SO Soest
SO Soest
Het eerste elftal
Old Blue Stars in het nieuw

Old Blue Stars in het nieuw

Sponsoring voor JO14-1

Sponsoring voor JO14-1

Verdienstelijk gelijkspel tegen Martinus

Verdienstelijk gelijkspel tegen Martinus

Niemand buitenspel - Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Aan de slag weer...

Dinsdag 05 maart 2019

Het was een beetje overdreven om het hele KNVB-voetbalprogramma voor twee weken er uit te gooien, enkel en alleen omdat ik tien dagen op vakantie ben geweest. Wanneer ik dat had geweten was ik thuis gebleven, maar goed het is niet anders het is achter de rug, we kunnen weer beginnen.

Het was afgelopen zaterdag stil aan de Bosstraat. Het was maar goed dat de recreanten ’s middags speelden en  de JO 19-1, zodat velen een reden hadden om toch even naar de kantine te komen; werd ’t toch nog gezellig voor de mensen die geen Carnavalsbloed hebben. Voor de mensen die dat wel hebben was die lichaamsvloeistof rond genoemde tijd al een stuk ‘dunner’, bloedverdunners waren even niet nodig.

TRAINERS EN HJO’S
Op SO Soest, was het ’s morgens meer een vergaderdag dan een sportdag. Anton Vugts heeft weer een jaar aan zijn lange trainerscarrière vastgeplakt, hij gaat de JO 11-1 en JO11-2 trainen. Luc Hooft gaat samen met zijn assistent André de JO 12-1 doen. De onderhandelingen over al deze mensen konden met succes worden afgerond, de foto’s en CV’s komen binnenkort op de site.

Na deze gesprekken was er een eerste gezamenlijk overleg met de beoogde Hoofden Jeugd Opleidingen voor komend seizoen: Arnoud Boer, René Kaats en Wilfred Janmaat. Zij konden de Jeugdcommissie blij maken met de mededeling dat de indeling van de trainers van de selectie-elftallen voor het overgrote deel rond is.

Verder zijn er (tijds)afspraken gemaakt over het nieuwe trainingsschema, de selectieprocedures en de verdere indelingen.

Wanneer daar duidelijkheid over is kunnen we in de jeugdcommissie aan de slag met de breedte-elftallen voor komend seizoen; ieder jaar een hele klus. We gaan ons best doen om iedereen zoveel mogelijk te betrekken bij de indelingen, we willen zoveel mogelijk spelers, ouders en trainers tevreden stellen en blij maken daarin.

LEDVERLICHTING EN VOETBAL-TV

Het moet opgevallen zijn, we hebben op alle velden nu ledverlichting. In samenwerking met de gemeente Soest hebben we dit als eerste club in Soest voor elkaar kunnen krijgen. Best iets om trots op te zijn. Het is beter licht en qua duurzaamheid natuurlijk een hele stap.

Op veld 1 staat midden voor de tribune een nieuwe paal met daar bovenin twee camera’s. Deze zijn bedoeld voor Voetbal-TV. In de naaste toekomst kan iedereen wedstrijden die gepland staat op veld 1 digitaal volgen. Over het hoé wordt u binnenkort geïnformeerd, we zijn nu aan het ‘proefdraaien’.

Deze nieuwe ontwikkeling, uniek in Soest, is tot stand gekomen, mogelijk gemaakt door de Klup van 100. Volgende week zal de officiële ‘overdracht’ zijn.

Gezien  de vele mooie dingen die deze klup tot stand brengt, voor SO Soest, maar ook als gezelligheidsclub kunnen wij, als jeugdcommissie, u alleen maar adviseren lid te worden.

Neem a.u.b. contact op met  klupvan100@gmail.com

KWALITEIT EN PERFORMANCE PROGRAMMA JEUGDOPLEIDINGEN
Onder aanvoering van John Hoebe is de jeugdcommissie bezig om via dit KNVB-programma onze hele jeugdopleiding en –opzet door te (laten) lichten. Dit is een heel werk, waar we als club op een zestigtal punten moeten aangeven hoe we daarop presenteren, hoe het is vastgelegd enz.  Het streven is natuurlijk altijd naar certificering op dit gebied, als club. Nu gebruiken we het als spiegel om te zien waar we staan, hoe we het doen en wat we moet verbeteren. Mocht e.e.a. uitdraaien op directe certificering schitterend natuurlijk, anders goed om te weten waar we aan moeten werken.

