SO Soest
SO Soest
Perfect verlopen Your Lease U12 Toernooi

Perfect verlopen Your Lease U12 Toernooi

Geslaagd Bram Bartels Toernooi

Geslaagd Bram Bartels Toernooi

SO Soest JO17-1 wint NK voor JO17-1 junioren

SO Soest JO17-1 wint NK voor JO17-1 junioren

Leerzaam uitje Klup van 100

Leerzaam uitje Klup van 100

Maak kennis met de staf van de JO17-1voor het seizoen 2019-2020

Maandag 04 februari 2019

In navolging van de eerdere voorstelrondes stellen wij u nu ook de trainersstaf voor van de JO17-1 voor het seizoen 2019-2020, te weten Jesse de Boer, Jeroen van Veenendaal en Tim Brand:

TRAINER JO17-1 – Jesse de Boer

Hieronder het verhaal van Jesse de Boer:

Zelf begonnen met voetballen in de F14 bij SO Soest. Vanaf toen altijd gevoetbald. Ik was nooit echt gericht op het voetballen in de selectie maar vooral op het voetballen voor mijn plezier. Wel een jaar selectie gevoetbald in de D-pupillen, maar het seizoen daarna weer teruggegaan om met vrienden te voetballen. Vanaf mijn 15e begon, door mijn vader, eigenlijk de passie om training te gaan geven. Ik begon met het trainen van mijn broertje in de D9. Het seizoen daarna werd ik gevraagd om de E2-selectie te gaan trainen en coachen. Anton Vugts werd de trainer van de E1. Ik heb twee seizoenen met Anton samen getraind. Ik heb daar erg veel van geleerd. Met name in het geven van technische trainingen, de structuur van een training en dat gecombineerd met heel veel plezier. Waarbij ik het tweede seizoen (2016-2017) bij de JO11-2 een fantastisch jaar heb gehad met een kampioenschap. Dat seizoen liep ik ook als assistent bij Jasper Meeder bij de JO13-2. Van Jasper heb ik vooral op tactisch gebied en op gebied van teamstructuur en teambuilding heel erg veel geleerd. Ook met de JO13-2 werden we kampioen.

Vanaf toen is eigenlijk alles heel snel gegaan. Ik werd hoofdtrainer van de JO12-1. Daarnaast groeide de passie om hier echt verder in te gaan. Ik haalde dat jaar dan ook mijn UEFA C YOUTH. Een jaar waarin ik met mijn vader als assistent echt heel veel bereikt heb met een groep waar mega veel potentie in zit. We werden weer kampioen en ik besloot om met de groep mee te gaan naar de JO13-1. Dit seizoen ben ik 6 dagen in de week bezig in het voetbal. Ik zit bij 4 verenigingen: Victoria, PVC, Hercules en SO Soest. Bij alle verenigingen voer ik een andere functie uit. Dat allemaal om mij te ontwikkelen als trainer en een CV op te bouwen. Bij SO Soest train ik momenteel de JO13-1 en JO17-2, waarbij we met de JO13-1 kampioen zijn geworden (4 op een rij😉) en nu voor promotie gaan spelen. Bij de JO17-2 hebben we al grote stappen gemaakt en gaan we met staf en spelers de tweede seizoenshelft echt nog meer stappen maken. Ik start nu ook met mijn UEFA B YOUTH (de volgende trainersopleiding). Wij hopen met deze staf dit seizoen met beide teams goed af te sluiten!

Komend seizoen ga ik weer proberen veel stappen te maken in mijn ontwikkeling, als trainer van de JO17-1, samen met Jeroen, Tim en mijn eigen vader, Hendrik, als teammanager. Ik heb er erg zin in en denk dat we er een super jaar van gaan maken! Ik wens de JO17-1 dan ook nog heel veel succes met het vervolg van de competitie in de 4e divisie en ik hoop en verwacht dat ze gewoon gaan handhaven…


 

ASSISTENT TRAINER JO17-1 – Jeroen van Veenendaal

Het viel hem niet mee om iets kort iets te schrijven, maar het is gelukt!

