SO Soest
SO Soest
JO11-6 Team van de Week

JO11-6 Team van de Week

Jeugd wint voorronde NK Penaltyschieten

Jeugd wint voorronde NK Penaltyschieten

JO14-4 naar Volendam

JO14-4 naar Volendam

Sterk SO Soest wint van DSOV

Sterk SO Soest wint van DSOV

CJVV O17-1 - SO Soest O17-1

Dinsdag 19 september 2017

 

Sportorganisatie Soest O17-1 speelt een prima laatste wedstrijd voordat de competitie begint. Wij Soest stonden op nummer 1 van de 4 teams in de poule van de beker. We waren al zo goed als door aangezien wij moesten verliezen en VVZ’49 met 6-0 moest winnen wilde VVZ’49 nog eerste eindigen. Toch was het belangrijk voor de blauwe leeuwen om de laatste wedstrijd voor de competitie een goeie vorm vast te houden en dus te winnen.

De wedstrijd begon met een aftrap van Soest. De bal ging rond en Soest domineerde gelijk de wedstrijd. Het opbouwen van achteruit waarbij het middenveld zich goed vrij speelde loonde al gelijk. In de 6de minuut kwam Rogier nadat hij zichzelf goed vrij had gespeeld aan de bal op zo’n 20 meter van het doel. De sterk spelende speler kreeg op dat moment veel ruimte en schoot en dat was gelijk de openingstreffer. CJVV kreeg nu de aftrap maar wist nu iets meer grip op de wedstrijd te krijgen. Toch werden de duels nog steeds door Soest gewonnen. De spits van CJVV wilde na een tijdje toch graag de bal hebben waardoor de nummer 9 erg diep inzakte om de bal te krijgen. Dit loonde niet want de centrale verdedigers Stan en Luc pakte de bal af en counterde gelijk waaruit een paar hele grote kansen kwamen onder andere voor Viktor, die later wel het net wist te vinden. In de 31ste minuut werd Viktor 1 op 1 werd gezet met de keeper van CJVV, de snelle spits schoot 0-2 netjes binnen. De spitsen Youp en Viktor kregen in de trainingen de opdracht wat meer in het centrum te blijven, dit pakte zei goed op. “Ik heb tot nu toe wel heel weinig gelopen” zei Youp in de rust, en toch was dat de bedoeling van de trainers. In de eerste helft werd sterk gespeeld. De backs Joep en Huey maakte goed de ruimte en bleven hun duels winnen, de middenvelders speelde sterk Valentijn had zijn grote tegenstander in zijn broekzak, Didier begeleidde de aanvallen met zijn goeie acties en passes, Ivo speelde zakelijk, Rogier bood zich goed aan elke keer en creëerde veel ruimte voor zichzelf en voor anderen en de twee achterin en de keeper verzorgde de opbouwen. Er werd met dit team een sterke eerste helft gespeeld met veel goeie combinaties en veel kansen die wel wat meer gescoord mochten worden door Soest. 

 

In de 58e minuut scoorde Didier met een goede individuele actie door de verdediging van CJVV. Soest zakte wat terug en gaf CJVV de kans om te voetballen maar echt grote kansen kwamen er niet. CJVV domineerde wat meer naar het doel van Hein maar daardoor kwamen er achter bij CJVV meer ruimtes die Soest gebruikt met counters. In de 62e minuut scoorde Youp uit een goeie omschakeling. Dit gebeurde hetzelfde in de 76e minuut Youp scoorde weer maar nu de 0-5. De lichtgeblesseerde Victor werd gewisseld voor Lucas, die daardoor in de spits kwam te staan. De tweede helft werd verdedigend gespeeld door Soest. We wisten de 0 te houden terwijl CJVV veel druk gaf. In de 80ste minuut kwamen wij op 0-6 door Lucas, door een goede steekpass die hem één op één met de keeper van CJVV bracht en dit was ook de eindstand. Niels speelde nog een goede 35 minuten waarbij hij geen kansen weg gaf aan zijn directe tegenstander. Merijn speelde op het middenveld sterk voor de gewisselde Ivo en was erg balvast. Samenvattend een goeie eerste helft en een zakelijke tweede helft gespeeld.

Opstelling: Hein Janmaat, Huey de Jong (Niels Kuus) Luc Hooft ©, Stan van Asch, Joep Janmaat, Rogier Eggens, Valentijn Hop, Didier Aprahamian, Ivo Schenk (Merijn Brons) Viktor Koene (Lucas van Loon) Youp van Zonneveld.

 

 

Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

Roda'23 - SO Soest Zondag 28 april 14:00 uur
Voetbalkamp Maandag 29 april tot en met donderdag 2 mei 
SO Soest - Bloemendaal Zondag 12 mei 14:00 uur
ZSGO/WMS - SO Soest Maandag 20 mei (Tweede Pinksterdag) 14:00 uur
SO Soest - Hooglanderveen (DAG VAN DE CLUB) Zondag 26 mei 14:00 uur
Niemand buitenspel Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube YouTube

Onze vendeliers

Boshuizen Hoveniers [kopie]
WeFulfil [kopie]
Van Veen Bedrijfsdiensten [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
KOK [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Staal en Kunst - TOP [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
Zwart Mul [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Bikedeals [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
Dijkstra [kopie]
BIN System [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
FR Schilderwerken [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Stalenhoef [kopie]
De Jong [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
Bres [kopie]
Heineken [kopie]
Yourlease [kopie]
Mega Tegels [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Wonnink [kopie]
MEAT (BMM) [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
Hagen VakantieXperts [kopie]
Reto internetburo [kopie]
Hengel [kopie]
Van Hengstum [kopie]
MidCoat [kopie]
Hoogt [kopie]
Kostencheck [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
ING [kopie]
Boedelz [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Postcodestroom [kopie]
Actiforce [kopie]
Overhees [kopie]
Reijerse [kopie]
Uitgeverij Peles [kopie]
Mekenkamp Bouwbedrijf [kopie]
Optimum [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
Votrans [kopie]
Dam [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
PA van den Dijssel [kopie] [kopie] [kopie]
Brouwer [kopie]
Smorenburg [kopie]
Beijer Gebr [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@sosoest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88