EEN ZORGPUNT …. SCHEIDSRECHTERS
Uiteraard zijn de scheidsrechters die we hebben geen zorgpunt, maar juist het –niet- hebben van voldoende scheidsrechters. Het blijft een zoeken en vragen. We krijgen zelfs soms de opmerking dat wij ’t als club ‘moeten’ regelen, met redenen als ‘we betalen toch contributie’.

Iedereen mag er van uitgaan, laten we hier ook maar het woordje ‘moeten’ gebruiken, dat wij ons uiterste best doen om dit te regelen, te organiseren. Maar een klein geheimpje, vrijwilligers om de fluit ter hand te nemen staan niet drie rijen dik voor het hek te dringen.

Graag medewerking van eenieder, help ons om dit op te lossen en meldt u aan. Wanneer er mensen zijn die wel willen maar denken eerst een cursus nodig te hebben … regelen we!  Maar voor veel wedstrijden is gezond verstand en enige voetbalkennis voldoende, echt !

VELD 2 (TWEE)
Het overgrote deel van de wedstrijden op kwart veldjes wordt gespeeld op veld 2. Het is ons meer dan bekend dat dit niet het meest groene veld is en ook nog eens niet van plastic.

De indeling op dit veld heeft alles te maken met de logistiek. Er moeten acht goaltjes staan. Het is iedere vrijdag een heel gezeul. Zetten we ze op veld 1 of 3 neer dan wordt dat een probleem want er wordt
’s avonds nog op die velden getraind en dan verdwijnen die goaltjes weer alle kanten op.

Daarnaast moeten de goaltjes na de wedstrijdjes weer van het veld worden gehaald. Op veld 2 kunnen ze zo aan de kant worden geschoven.  Op veld 1 en 3 moeten ze over het hek gesjouwd worden en op hun plek worden neergezet. Dit is een andere plek dan over het hek op de sta-tribune neerzetten, - gooien.

Bovenstaand is de reden van het spelen op veld 2; iedere zaterdag een genot om te zien.

Zo, iedereen bijgepraat.

Komende zaterdag weer voetballen, gelukkig.

Namens de Jeugdcommissie

Leo Rauch

 

Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

SO Soest - SDZ Zondag 7 april 14:00 uur
VFC - SO Soest Zondag 14 april 14:00 uur
SO Soest - DSOV Zondag 21 april 14:00 uur
Voetbalkamp Maandag 29 april tot en met donderdag 2 mei 
Roda'23 - SO Soest Zondag 5 mei 14:00 uur
SO Soest - Bloemendaal Zondag 12 mei 14:00 uur
ZSGO/WMS - SO Soest Maandag 20 mei (Tweede Pinksterdag) 14:00 uur
SO Soest - Hooglanderveen (DAG VAN DE CLUB) Zondag 26 mei 14:00 uur
Niemand buitenspel Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube YouTube

Onze vendeliers

Yourlease [kopie]
Zwart Mul [kopie]
Uitgeverij Peles [kopie]
Overhees [kopie]
Wonnink [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
Votrans [kopie]
Optimum [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
Reto internetburo [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Smorenburg [kopie]
Brouwer [kopie]
Kostencheck [kopie]
Van Veen Bedrijfsdiensten [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
Dam [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
Hengel [kopie]
Boedelz [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
MidCoat [kopie]
PA van den Dijssel [kopie] [kopie] [kopie]
Heineken [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Bres [kopie]
KOK [kopie]
WeFulfil [kopie]
Bikedeals [kopie]
Actiforce [kopie]
Hoogt [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Dijkstra [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Stalenhoef [kopie]
MEAT (BMM) [kopie]
Mekenkamp Bouwbedrijf [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
Mega Tegels [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Hagen VakantieXperts [kopie]
ING [kopie]
Beijer Gebr [kopie]
Postcodestroom [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
Reijerse [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
De Jong [kopie]
BIN System [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Staal en Kunst - TOP [kopie]
FR Schilderwerken [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@sosoest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88