenzeloos. Wij helpen de klant door de bomen het bos te zien. Als lid van Telecombinatie-organisatie kunnen wij alle bekende merken en typen smartphones, tablets maar ook Doro seniorentelefoons aanbieden. Onze specialisten nemen voor elke bezoeker graag de tijd voor een deskundig en onafhankelijk advies op maat. Daarbij beoordelen we o.a. welk abonnement, welke dienst of welk toestel het beste past bij de wensen en behoeften van de klant. Een belangrijk voordeel is dat wij producten van verschillende providers kunnen aanbieden. Van Hal Telecom is merkonafhankelijk en serviceprovider van alle A-merken. Of het nu gaat om een prepaid, sim only of een abonnement met een toestel; wij hebben altijd een passende oplossing, zowel voor particulieren als bedrijven.”

Uitleg en (reparatie)service
Onder het genot van een lekker kopje koffie vervolgt Robert zijn verhaal: “Onze winkel lijkt niet op de hippe en snelle telecomwinkels van de grote aanbieders. Bij ons staat advisering, service en het in alle rust geven van tekst en uitleg voorop. Geen vraag is te gek. Want uiteraard snappen wij dat bijvoorbeeld niet iedereen weet hoe je een smartphone moet instellen of bedienen. Of hoe VOIP-telefonie werkt. Dat geldt voor particulieren en zakelijke klanten. Wij zijn trouwens ook de specialist voor reparaties aan mobiele telefoons van o.a. Apple en Samsung en gebruiken bij reparaties alleen originele onderdelen. Inboedelverzekeringen stoppen trouwens met het dekken van de kosten voor mobiele telefoons, bij ons kun je ook terecht voor een telefoonverzekering.”

Uitgebreid dienstenaanbod
Robert geeft aan dat Van Hal veel meer is dan een telefoonwinkel of telecomaanbieder: “De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en diverse vakdisciplines grijpen steeds meer in elkaar. Als specialist volgen wij alles op de voet en adviseren wij onze klanten over de nieuwste mogelijkheden die vaak gepaard gaan met kostenbeperkingen en efficiencyverhoging. Van Hal is ook de specialist voor automotive-oplossingen zoals navigatiesystemen, achteruitrijcamera’s voor personen- en vrachtauto’s, een schotelsysteem voor de camper en Track & Trace systemen voor vrachtvervoerders.” Eén van de snelst groeiende afdelingen van Van Hal is de ICT-afdeling. Deze verzorgt voor diverse bedrijven de volledige ICT. Bij de security-afdeling van Van Hal kun je terecht voor een camera bij de voordeur of de poort maar o.a. ook voor uitgebreide en complexe systemen met intercom en automatische deurbediening.

Soester evenementen
Van Hal is ook actief tijdens grote Soester evenementen waaronder de Gildefeesten, de Ambachtenmarkt, de Sinterklaasintocht en de Sylvestercross. Robert: “Een goede communicatie is hierbij essentieel voor de efficiency en veiligheid. Wij verzorgen het portofoonverkeer en een goede onderlinge afstemming. Natuurlijk kan iedereen bij ons terecht voor de huur en/of verkoop van portofoons, mobilofoons en semafoons.”

Van Hal Telecombinatie, Nieuweweg 29, Soest, telefoon: 035-609 10 00, www.vanhal.com

Tekst: Jeroen van Netten
Foto: Jan Frommink

Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

Opening kunstgrasveld 24 september
SO Soest - FC Weesp 24 september om 14.00u
Algemene ledenvergadering 25 september om 20.00u
Oktoberfest 28 oktober
BBQuiz 24 november

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube

Onze vendeliers

Optimum
Soester Papier Discounter
Verdonk Trappen
Postcodestroom
Jager Bokdam De Visser
It's Value
Catering Centraal
Smorenburg
Bloemendael
Zwart Mul
Brouwer Wijnhandel
De Jong
Dijkstra
Stalenhoef
Kantoor Expert
Soester Duinen Restaurant
Bres
Van Doorn
Columbus
Hengel
Krijkamp Den Oude
Smurfit Kappa
Korte Duinen Restaurant
Studio Jill
KOK
Hoogt
Bank ten Cate & Cie
Hufman Autorijschool
Voortjes
Overhees
Mega Tegels
Actiforce
Brouwer
Profile Smeeing
Reijerse
Kostencheck
De Staelenhoef
WeFulfil
Heineken
MidCoat

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@so-soest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88