SO Soest
SO Soest
SO Soest
Algemene ledenvergadering - 25 september om 20.00u

Blessurespreekuur bij SO Soest

Het bestuur van SO Soest is met Lijf & Visie ( de praktijk fysiotherapeutische interventies en training) een nauw samenwerkingsverband aangegaan. Dit betekent dat de specialisten van Lijf & Visie ingeschakeld kunnen worden bij behandeling van blessures of bij advies ter voorkoming van blessures.

Wat moet je doen als je een blessure heb?

SO Soest biedt al haar leden de mogelijkheid om evt. blessures te laten onderzoeken door een erkende fysiotherapeut. Veel leden kennen de samenwerking met Lijf & Visie, toch weet nog niet iedereen hoe dit nu eigenlijk werkt. Daarom leggen wij dit u uit.

Als speler van SO Soest kan het voorkomen dat er tijdens de sport of misschien daarbuiten een blessure optreedt. Bij een ernstige blessure zal het vaak direct duidelijk zijn, maar bij lichte of sluimerende klachten misschien niet direct. Als sporter blijf je dan vaak doorzetten, maar als de klachten niet direct overgaan ga je twijfelen, sla je trainingen over, mis je wedstrijden. Kortom een situatie die iedere sporter wil voorkomen, zeker niet als je in een team speelt!

In beide situaties bent u van harte welkom op het Blessurespreekuur bij SO Soest. Er zijn geen kosten van een screening van uw blessure. De sporters blijven vrij in de keuze hoe en door wie zij hun blessure laten behandelen. Het belangrijkste doel van het spreekuur is ervoor te zorgen dat er zo snel mogelijk weer verantwoord kan worden gesport!

Het spreekuur vindt gedurende het seizoen plaats op maandagavond van 18.45 – 19.45 uur in de bespreekruimte (bij binnenkomst in het clubhuis, direct rechtsaf). Je kunt hier ook terecht met vragen over blessures, die het trainen of het spelen van wedstrijden belemmeren. De fysiotherapeut zal de blessure beoordelen en adviseren op welke wijze je zo spoedig mogelijk weer de training en/of wedstrijd kunt hervatten. Dit kan bijvoorbeeld inhouden dat je aangepast moet trainen, oefeningen moet doen, of dat een bezoek naar de dokter wenselijk is. Indien mogelijk wordt er overlegd met je trainer/ster.

Hieronder kort nog even de spelregels:

  • Aanmelden voor het blessurespreekuur via:
    • info@lijfenvisie.nl (o.v.v. Blessurespreekuur SO Soest)
    • Telefonisch 035-60 30504. Meldt daarbij dat het gaat om het Blessurespreekuur SO Soest
  • Voor een bezoek aan het ‘Blessurespreekuur’ worden geen kosten in rekening gebracht. Dit is een service die Lijf & Visie biedt aan SO Soest. Indien aanvullende behandelingen nodig zijn om een blessure te verhelpen dan komen deze voor rekening van de speler/ speelster. Is hij/zij aanvullend verzekerd voor fysiotherapie dan is het goed om te weten dat L&V met alle zorgverzekeraars contracten heeft en de kosten direct kan declareren bij de zorgverzekeraar. U bent en blijft ten allen tijde vrij om uw eigen behandelaar te kiezen. Spelers <18 jaar kunnen eveneens gebruik maken van fysiotherapeutische zorg, echter deze zorg wordt vergoed vanuit de basisverzekering met een maximum van 18 behandelingen.
  • Een speler/ speelster blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de aanvullende behandelingen/vergoeding voor het verhelpen van de blessure.
  • In verband met de hygiëne is het wenselijk dat u zelf een handdoek meeneemt. Persoonlijke hygiëne is uiteraard gewenst.

Hopelijk zien we je na het blessurespreekuur weer snel op de velden terug!

Aankondigingen

Opening kunstgrasveld 24 september
SO Soest - FC Weesp 24 september om 14.00u
Algemene ledenvergadering 25 september om 20.00u
Oktoberfest 28 oktober
BBQuiz 24 november

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube

Onze vendeliers

Zwart Mul
Soester Papier Discounter
Voortjes
Mega Tegels
WeFulfil
Korte Duinen Restaurant
Hoogt
Reijerse
Bank ten Cate & Cie
Brouwer Wijnhandel
Van Doorn
Optimum
Kostencheck
Catering Centraal
Soester Duinen Restaurant
De Jong
Stalenhoef
MidCoat
Hengel
Smurfit Kappa
Profile Smeeing
KOK
Verdonk Trappen
Studio Jill
De Staelenhoef
Kantoor Expert
Krijkamp Den Oude
Hufman Autorijschool
Overhees
It's Value
Heineken
Columbus
Brouwer
Dijkstra
Bres
Bloemendael
Smorenburg
Actiforce
Jager Bokdam De Visser
Postcodestroom

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@so-soest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88