SO Soest
SO Soest
Zaalvoetballers SO Soest volop aan de gang

Zaalvoetballers SO Soest volop aan de gang

Top 2000 op Vierde Kerstdag

Top 2000 op Vierde Kerstdag

JO10-1 kampioen!

JO10-1 kampioen!

Eindelijk winst tegen Kampong

Eindelijk winst tegen Kampong

Hessel, Dani, Jaime, Gerrit, Ramon en Johan nemen afscheid

Zondag 26 mei 2019

Na afloop van de wedstrijd SO Soest - Abcoude nam voorzitter Ries de Jong het woord. Hoewel SO Soest volgende week nog in actie komt voor de nacompetitie werd de laatste competitiewedstrijd gebruikt om de spelers en begeleiders die afscheid nemen in het zonnetje en de bloemen te zetten. Voor reserve-aanvoerder Hessel de Goeij waren en naast de bloemen ook een foto op canvas. Hessel heeft vanaf 2009 deel uitgemaakt van de selectie. 

Hessel de Goeij
Hessel naar Hees! Dat was even wennen voor ons allemaal. Want Hessel is toch SO Soest? En dat al jaren. Hij maakte zijn debuut onder Henk van Asch op 15 maart 2009 bij Sporting Martinus. In al die jaren heeft, ook als aanvoerder, zijn beste beentje voortgezet in het eerste. Zowel in de verdediging als op het middenveld was hij een rots in de branding. Blessureleed heeft hem niet zoveel wedstrijden in het eerste bezorgd als Rayendall (25), maar met een totaal van ruim 160 wedstrijden en 12 competitiegoals in SO Soest 1 zijn wij trots op Hessel. Voorzitter Ries: ,,Wij hopen dat hij SO Soest voor altijd in zijn hart sluit en de deur staat voor hem altijd open aan de Bosstraat-Oost."

Jaime Hensen
Jaime is natuurlijk ook een kind van onze club. Dat kan ook niet anders als je opa Joop Hensen, de legendarische penningmeester is. Jaime heeft altijd in onze jeugd gespeeld en kwam in 2017, na avonturen bij Hilversum en FC de Bilt weer terug op het oude nest. Hij heeft twee fantastische seizoenen bij ons gespeeld. Jaime toonde zich een penaltykiller van formaat en dikwijls was hij de man of the match. Wij snappen dat sv Huizen bij hem aanklopte toen deze club op zoek was naar een keeper. Het is jammer dat hij vertrekt maar zoals Ries vertelde ,,Voor Jaime staat de deur altijd open!"

Dani Schmitz
Na een seizoen bij SO Soest in de hoofdmacht gaat Dani ons helaas weer verlaten. Wij waren juist zo blij dat hij weer terugkwam bij SO Soest. Dani speelde een aantal jaren in onze jeugd en dat ging met veel succes. De clubs wisten hem te vinden. Wij gaan Dani herinneren als de dribbelaar die aan de flanken zijn kunsten vertoont. Dit seizoen heeft hij veel belangrijke goals gemaakt en daar zijn wij hem uiteraard dankbaar voor. Komend seizoen is Dani te bewonderen bij sv Huizen. Daar wensen wij hem alle succes, natuurlijk is Dani ook altijd welkom bij SO Soest.

Gerrit Plomp en Ramon Bongers
Gerrit en Ramon kwamen in de zomer van 2017 bij SO Soest. Na de degradatie het seizoen daarvoor was het de bedoeling om terrein terug te winnen. Niet eens door een kampioenschap of promotie, maar om het plezier in het voetbal terug te brengen. We kunnen stellen dat dit gelukt is. De selectie is breed, kwalitatief goed en met twee periodetitels in het eerste als het huidige seizoen hebben deze mannen het gewoon goed gedaan. Na twee seizoenen scheiden onze wegen. Wij zijn jullie dankbaar voor het goede werk dat jullie voor SO Soest hebben gedaan en wij wensen jullie heel veel plezier en succes bij Geinoord.  Maar allereerst wensen wij jullie nog meer succes in de nacompetitie.

Johan Staal
Van Johan nemen we nooit echt afscheid, want dit sportcomplex is als zijn tweede huis. Hij is al lid van verdienste van SO Soest en dat is natuurlijk vanwege zijn jarenlange trouwe staat van deinst voor onze vereniging. Het afgelopen jaar was Johan leider van het eerste elftal. Dat deed hij op zijn eigen manier. Betrokken, fanatiek, enthousiast en gedreven. Het komende seizoen doet hij een stapje terug. Genieten van zijn kleinkind, wat meer tijd op de zondag. Maar ergens weten wij zeker dat we hem altijd blijven tegenkomen op de Bosstraat.

 


Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

SO Soest - Roda'23 20 oktober 14:00 uur
Weesp - SO Soest 27 oktober 14:00 uur
SO Soest - KDO 3 november 14:00 uur
DWS - SO Soest 10 november  14:00 uur
Sponsorevent 11 november
Top 2000 Feest 28 december 

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube

Onze vendeliers

Boshuizen Hoveniers [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Kostencheck [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
Overhees [kopie]
Actiforce [kopie]
Van Hal [kopie]
Postcodestroom [kopie]
ING [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
Smorenburg [kopie]
Hufman Autorijschool [kopie]
Bloemendael
Lijf & Visie [kopie]
GeldNL
Votrans
Brouwer [kopie]
PA van den Dijssel [kopie]
Mega Tegels [kopie]
Reijerse
Kantoor Expert [kopie]
Van Doorn [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
Hagen VakantieXperts
Wonnink [kopie]
Stalenhoef [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
KOK [kopie]
Bres [kopie]
Zwart Mul [kopie]
Heineken [kopie]
Smurfit Kappa [kopie]
Optimum [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
Beijer Gebr
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
Sportivun sportkampen [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Dijkstra [kopie]
MidCoat [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Hengel [kopie]
Dam [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
De Jong [kopie]
Yourlease [kopie]
Reto internetburo [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
Hoogt [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@so-soest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88