SO Soest
SO Soest
Perfect verlopen Your Lease U12 Toernooi

Perfect verlopen Your Lease U12 Toernooi

Geslaagd Bram Bartels Toernooi

Geslaagd Bram Bartels Toernooi

Zenit wint toernooi

Zenit wint toernooi

250 keer SO Soest 1 voor Rayendall

250 keer SO Soest 1 voor Rayendall

Nieuwjaarstoespraak Ries de Jong

Donderdag 10 januari 2019

Tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst op 1 januari sprak onze voorzitter Ries de Jong enkele mooie woorden. Wij willen u zijn speech niet onthouden:

2018 was een druk jaar met goede resultaten op het veld maar op het organisatorische en financiële vlak. Natuurlijk zijn er zaken die niet goed zijn verlopen of beter kunnen, maar over het algemeen mogen we tevreden zijn. Dat succes hebben we te danken aan ons trouwe leger vrijwilligers.

Het afgelopen jaar mochten we een recordaantal Vendeliers begroeten. 56 bedrijven steunen ons als sponsor. De maandelijkse interviews zijn te lezen in de Soester Courant en op onze website. Het was ook een jaar waarin we hebben getracht om het e-voetbal op de SO Soest kaart te krijgen. Dit plan is helaas voorlopig in de koelkast gezet.

2018 bleek ook een jaar waarin de voetbalkalender met name in de maanden mei en juni krap bleek. De KNVB heeft de programmering van de competitie anders ingedeeld, waardoor in mei en juni nog speelrondes zijn ingedeeld. Hierdoor moesten na-competitiewedstrijden tussen toernooiwedstrijden worden ingepland. Met passen en meten is dit uiteindelijk gelukt. Dit jaar zal dat niet anders zijn.

Hoe actief SO Soest is, naast het reguliere competitievoetbal, is tijdens de drukke decembermaand te ervaren. Van het Open Soester 45-plus-voetbaltoernooi, schakelden we door naar Sinterklaas voor de kleintjes en het G-voetbal, naar een Bingo, kaarten in de Kuil, de vrijdagavond kraakavond, naar het top-2000 spektakel en dan nu de recpetie. In het niauwe jaar gaan we verder met de kaartmarathon en 18 januari is de BBQuiz van Peter Beijer en Peter den Blanken. Allemaal activiteiten in een tijdsbestek van anderhalve maand

Al deze aktiviteiten en noviteiten worden allemaal aangekondigd op de site. De vernieuwde website draait nu iets meer dan één jaar. In het jaar 2018 is de website meer dan 200.000 keer bezocht. Een schitterdend aantal, een compliment voor onze vrijwiligers die deze website aktueel houden maar ook voor onze subspsonsor en webontwerper Reto van Remco de Hiep.

Wat binnenkort ook op de site wordt geplaatst is het nieuwe all time record dat is opgehaald door het JAC en met name de jeugdleden. Meer dan 8000,- is binnengekomen, Roelien, Chantal en Renata, dank daarvoor.  Het jeugdbestuur zal in overleg met deze dames bepalen waar een deel van dit bedrag aan besteed gaat worden. Lees ook daarvoor weer de site

Over een paar weken gaan we verder met de tweede seizoenshelft. De voorberieidingen voor het jeugdvoetbalkamp heeft u al kunnen lezen in de nieuwsbrief die ook al weer op de site stond. Het thema dit jaar is Blauw Bloed. De eerste honderd aanmeldingen zijn binnen. Ook het internationaal voetbal toernooi is alweer in voorbereiding. De nodige nationale en internationale topclubs zijn reeds gestrikt. De zoektocht voor pleeggezinnen om deze voetballertjes onder te brengen is gestart. U kunt zich aanmelden bij onder meer Arnoud Boer.

Met trots kunnen wij ook de benoeming van de drie nieuwe HJO ’s voor komend seizoen melden. Echte SO Soesters, Arnoud Boer, Rene Kaats en Wilfred Janmaat gaan op korte termijn gesprekken voeren met beoogde trainers voor aankomend seizoen, maar ook zorgen zij ervoor dat er meer aandacht besteed gaat worden aan de breedte-elftallen, de ruggengraat van de vereniging.

