SO Soest
SO Soest
Nieuwe hesjes voor recreanten

Nieuwe hesjes voor recreanten

Lees meer

Nico Gros Toernooi Zonnig Succes

Nico Gros Toernooi Zonnig Succes

Lees meer

 

2018 op sportieve en feestelijke wijze geopend

2018 op sportieve en feestelijke wijze geopend

Lees meer

Wedstrijd Vreeswijk 1 - SO Soest 2 gaat niet door -

Van de jeugdvoorzitters: BELCENTRALE

Zondag 12 november 2017

Afgelopen week stond er een  oproep voor vrijwilligers met kwastvaardigheden. Wij hadden daar data (iedere ma, wo en vrijdagmorgen) en een telefoonnummer (035 6017529) bij gezet. Daar we de impact van  onze site weten, hadden we een heus telefoonteam (gelijk als bij al die goede doelenacties) ingeschakeld. Een groepje mensen zat te wachten op aanmeldingen. We hadden besloten dat we alle aanmeldingen aan schilderbedrijf Voortjes zouden voorleggen die een eerste selectie zou maken en met een voordracht zou komen richting Hoofdbestuur.

Helaas moesten we na de drie ochtenden de telefooncentrale (tijdelijk) opheffen zodat de bekende Soesters die de zaak bemanden, sorry bemensten, teleurgesteld, maar wel onder dankzegging naar huis konden. Hoe het verder zal aflopen met de deuren die geschilderd moeten worden blijft voorlopig ongewis. Een denktank en een werkgroep oprichten is in dit soort gevallen haast een geëigende weg. Dus bij deze een oproep om zitting te nemen in een van de genoemde groepen.

Doorgaans zijn er meer mensen die willen praten en vergaderen dan noeste lichamelijke arbeid willen verrichten.

De belgroep is tijdelijk naar huis gestuurd, maar zij blijven paraat. Binnenkort hebben we ze weer nodig wanneer we de organisatie voor de Nieuwjaarswedstrijd weer van stal halen. U zult binnenkort op de hoogte worden gesteld van alle bijzonderheden.

Alle ouders van de jongste jeugd gaan we niet telefonisch benaderen, we doen het gewoon via deze site. Aankomende zaterdag worden alle ouders uitgenodigd om vanaf 08.30 uur koffie te komen drinken in de bestuurskamer (links onder in het verenigingsgebouw). Daar willen wij u informatie geven over alles wat u wilt weten over ‘verenigings’-voetbal. Hoe werkt ‘t, wat is er voor nodig om de zaak draaiende te houden én wat kunt ú doen.

Bij de Blauwe Leeuwen en welpen loopt het qua ‘zelfredzaamheid’ ed. op de zaterdagmorgen perfect, complimenten! Bij de JO 8 en 9, spelend op veld twee, daarvoor geldt hetzelfde; klasse, het scheidsrechteren (sorry, spel begeleiden) het regelen; het … alles.

Het fluiten door de jongens van JO 19-1, 17-1 en 2 en 15-1 op de zaterdagmorgen verloopt (eerlijk gezegd) boven verwachting, wij denken dat dat ook te danken is aan de leiding van genoemde elftallen.

Zo gaande weg wordt het weer een heel positief verhaal en dat is ook de bedoeling. Wanneer we net zoveel aandacht zouden geven aan alle dingen die goed gaan bij SO Soest als aan de minder briljante dingen dan zouden we veel blijer zijn dan nu soms het geval is.

Er waren afgelopen zaterdag een aantal leuke wedstrijden. Ik ga ze niet allemaal noemen, de uitslagen staan al elders op deze site. Een bijzondere wedstrijd was die van de MO 17-2; zij verloren jammer genoeg met 2-1 maar zij scoorden wél drie doelpunten!! De JO 19-3 hadden ook een hoop doelpunten, een winst van 18-1 zegt niet alles, maar wel veel.

De laatste wedstrijden van die dag de JO 19-1 en MO 19-1 waren echt de kers op de pudding, de krenten in de pap, de … weet ik veel, het was een mooie afsluiting met vooral goed voetbal op beide velden.

 

Al met al, samenvattend, … we bellen.

 

Mede namens Marien Koene,

Leo Rauch

 

 

 

Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

Wedstrijd Vreeswijk 1 - SO Soest 2 gaat niet door
SO Soest 2 - Eemboys 1 23 januari 20:30
SO Soest - NVC 28 januari  
Weesp - SO Soest 4 februari  
Sponsorevent 5 februari
SO Soest - Hooglanderveen 11 februari
Elinkwijk - SO Soest 18 februari

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube

Onze vendeliers

De Jong
Reijerse
Hengel
Studio Jill
Verdonk Trappen
KOK
Krijkamp Den Oude
De Staelenhoef
Kostencheck
Van Doorn
Korte Duinen Restaurant
Voortjes
Profile Smeeing
Smorenburg
Soester Duinen Restaurant
Beijer Containerbedrijf
Bank ten Cate & Cie
Columbus
Bloemendael
Hufman Autorijschool
WeFulfil
Jager Bokdam De Visser
Actiforce
Dijkstra
Hoogt
Optimum
Mega Tegels
Brouwer
Soester Papier Discounter
It's Value
Bres
Zwart Mul
Smurfit Kappa
Postcodestroom
Kantoor Expert
Catering Centraal
Overhees
MidCoat
Heineken
Stalenhoef

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@so-soest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88