Verdienstelijk gelijkspel tegen Martinus

Niemand buitenspel - Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

JO17-4 Kampioen

Maandag 16 december 2019

Afgelopen zaterdag de wedstrijd die op 12 oktober gepland stond ingehaald bij  en tegen NVC JO17-2.  Toen laten verplaatsen omdat we met precies 9  van de 17 spelers konden komen opdagen en we wisten dat het weleens de wedstrijd zou kunnen worden waar de kampioen uit voort zo komen.

NVC stond tot vandaag zonder puntverlies bovenaan, de JO17-4 stond 2e met 2 punten minder.

Kortom er moest gewonnen worden. Om 11.45 werd er afgetrapt en nog geen 2 minuten later stonden we door een “Daantje” met 1-0 achter. De 1e helft was niet best. In de rust weinig woorden aan vuil gemaakt, alleen verteld dat we in ieder geval 2x moesten scoren.  De 2e helft verliep compleet anders.  Beter spel, sneller op de bal en soms op de tegenstander en een scheidsrechter die vaak de weg kwijt was. Na 15 minuten  de 1-1 door Tobias. Voor NVC nog steeds niets aan de hand, maar Soest moest er nog 1 maken. Het werd een echte kampioenskraker.

Goed 5 minuten later werd NVC geholpen door de scheidsrechter die een strafschop gaf aan NVC, voor iets wat totaal geen strafschop was.  Na kort “werkoverleg” tussen de scheidsrechter en een grensrechter die het er niet helemaal mee eens was en waar ik de naam verder niet van noem, mocht NVC de strafschop nemen.

Gelukkig hebben we Daan in het doel staan.  Strak ingeschoten door de spits van NVC, maar nog strakker er uitgehouden door Daan, de penaltykiller bij uitstek. De mannen van Soest roken toen echt het bloed en nog ca 15 minuten werd het 1-2 door een mooie vrije trap van Bart in de kruising.  NVC moest nu scoren om kampioen te worden. Kort daarna kwam de echte bevrijding door een doelpunt van Tobias 1-3.

Na het laatste fluitsignaal en de excuses aan de man met de fluit was het feest. Eerst op het veld, toen een klein feestje in de kantine van NVC en een gezellige afsluiting bij So-Soest met een drankje en kampioenenpatatje.

Sammy, Jasper, Wahib, Niels, Bart, Pat, Capser, Leon, Ivo, Stefan, Remco, Jonas en Jonas, Tobias, Dennis, Daan en Bas. Bedankt voor het kampioenschap.

Ouders bedankt voor de support. Op naar de volgende ronde, maar voor die tijd eerst een evaluatie door Willem, Gilbert en Rob.