SO Soest
SO Soest
JO11-6 Team van de Week

JO11-6 Team van de Week

Jeugd wint voorronde NK Penaltyschieten

Jeugd wint voorronde NK Penaltyschieten

JO14-4 naar Volendam

JO14-4 naar Volendam

Sterk SO Soest wint van DSOV

Sterk SO Soest wint van DSOV

Persoonlijk advies en meedenken bij accountant KDO

Woensdag 12 februari 2020

Hoge ramen met glas in lood, een stoel waar je lekker in wegzakt en een robuuste tafel waar een dampend kopje cappuccino is klaargezet. Soms kom je ergens bij een bedrijf binnen en heb je het gevoel van een warme huiskamer. Bij Accountants- en advieskantoor Krijkamp Den Oude (kortweg: KDO) op de Molenstraat 11 in Soest krijg je vanzelf dat thuisgevoel. Wij spraken met fiscalist Alicia Heeger, sinds kort werkzaam bij KDO en ‘routinier’ Henk Lindeboom, sinds 1988 bij KDO en actief als accountant, fiscalist en bedrijfseconoom.

Huiskamergevoel
Het huiskamergevoel bij KDO is geen toeval bevestigt Alicia: ,,Wij zijn een echt lokaal, Soester, kantoor en nemen de tijd voor onze klanten. De persoonlijke betrokkenheid wordt gewaardeerd. Onze filosofie is die van ‘helder en bewust ondernemen’. Onze flexibiliteit en toegankelijkheid maken ons  een gewaardeerde partner. Zowel kleine als grote bedrijven voelen zich bij ons thuis en zij mogen deskundig en onafhankelijk advies verwachten en dat is meer dan alleen de standaard fiscale advisering. Wij denken creatief mee. In onze branche gaat het onderscheidend vermogen om de mensen die het advies geven. Niet alleen deskundigheid, maar ook empathisch- en inlevingsvermogen is van groot belang. Wij staan met onze voeten in de klei en weten wat er speelt.”

Communicatie
Henk weet als geen ander: ,,Het gaat puur om de mens en de klik die wij met onze relaties hebben. Onze informatievoorziening en communicatie gaan met de tijd mee. Alicia is daar een kei in. Zij schrijft blogs op onze website waarin actuele fiscaal inhoudelijke onderwerpen behandeld worden. Vanzelfsprekend zijn wij ook actief op social media en momenteel onderzoeken wij of onze boodschap ook via een podcast verspreid kan worden om zo onze klanten nog beter te kunnen bereiken”

Alicia: ,,De jongere generatie is gemotiveerd om informatie te zoeken én te vinden. De mogelijkheden om dat helder te communiceren zijn er en daar maken wij graag gebruik van. Onze social media wordt goed bezocht, tussen de 3000 en 4000 kliks per maand.”

Henk: ,,Wij ondersteunen en adviseren onze klanten op moderne wijze. Met de inzet van innovatieve online tools voorzien we onze klanten van real-time informatie, zodat de klant altijd op de hoogte is van zijn of haar gegevens. Onze rol is die van controller, sparringpartner, coach, adviseur en/of ontzorger. Er is geen duidelijk label aan te hangen, omdat wij maatwerk leveren. Op basis van de wensen en behoeften van de klant zorgen wij voor een onafhankelijke online cloudoplossing. Maar zoals gezegd: de mens blijft het belangrijkst. Wij luisteren naar de ondernemer en vervolgens onderzoeken wij welke optimale mogelijkheden bij die persoon past.”

Interesse
Alicia: ,,Ons vak is peoplebusiness, persoonlijkheid en oprechte interesse. Dat is moeilijk te leren. Door oprechte interesse in onze klanten en de ondernemingen ontdek je latente vragen en weet je wat de ondernemer echt wil, sterker nog: waar hij of zij ’s nachts van wakker ligt. Dan kom je tot de kern van de toegevoegde waarde die wij kunnen leveren. Als het goed is staat een zakelijk dienstverlener een werkzaam leven lang aan de zijde van een ondernemer. De ondernemer moet dan kunnen vertrouwen op de kwaliteiten, het ondernemerschap en de proactieve houding van onze professionals. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de kennis actueel blijft. Wij focussen ons op de kwaliteit van onze dienstverlening en de basis moet altijd goed zijn. Daarna gaan wij graag nog een stapje verder, dat maakt ons werk en contact met onze klanten het meest interessant.We hebben de ambitie om met onze circa 25 medewerkers verdeeld over de vestigingen Soest en Nijkerk een belangrijke dienstverlener te zijn voor het MKB.”

Voor meer informatie neem contact op met Henk Lindeboom henklindeboom@kdo.nu of Alicia Heeger aliciaheeger@kdo.nu of via de: website www.kdo.nu.

Tekst en beeld: Peter Beijer

 


Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

Roda'23 - SO Soest Zondag 28 april 14:00 uur
Voetbalkamp Maandag 29 april tot en met donderdag 2 mei 
SO Soest - Bloemendaal Zondag 12 mei 14:00 uur
ZSGO/WMS - SO Soest Maandag 20 mei (Tweede Pinksterdag) 14:00 uur
SO Soest - Hooglanderveen (DAG VAN DE CLUB) Zondag 26 mei 14:00 uur
Niemand buitenspel Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube YouTube

Onze vendeliers

Brouwer [kopie]
KOK [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Actiforce [kopie]
MEAT (BMM) [kopie]
De Jong [kopie]
Stalenhoef [kopie]
Votrans [kopie]
ING [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
MidCoat [kopie]
FR Schilderwerken [kopie]
Wonnink [kopie]
Mega Tegels [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
Bres [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
Staal en Kunst - TOP [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
WeFulfil [kopie]
Uitgeverij Peles [kopie]
Postcodestroom [kopie]
Kostencheck [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
Reto internetburo [kopie]
Dam [kopie]
Boedelz [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
Optimum [kopie]
Hengel [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Overhees [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
Smorenburg [kopie]
Van Veen Bedrijfsdiensten [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Yourlease [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Reijerse [kopie]
PA van den Dijssel [kopie] [kopie] [kopie]
BIN System [kopie]
Zwart Mul [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Beijer Gebr [kopie]
Bikedeals [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
Mekenkamp Bouwbedrijf [kopie]
Hoogt [kopie]
Heineken [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
Dijkstra [kopie]
Hagen VakantieXperts [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@sosoest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88