SO Soest
SO Soest
Het eerste elftal
Old Blue Stars in het nieuw

Old Blue Stars in het nieuw

Sponsoring voor JO14-1

Sponsoring voor JO14-1

Verdienstelijk gelijkspel tegen Martinus

Verdienstelijk gelijkspel tegen Martinus

Niemand buitenspel - Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

ZO VROEG : MICHIEL HEIJMANS...

Dinsdag 09 oktober 2018

In de algemene ledenvergadering van afgelopen maandag werd het voorstel gedaan om Michiel Heijmans lid te maken van het hoofdbestuur. Zijn nominatie werd met gejuich ontvangen, de leden stonden op banken en het applaus hield minutenlang aan. Zo’n jonge vent, zo vroeg al in het Hoofdbestuur, zo’n jonge vent met zoveel ervaring, dat is een aanwinst.

De afdeling Jeugd binnen het HB bleef zitten en weende bitter. Hij was, na het vertrek van de tweede jeugdvoorzitter (Marien Koene) nu ook zijn steun en toeverlaat in regelgeving en KNVB-geneuzel kwijt. Deze taak wordt nu overgenomen door Michel Veldhuizen die ook bewezen kwaliteiten heeft, maar afscheid blijft toch altijd pijn doen.

Wanneer Michiel zijn afscheidsreceptie organiseert is nog niet duidelijk, maar wanneer het zo ver is zullen wij u op de hoogte stellen.

De laatste streek die hij leverde was er een zo tussen neus en lippen door. ‘kan je mijn –man van dienst- beurt overnemen, je bent er toch altijd al.’ Onnadenkend werd er ‘ja, prima’ gezegd, niet beseffende dat een -man van dienst- op de zaterdag even over zeven uur aanwezig moet zijn.

Al met al een kolerestreek om zonder details iets te vragen.

Op zaterdagochtend, rond zeven uur, is het stil op straat; doodstil. Een of andere onverlaat heeft wel de vogels aangezet, maar daar blijft het bij. De huizen zijn donker, gordijnen dicht en je voelt je eenzaam. Die eenzaamheid werd plots verstoord toen ik langs Lex, van Lijf en Visie fietste, zijn huis in de buurt van onze velden. Blijkbaar hebben zij aandelen bij NUON want het was een baken in de donkere omgeving, een zee van licht.

Toen ik aankwam bij de parkeerplaats bleek dat ik toch wat verkeer gemist had, want er stonden al redelijk wat auto’s. In het clubgebouw was al volop leven met de welbekende totaal verkeerde muziekkeuze van Ton Mets. In de wedstrijdbesprekingsruimte zat al een compleet team, te luisteren naar hun coach die blijkbaar ook een totaal ander bioritme heeft dan een normaal mens.

In de bestuurskamer beneden was ook al volop activiteit, zo vroeg al. Marien, die een nieuwe roeping heeft gevonden in de JUMBO plaatjes had weer een peloton vrijwilligers om zich heen verzameld om van het foto’s nemen een doorslaand succes te maken. En verdomd, het is hen nog gelukt ook, een ruime 95% van alle leden van SO Soest is voor de lens verschenen; organisatorisch een mega prestatie.

Zo vroeg al slepen met de goaltjes voor de Blauwe Leeuwen op veld 1, hoedjes er bij als zijlijn, vlaggen in stok op één na. De Vlag van SO Soest hing half stok i.v.m. het overlijden van Ben van der Linden; een prominente (SO) Soester. Hij is overleden op 69 jarige leeftijd, zo vroeg !

Dit alles nog voordat er één bal getrapt was. In de vroege ronde was vooral de wedstrijd van de JO9-4 opvallend. Winnen met 15-0 in zo’n korte tijd is me wat. De JO8-3 kreeg er in dezelfde tijd ‘iets minder’ tegen.

Op veld 3a speelde de JO11-5 onder leiding van Rik Hooft. Rik deed dit (uiteraard onder begeleiding van zijn vader André) om invulling te geven aan zijn maatschappelijks stage die hij moet doen voor school. Misschien een tip voor anderen ?

Hij deed dit misschien ook wel om zo in het zonnetje te worden gezet. Het was zaterdag j.l. de dag van de scheidsrechter. Voor alle fluitisten hadden we een ‘Lange Soester’ (niet echt een vitamine –bom maar toch) ingekocht. Ondanks het feit dat we het sommige arbiters afraden om zich er aan te goed te doen (leeftijd/gewicht ed.) werd het door niemand afgewezen.

Heren scheidsrechters …. Bedankt!

De tweede ronde was er een met wisselend succes; winst voor de JO10-3, JO13-2007-1 en JO13-3. Er waren geen gelijke spelen, dus dan kunnen we al snel concluderen dat de rest de wedstrijden niet winnend afsloot.

In de daaropvolgende golf aan wedstrijden was er maar één verliespartij; een partij geleid door Paul Smit, maar dat is toeval. De JO9-2 won van VVZ (altijd lekker) en de JO14-2 en 15-3 behaalden de drie punten.

Na twaalf uur kwamen steeds meer de grote mannen en vrouwen aan de beurt. De JO15-2 en 17-2 sloten hun partijen winnend af. De JO16-1 en 19-2 moesten beiden zeven tegendoelpunten accepteren; zelf scoorden zij minder, dus …. vul in en kleur de plaatjes.

Als apotheose kwamen onze armada van vlaggenschepen voorbij. De MO19-1, de JO17-1 en 19-1. Alleen eerstgenoemde moest de punten delen, maar er kan wel worden gezegd, ongeslagen het weekeinde in, klasse. Het was een goede dag voor SO Soest, dank zij allen die daar aan mee hebben gewerkt, was wel blij dat ik een beetje vroeg naar huis kon gaan ……

Namens de Jeugdcie

Leo Rauch

 

 

 

 

 

 

Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

SO Soest - SDZ Zondag 7 april 14:00 uur
VFC - SO Soest Zondag 14 april 14:00 uur
SO Soest - DSOV Zondag 21 april 14:00 uur
Voetbalkamp Maandag 29 april tot en met donderdag 2 mei 
Roda'23 - SO Soest Zondag 5 mei 14:00 uur
SO Soest - Bloemendaal Zondag 12 mei 14:00 uur
ZSGO/WMS - SO Soest Maandag 20 mei (Tweede Pinksterdag) 14:00 uur
SO Soest - Hooglanderveen (DAG VAN DE CLUB) Zondag 26 mei 14:00 uur
Niemand buitenspel Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube YouTube

Onze vendeliers

WeFulfil [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
FR Schilderwerken [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
Zwart Mul [kopie]
Heineken [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
BIN System [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
ING [kopie]
Mekenkamp Bouwbedrijf [kopie]
Brouwer [kopie]
Smorenburg [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
Hagen VakantieXperts [kopie]
Overhees [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
Boedelz [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
Stalenhoef [kopie]
Bikedeals [kopie]
Actiforce [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
Reto internetburo [kopie]
Kostencheck [kopie]
Bres [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Mega Tegels [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
MidCoat [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Hoogt [kopie]
Dam [kopie]
Reijerse [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Wonnink [kopie]
Staal en Kunst - TOP [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
Van Veen Bedrijfsdiensten [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Yourlease [kopie]
Votrans [kopie]
Beijer Gebr [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
Hengel [kopie]
Postcodestroom [kopie]
De Jong [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
Uitgeverij Peles [kopie]
Dijkstra [kopie]
KOK [kopie]
PA van den Dijssel [kopie] [kopie] [kopie]
MEAT (BMM) [kopie]
Optimum [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@sosoest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88