SO Soest JO10-4 tegen AFC Quick MO10-1       4-5

Zondag 12 december 2021

We speelden de sterren van de hemel maar redden het net niet tegen AFC Quick

Wat was het een spannende wedstrijd met een hoop mooie momenten. Doordat Bas en Robert (trainer/coach) er helaas niet bij konden zijn begonnen we de wedstrijd nagenoeg compleet.
In de aanval begonnen Tijn en Rumeysa, middenveld was voor Lucas en in de verdediging zoals verwacht Kerem en Sil. Op het doel hadden we onze enige echte Zoe. Ester en Philine begonnen als reserve maar konden na 10 minuten hun talenten laten zien.

Eerste helft
We begonnen vol strijdlust en hadden allemaal een goed gevoel bij de start van deze wedstrijd. Door een mooie uitbraak van Quick kwam de tegenpartij op een 0-1 voorsprong. Snel kwamen we terug op 1-1 door een prachtig doelpunt van Rumeysa. Quick had het zeker niet makkelijk tegen ons doordat er door de verdediging weinig ruimte werd weg gegeven. Goed gedaan Kerem, Sil en Ester. Ook door goed werk van Zoe bleven de doelpunten beperkt.
De eerste helft ging verder gelijk op met aan allebei de kanten prachtige doelpunten. Voor SO soest waren dit nog Lucas en Philine die er een paar inprikte.
Tussenstand 3-4

Tweede helft
Wisseling van de wacht in het doel. Sil nam de plaats over van Zoe om zo aan zijn keepersminuten te komen. De tweede helft begon wat moeizamer dan de eerste helft.
Na een aantal minuten scoorde Quick de 3-5 binnen. SO Soest raapte alle moed nog een keer bij elkaar en er begon een spannende slotfase van de wedstrijd. Door nog een prachtig doelpunt van Lucas kwamen we terug op 4-5
Sil valt geblesseerd uit en wordt vervangen door Philine die het doel tot het eind van de wedstrijd schoon houdt. Het scheelde niet veel of Tijn had de 5-5 gescoord. Dit zou een verdiende uitslag zijn geweest.