SO Soest
SO Soest
Jaarafsluit op 16 december

Jaarafsluit op 16 december

Lees meer

 

 

 

JO12-1 kampioen

JO12-1 kampioen

Lees meer

 

Zondag laatste thuiswedstrijd

Alles afgelast !

 

 

 

Van de jeugdvoorzitters: beslissen, steeds weer

Maandag 04 december 2017

Op zaterdagmorgen kwam de veldenkeurmeester van de Gemeente Soest om 07.15 uur het terrein op. Hij moest beslissen of de velden verantwoord bespeelbaar waren. DE beslissing viel goed uit, we mochten ballen. De personen van dienst besloten de lampen te doen ontbranden. 

Op veld 2, op de nog echte zandgronden die SO Soest rijk is, hoefde tijdens de wedstrijden niet echt veel beslissingen te worden genomen. Het is de bedoeling dat zij spélen, al spelend leren voetballen.

Er werd driftig gescoord; 52 doelpunten voor en 29 tegen, en dat allemaal in 8 wedstrijden. Wanneer besloten wordt wie de echte topscoorder van SO Soest is, aan het eind van het seizoen, dan moeten we toch echt gaan zoeken in deze groep. De minst gepasseerde speelt, volgens ons, elders.

Het doelpuntenfestijn ging in de tweede ronde dapper door; de JO11-2 won met 10-2, de JO9-4 met 8-3. De overige teams van 09.30 uur deden een omgekeerd kunstje, met uitzondering van de JO11-1 die met 4-2 won.

Opeens , als een verkeerd genomen besluit, gingen de uitslagen om, in de hierop volgende rondes waren op de MO15-1 na, de punten gegund aan de tegenstander. Op veld 1 werd gefloten door de andere jeugdvoorzitter, in vergelijking met vorige week. Onpartijdige observanten gaven na afloop hun voorkeur aan voor de beste van de twee en dat was niet ‘mede namens’..

Marcel Weldink floot vandaag twee wedstrijden achter elkaar, bedankt daarvoor. Door allerlei omstandigheden was er een absoluut tekort aan scheidsrechters. Naast Marcel, alle andere fluiters, écht bedankt.

De JO14-1 en 14-5 sleepten de punten binnen, evenals in de daarop volgende ronde de JO14-3. De overige besloten de punten te delen of hun winstpremie te gunnen aan hun opponent.  We schrijven op dit scherm altijd alleen over thuis wedstrijden, soms met een uitzondering, zoals deze week. Complimenten voor de JO17-1, gevochten als leeuwen en weer terug aan het front.

Afgelopen week hebben we FC Utrecht op bezoek gehad, zijn alle trainingen doorgegaan, is Sinterklaas op bezoek geweest, hebben de meiden van 17-1 tegen een Oranje-team gespeeld (en gewonnen) Over al deze activiteiten is geschreven op deze site. Nu zitten we écht (!) niet te hengelen naar complimenten en bedankjes maar om nou  te zeggen dat de organisatoren werden overstelpt met bedankjes en complimentjes gaat ‘ietwat’ te ver. Daarom was het zo mooi dat op zaterdagmorgen een moeder speculaas-natrium-cholesterol-koekjes kwam brengen. Heerlijk…..enne...bedankt.

Een besluitenlijstje voor de komende periode  ……

Op zaterdag 16 december ’17 zijn de laatste voetbal – en trainingsactiviteiten voor dit jaar ingepland.

We starten weer op maandag 15 januari 2017 met trainingen ed.

Voor de leeuwen en welpen geldt woensdag 17 januari 2017

Trainers/leiders en bestuursleden moeten (??) zich in de komende twee weken opgeven voor de Nieuwjaarwedstrijd van 01 januari 2018. Dit met een bijhorende motivatie. Kom niet zomaar voor de lol, het moet een hoger doel dienen.

De tafel in het wedstrijdsecretariaat (kantoor ruimte aan de kant van het herentoilet) blijft staan zoals hij nú staat. Hoé hij nú staat is van hieruit niet te zien, maar zo blijft die tafel staan !!

Aan hoger hand is besloten dat het bij iedereen bekend is (moet zijn) dat de jeugdcie. en de scheidsrechter coördinator hun uiterste best doen om scheidsrechters in te delen op zaterdag, maar dat wanneer het onverhoopt niet lukt ouders mógen fluiten. Wanneer de SO Soest organisatie samen met ouders het niet voor elkaar te krijgen een leidsman te regelen, moet de wedstrijd gecanceld worden, wat weer geld kost.

We besluiten nu te stoppen met dit verslag, tot volgende week.

Marien Koene / Leo Rauch

Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

Jaarafsluit 16 december
SCH'44 - SO Soest 17 december
Klaverjassen bij Bowling Overhees 27 december  
Nieuwjaarswedstrijd en receptie 1 januari vanaf 14:00 uur
Klaverjasmarathon 5 en 6 januari 2018
SO Soest - NVC 28 januari  

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube

Onze vendeliers

Mega Tegels
Hengel
Zwart Mul
Kostencheck
Dijkstra
Smurfit Kappa
Profile Smeeing
KOK
Catering Centraal
Krijkamp Den Oude
Smorenburg
Hufman Autorijschool
Bres
Studio Jill
Actiforce
WeFulfil
Korte Duinen Restaurant
Reijerse
Voortjes
Columbus
MidCoat
Kantoor Expert
Bank ten Cate & Cie
Postcodestroom
Stalenhoef
Brouwer Wijnhandel
Soester Duinen Restaurant
Bloemendael
De Jong
Overhees
Heineken
De Staelenhoef
Jager Bokdam De Visser
Brouwer
Hoogt
Verdonk Trappen
Van Doorn
Optimum
It's Value
Soester Papier Discounter

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@so-soest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88