SO Soest
SO Soest
Nieuw trainingsschema

Nieuw trainingsschema per 12 oktober

Trainingsschema

 

Presteren met plezier

Presteren met plezier

Ook bij de recreanten op zaterdagmiddag

 

 

Winst bij DCG

Winst bij DCG

Lees meer

 

 

 

Van de jeugdvoorzitters: BELCENTRALE

Zondag 12 november 2017

Afgelopen week stond er een  oproep voor vrijwilligers met kwastvaardigheden. Wij hadden daar data (iedere ma, wo en vrijdagmorgen) en een telefoonnummer (035 6017529) bij gezet. Daar we de impact van  onze site weten, hadden we een heus telefoonteam (gelijk als bij al die goede doelenacties) ingeschakeld. Een groepje mensen zat te wachten op aanmeldingen. We hadden besloten dat we alle aanmeldingen aan schilderbedrijf Voortjes zouden voorleggen die een eerste selectie zou maken en met een voordracht zou komen richting Hoofdbestuur.

Helaas moesten we na de drie ochtenden de telefooncentrale (tijdelijk) opheffen zodat de bekende Soesters die de zaak bemanden, sorry bemensten, teleurgesteld, maar wel onder dankzegging naar huis konden. Hoe het verder zal aflopen met de deuren die geschilderd moeten worden blijft voorlopig ongewis. Een denktank en een werkgroep oprichten is in dit soort gevallen haast een geëigende weg. Dus bij deze een oproep om zitting te nemen in een van de genoemde groepen.

Doorgaans zijn er meer mensen die willen praten en vergaderen dan noeste lichamelijke arbeid willen verrichten.

De belgroep is tijdelijk naar huis gestuurd, maar zij blijven paraat. Binnenkort hebben we ze weer nodig wanneer we de organisatie voor de Nieuwjaarswedstrijd weer van stal halen. U zult binnenkort op de hoogte worden gesteld van alle bijzonderheden.

Alle ouders van de jongste jeugd gaan we niet telefonisch benaderen, we doen het gewoon via deze site. Aankomende zaterdag worden alle ouders uitgenodigd om vanaf 08.30 uur koffie te komen drinken in de bestuurskamer (links onder in het verenigingsgebouw). Daar willen wij u informatie geven over alles wat u wilt weten over ‘verenigings’-voetbal. Hoe werkt ‘t, wat is er voor nodig om de zaak draaiende te houden én wat kunt ú doen.

Bij de Blauwe Leeuwen en welpen loopt het qua ‘zelfredzaamheid’ ed. op de zaterdagmorgen perfect, complimenten! Bij de JO 8 en 9, spelend op veld twee, daarvoor geldt hetzelfde; klasse, het scheidsrechteren (sorry, spel begeleiden) het regelen; het … alles.

Het fluiten door de jongens van JO 19-1, 17-1 en 2 en 15-1 op de zaterdagmorgen verloopt (eerlijk gezegd) boven verwachting, wij denken dat dat ook te danken is aan de leiding van genoemde elftallen.

Zo gaande weg wordt het weer een heel positief verhaal en dat is ook de bedoeling. Wanneer we net zoveel aandacht zouden geven aan alle dingen die goed gaan bij SO Soest als aan de minder briljante dingen dan zouden we veel blijer zijn dan nu soms het geval is.

Er waren afgelopen zaterdag een aantal leuke wedstrijden. Ik ga ze niet allemaal noemen, de uitslagen staan al elders op deze site. Een bijzondere wedstrijd was die van de MO 17-2; zij verloren jammer genoeg met 2-1 maar zij scoorden wél drie doelpunten!! De JO 19-3 hadden ook een hoop doelpunten, een winst van 18-1 zegt niet alles, maar wel veel.

De laatste wedstrijden van die dag de JO 19-1 en MO 19-1 waren echt de kers op de pudding, de krenten in de pap, de … weet ik veel, het was een mooie afsluiting met vooral goed voetbal op beide velden.

 

Al met al, samenvattend, … we bellen.

 

Mede namens Marien Koene,

Leo Rauch

 

 

 

Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

BBQuiz 24 november
SO Soest - PVC 26 november  
MO19-1 speelt oefenwedstrijd tegen Oranje LD-meidenteam 29 november 19:30  
ING Open Senior Mixed 45 plus 1 december
Abcoude - SO Soest 3 december   
Klaverjasmarathon 5 en 6 januari 2018

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube

Onze vendeliers

Hoogt
Krijkamp Den Oude
De Jong
Optimum
Actiforce
Catering Centraal
Postcodestroom
Bank ten Cate & Cie
Kantoor Expert
Profile Smeeing
Brouwer
Studio Jill
Soester Duinen Restaurant
Jager Bokdam De Visser
Zwart Mul
Kostencheck
Soester Papier Discounter
Heineken
Bloemendael
Reijerse
KOK
WeFulfil
Dijkstra
Columbus
Verdonk Trappen
Smurfit Kappa
Brouwer Wijnhandel
Smorenburg
De Staelenhoef
Van Doorn
MidCoat
It's Value
Hufman Autorijschool
Mega Tegels
Overhees
Korte Duinen Restaurant
Stalenhoef
Voortjes
Hengel
Bres

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@so-soest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88