Als klein jongetje ben ik op 7e jarige leeftijd onder de S.O. Soest boog doorgelopen en sinds die tijd met de club verbonden. Tot op de dag van dit schrijven loop ik in Soest 5 nog achter een balletje aan te rennen. Na de pups ongeveer alle vertegenwoordigende jeugdelftallen doorlopen en had het geluk om in een gouden generatie te zitten. Een generatie die bij de JO17(B1) “landskampioen NKS” werd en die 2 jaar later promoveerde naar de landelijke jeugdcompetitie. In deze periode veel trainers meegemaakt en o.a. bij Ome Henk v/d Lugt veel geleerd maar ook veel lol beleefd. Na een kort uitstapje naar Soest 2 in mijn senioren tijd ruim 13 jaar in de hoofdmacht gespeeld. In die periode van een derde klasse opgestoomd naar plek 5 in de hoofdklasse A in 2001 (nu 3e divisie). Ondanks enkele verzoeken pas toen zoonlief voetballen leuk begon te vinden in het trainerswereldje gestapt. Na eerst de F11, een jaartje zowel F2 als F8, ben ik in 2015 samen met Lex Drop de F1 gaan doen. Met deze groep spelen we dit jaar voor het eerst 11x11 en dat gaat gelet op de vele positieve reacties op het spel van de jongens vrij goed. Het is ook een groep waar nog veel meer in zit. Plezier voert de boventoon, maar als je iets wilt bereiken moet je er ook iets voor doen.

Wat ik niet verwacht had, maar ben het trainer zijn steeds leuker gaan vinden en kijk er ook naar uit om met een jonge ambitieuze trainer, zoals Jesse, te gaan samenwerken.  Mijn voetbalverleden en ervaring met allerlei verschillende type trainers (resultaat-, sfeer-, tactisch gericht etc.) en de jonge frisse ideeën van Jesse en Tim moeten een goede combinatie zijn om er volgend seizoen wat moois van te maken.      


 

ASSISTENT TRAINER JO17-1 -  Tim Brand

Het verhaal van en door Tim:

Mijn voetbalcarrière ben ik gestart op SO Soest toen ik nog maar 5 jaar oud was. Na 4 jaar bij SO soest gevoetbald te hebben ben ik over gestapt naar VVZ’49, om uiteindelijk dit jaar weer terug te keren bij SO Soest als voetballer bij SO Soest 8, en als trainer bij de JO13-2, waar Jesse mij voor heeft gevraagd aan het eind van vorig seizoen. Mijn eigen ambitie voor het trainersschap is begonnen op mijn 15e, en heb sinds dat jaar veel verschillende jeugdteams en leeftijden getraint. De JO13 is een geweldige leeftijd om mee te werken, omdat alle spelers erg veel veranderingen doorgaan in deze periode, waar je als trainers veel voor ze kan betekenen, ook naast het veld. Komend seizoen seizoen gaan wij een nieuwe uitdaging aan met de JO17-1, met Jesse als hoofd van de staf, samen met Jeroen en ik als assistent, en met Hendrik als leider. Ook ga ik in September beginnen aan een voor mij nieuwe trainingscursus, de UEFA C YOUTH, die SO Soest voor mij wilt betalen. Ik kijk erg uit om die 2 nieuwe uitdagingen aan te gaan volgend seizoen!


 

Wij wensen bovenstaand drietal trainers succes het komende voetbaljaar, we hebben er alle vertrouwen in!

Namens de jeugdcommissie

Leo Rauch

Leo Rauch en Wilfred Janmaat poseren met de nieuwe stad van de JO17-1

Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

SO Soest - VVIJ Zondag 25 augustus 14:00 uur
Renswoude 1 - SO Soest 1 Zaterdag 31 augustus 17:00  
DHSC 1 - SO Soest 1 Dinsdag 3 september 20:00 uur
SO Soest 1 - Roda'46 1 Zaterdag 7 september 17:00  
Huizen 1 - SO Soest 1 Dinsdag 10 september 20:15 uur
SO Soest 1 - ASC Nieuwland 1 Zaterdag 14 september 17:00  
Start competitie SO Soest - DIOS 22 september 14:00 uur

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube

Onze vendeliers

KOK [kopie]
Van Doorn [kopie]
Hufman Autorijschool [kopie]
Dijkstra [kopie]
Reijerse
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
MidCoat [kopie]
Hoogt [kopie]
Actiforce [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
Van Hal [kopie]
ING [kopie]
Postcodestroom [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Mega Tegels [kopie]
Hagen VakantieXperts
Heineken [kopie]
Zwart Mul [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
Optimum [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
Wonnink [kopie]
Overhees [kopie]
Yourlease [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
Stalenhoef [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
Smorenburg [kopie]
PA van den Dijssel [kopie]
Hengel [kopie]
Smurfit Kappa [kopie]
Bres [kopie]
De Jong [kopie]
Bloemendael
Sportivun sportkampen [kopie]
Reto internetburo [kopie]
Votrans
Jager Bokdam De Visser [kopie]
GeldNL
Dam [kopie]
Brouwer [kopie]
Kostencheck [kopie]
Beijer Gebr
JeeGee Vastgoed [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@so-soest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88