Verder is de TC druk bezig met het vinden van een nieuwe trainersstaf voor Soest 1. De resultaten onder Gerrit Plomp en Ramon Bongers zijn prima, maar als club hebben we toch besloten om hun contracten niet te verlengen, omdat wij denken dat een aantal zaken beter kunnen, denk dan aan communicatie en betrokkenheid (aandacht voor Soest 2, JO -19 en jong Soest)

De TC zit volop in de sollicitatieprocedure. Wij kunnen vandaag dan ook niet de nieuwe trainer presenteren. Zodra deze bekend is dan horen jullie direct, ook weer via de site.

De komende weken zullen nog meer besluiten worden genomen en bij doorgang zullen deze dan op de site zijn te lezen.

  • De aanschaf van voetbal TV, zodat u voetbal bij SO Soest kan volgen op uw telefoon en trainers voetbalanalyses kunnen maken
  • Een kwaliteit- en perfomanceprogramma jeugdopleidingen uitgevoerd door de KNVB. Waar staan we met onze jeugdopleiding en waar willen we naar toe?
  • LED verlichting op veld 2, 5, 4ena en keepershoek
  • Uitsluitsel over de velden aan de Bosstraat en Hees. Wethouder Harrie Dijkhuizen heeft toch meer tijd nodig dan eerder gedacht. Het laatste contact hierover was net voor de kerst. Hij belooft nu dat binnen afzienbare tijd de plannen zijn uitgewerkt zijn en openbaar kunnen worden gemaakt met een mooie integrale oplossing waarin ieder zich zal kunnen vinden

 

1 januari is dan ook inmiddels traditie geworden om de vrijwilliger van het jaar te benoemen. Hij of zij staat symbool voor alle vrijwilligers. Eerdere winnaars zijn; JAC, Alan Ruscher, Godfried v Leen, Gerard van de Bedem, Paul Bosch, het A-team.

Voor dit jaar hebben we gekozen voor een man, een man die pertinent niet op de voorgrond wil treden. De man die bestuursleden steevast bleef aanspreken met u en meneer, echt waar. Hij heeft een scala aan taken verricht bij SO Soest. Hij heeft in de jeugdcommissie gezeten als wedsstrijdsecr. E.-pupillen. Of dat niet genoeg was ging hij ook een meidenteam trainen en coachen. Toen dit stopte heeft hij de taak van scheidrechter weer opgepakt; hij wil iedereen en alles fluiten, zolang het maar niet op veld 2 is !

Zonder ook maar iets tekort te doen aan de bovenstaande vrijwilligerstaken is hij toch het meest bekend, zeg maar beroemd geworden om zijn werk als materiaalman bij de jeugd.  U mag van mij aannemen dat dat een hele klus is om dat ieder jaar weer voor elkaar te krijgen.

Hij is ook de man die steeds weer de grillen van het HB t.a.v. het ballenhok moest oplossen. Van kasten naar ballenhokken, van hokken naar rekken. Een groot deel van zijn zomervakantie ging er in de afgelopen jaren inzitten.

De man over wie wij praten is Martin Faasse. Het hoofdbestuur van SO Soest wil hem bedanken voor al zijn werk, voor het werk dat hij ’t liefst op de achtergrond verricht,

Martin BEDANKT!

Namens het bestuur wens ik jullie allemaal een sportief, gezond en succesvol 2019. 

 

Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

Uitje Klup van 100 Zondag 30 juni
Vrijwilligersfeest Zaterdag 6 juli

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube

Onze vendeliers

De Staelenhoef [kopie]
Zwart Mul [kopie]
Van Doorn [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
PA van den Dijssel [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
Overhees [kopie]
Postcodestroom [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Bres [kopie]
Heineken [kopie]
Dierenpark Amersfoort [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
Soester Papier Discounter [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
De Jong [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
ING [kopie]
Proef Soest [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
Smurfit Kappa [kopie]
Hoogt [kopie]
Hufman Autorijschool [kopie]
MidCoat [kopie]
Mega Tegels [kopie]
Van Hal [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
Dijkstra [kopie]
Reto internetburo [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Kostencheck [kopie]
Dam [kopie]
Smorenburg [kopie]
Keistad Advocaten [kopie]
Sportivun sportkampen [kopie]
Voortjes [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Hengel [kopie]
KOK [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
Yourlease [kopie]
Stalenhoef [kopie]
Brouwer [kopie]
Rhinoz (web)tekst & advies [kopie]
Actiforce [kopie]
Wonnink [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Optimum [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@so-soest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88