SO Soest
SO Soest
Jaarafsluit op 16 december

Jaarafsluit op 16 december

Lees meer

 

 

 

JO12-1 kampioen

JO12-1 kampioen

Lees meer

 

Zondag laatste thuiswedstrijd

Alles afgelast !

 

 

 

Nieuwsflits Voetbalkamp

Maandag 04 december 2017

 

De Voetbalkampcommissie heeft elkaar dit seizoen alweer een aantal keer ontmoet. Nu al hebben wij er alle vertrouwen in dat 2018 een jaar wordt met weer een fantastische kamp!

Onder begeleiding van een inspirerend gastdocent werden alle commissieleden (maar waar was toch onze voorzitter?!) op meditatieve wijze meegenomen naar een wereld zonder grenzen, naar vernieuwende gedachten en andere structuren. En voilà.. heel vlot werd het ei voor 2018 gelegd, het thema geboren, de basis gelegd.

Het thema voor het SO Soest Voetbalkamp 2018 is……

 

Wanneer?
Het 34e voetbalkamp vindt plaats van maandag 30 april tot en met woensdag 2 mei 2018.
Ben je minimaal 6 en maximaal 16 jaar (of speel je in O17)? Geef je dan op voor deze expeditie! Voor de eerste 300 deelnemers is sowieso plek. Vanaf 300 deelnemers wordt gekeken wie nog waar geplaatst kan worden.

Hoe meld je je aan?

Sinterklaas is in het land en hij heeft van adressen veel verstand. De komende week zul je als jeugdlid iets in je brievenbus zien. Misschien zelfs wel op 5 december misschien. Dus hou je brievenbus in de gaten. We zullen je niet lang in spanning laten. Met de post kom je alles te weten. Over hoe je vanaf 30 april kunt komen keten. En op de website lees je snel ook meer over het voetbalkamp van deze keer.

 

Wat zijn de kosten?

Als commissie proberen we de kosten voor alle deelnemers zo laag mogelijk te houden. Voor dit jaar zijn de kosten per deelnemer vastgesteld op € 65,-. De commissie wil iedereen de kans geven om mee te doen. Is dit bedrag door omstandigheden een obstakel? Neem dan contact op met de voetbalkampcommissie voor een passende oplossing. Natuurlijk wordt met je vraag vertrouwelijk omgegaan. Je kunt ons bereiken op email adres voetbalkamp@so-soest.nl.

Hoe komen we aan dit logo?

Het prachtige logo is zoals gebruikelijk weer ontworpen door art director Anton Jan. Anton Jan is sinds 2009 bij het voetbalkamp betrokken en ontwierp voor deze editie zijn 9e logo. Anton Jan, wederom SUPER, bedankt!

 

 

De inkt van dit logo is amper droog en hij is al weer bezig met nadenken over zijn 10e logo. Dat moet de Mona Lisa onder de logo’s gaan worden! Het gerucht gaat dat het thema van volgend jaar wordt gekozen ná ontwerp van het logo. De commissie zal dit gerucht nader onderzoeken.     

 

Wie zijn die nieuwe gezichten?

Wij zijn zeer blij te kunnen melden dat we twee nieuwe toppers binnen onze commissie hebben kunnen verwelkomen! Nardi Rauch en Koos Steenbakkers. Nardi (ja, familie van) heeft als vrijwilligster al ruime ervaring op het voetbalkamp opgedaan. Koos heeft binnen SO Soest al vaker laten zien dat hij heel goed kan fluiten. Zijn én haar kwaliteiten gaan wij maximaal benutten de komende tijd!

 

Kan ik leider zijn?

Ben jij tenminste een A-junior? Dan kun jij je opgeven als leider! Esmee Sevink verzorgt weer de aanmeldingen en deze stromen al binnen. Top!
Wil je leider zijn, stuur dan een mail naar leiders.voetbalkamp@gmail.com met de volgende gegevens : voor-en achternaam, geboorte datum, e-mailadres en telefoonnummer. Je kunt opgeven met wie je een team zou willen leiden en eventueel welke categorie je graag zou willen leiden. Maar let op; het opgeven van een voorkeur geeft geen garantie.

 

Vragen?

Mail je vragen over het voetbalkamp via voetbalkamp@so-soest.nl.

 

Namens de voetbalkampcommissie:

Tot de volgende Nieuwsflits!

Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

Jaarafsluit 16 december
SCH'44 - SO Soest 17 december
Klaverjassen bij Bowling Overhees 27 december  
Nieuwjaarswedstrijd en receptie 1 januari vanaf 14:00 uur
Klaverjasmarathon 5 en 6 januari 2018
SO Soest - NVC 28 januari  

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube

Onze vendeliers

Verdonk Trappen
Bres
De Staelenhoef
WeFulfil
Voortjes
Soester Papier Discounter
Hengel
Mega Tegels
Columbus
Jager Bokdam De Visser
Zwart Mul
It's Value
Korte Duinen Restaurant
Bloemendael
Dijkstra
Krijkamp Den Oude
Heineken
Catering Centraal
Postcodestroom
Brouwer
Kantoor Expert
Kostencheck
MidCoat
Smurfit Kappa
Actiforce
Stalenhoef
Profile Smeeing
Studio Jill
De Jong
Van Doorn
Brouwer Wijnhandel
Soester Duinen Restaurant
Hoogt
KOK
Reijerse
Smorenburg
Overhees
Bank ten Cate & Cie
Hufman Autorijschool
Optimum

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@so-soest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88