SO Soest
SO Soest
JO11-6 Team van de Week

JO11-6 Team van de Week

Jeugd wint voorronde NK Penaltyschieten

Jeugd wint voorronde NK Penaltyschieten

JO14-4 naar Volendam

JO14-4 naar Volendam

Sterk SO Soest wint van DSOV

Sterk SO Soest wint van DSOV

Nieuw administratieduo per 1 januari

Dinsdag 20 december 2022

Astrid Baars en Debby Hagelen zitten op een regenachtige dinsdagmorgen in de jeugdcommissiekamer. Zij luisteren aandachtig naar en stellen vragen aan Annette van der Kraats, de afscheidnemende administratrice van SO Soest. Het duo volgt Annette op die na 12 ½ jaar afscheid neemt.

Deze donkere dag voor kerst wordt gebruikt voor de overdracht. Het is niet het enige moment. De vrouwen zijn al diverse keren bij elkaar geweest om informatie uit te wisselen over Sportlink, Snelstart, aanmeldingen van nieuwe leden, afmelden van opzeggers, incassoprocedures, trainende leden, sponsorfacturen, wat te doen bij gele en rode kaarten, KNVB- en relatiecodes.

Al snel komen er vragen die met de praktijk te maken hebben. ,,Wie doet die teamindeling dan?”, vraagt Astrid. ,,Dat doet de wedstrijdsecretaris…”, antwoordt Annette die direct uitlegt hoe de ‘hazen lopen’ bij de vereniging. Hier spreekt de ervaren clubfunctionaris. Het is duidelijk; Annette heeft in die ruim twaalf jaar een schat aan ervaring opgebouwd. Wat voor haar vanzelfsprekend is, daar moet het tweetal uiteraard nog haar weg in vinden. Maar bij elk overdrachtsmoment wordt de kennis groter. Bovendien blijkt dat de beide dames ervaring hebben in rollen die vergelijkbaar zijn met het werk dat zij bij SO Soest gaan doen.

Even voorstellen; met wie krijgen wij de komende jaren te maken zodra wij contact zoeken met de SO Soest-administratie en wat wordt de rolverdeling tussen Debby en Astrid?

Debby Hagelen-van Haaren
Debby heeft dochter Isabella van 9 bij SO Soest voetballen. ,,Zij speelt in de JO10-3, dat is een gemengd team en dat wil zij voorlopig blijven doen. Mijn man Jeffrey, zelf voetballend in de 35+, is coach en ik ben vooral 'aanmoediger'." 

Debby is administratief opgeleid en heeft ervaring als office manager bij Canon. ,,Ik kom nu uit de zorg en wilde echt weer administratieve taken doen en hoe mooi is dat om dit bij een voetbalclub in je eigen woonplaats te doen waar je man en dochter voetballen. Ik ben een echte voetbalfreak. Moet wel toch, ik kom uit Rotterdam-Zuid en ben dus een echte Feyenoorder."

Debby gaat zich per 1 januari bezighouden met de ledenadministratie. Astrid gaat het financiele deel voor haar rekening nemen. Debby: ,,Samen met Annette heb ik al wat vlieguren gemaakt, we zijn nu een maandje bezig. Ik vind het superleuk, ik loop hier al twaalf jaar, zolang ben ik met Jeffrey samen. Ik ken al veel mensen en nu leer ik ze ook bij naam kennen." 

Astrid Baars
Astrid: ,,Ik kom niet uit Soest, maar mijn kinderen zijn in Soest geboren en opgegroeid. Ik ken SO Soest dus wel. Ik was op zoek naar een baan met flexibiliteit in een sportieve en sociale omgeving. Het verenigingsleven spreekt mij aan."

Het blijkt dat Astrid verstand van voetbal heeft. ,,Ik ben een heel fanatieke supporter van PSV. Die club zit echt in mijn hart." 

,,Ik kom uit de financiele wereld in de zorg, gewerkt bij onder meer de Amerpoort en Philadelphia, daar had ik aansturende functies. Bij Philiadelphia hield ik mij als projectmedewerker bezig met het verbeteren en optimaliseren van financiele administraties. Als vrijwilliger ben ik actief bij Cabrio voor de financiele administratie."

Tot slot: Debby en Astrid gaan intensief samenwerken, daar waar nodig elkaar aanvullen en/of vervangen. Debby: ,,Op zaterdag ben ik ook aanwezig op de club, maar dan als supporter. Dus als mensen ons willen benaderen voor vragen of informatie dan zij wij altijd bereikbaar via de e-mail."

Een goed verstaander heeft aan een half woord genoeg. Gelieve de dames niet lastig te vallen met allerlei vragen wanneer zij in privétijd op de club zijn. 

Annette van der Kraats is vol vertrouwen over haar opvolgsters: ,,Leuke meiden hoor. Die passen wel bij de vereniging. In het begin was ik wat sceptisch over de verdeling van werkzaamheden. Maar we besteden er wat overdrachttijd aan en dan gaat het goedkomen. Ik zal in januari nog, daar waar nodig beschikbaar zijn voor vragen. Ik heb er een goed gevoel over." 

Debby en Astrid kijken reikhalzend uit naar hun werk bij SO Soest. ,,Wij hebben er zin in", zeggen de dames in koor. 

Bij de foto: Debby (links) en Astrid startklaar met Annette die letterlijk en figuurlijk achter haar opvolgers staat

Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

Roda'23 - SO Soest Zondag 28 april 14:00 uur
Voetbalkamp Maandag 29 april tot en met donderdag 2 mei 
SO Soest - Bloemendaal Zondag 12 mei 14:00 uur
ZSGO/WMS - SO Soest Maandag 20 mei (Tweede Pinksterdag) 14:00 uur
SO Soest - Hooglanderveen (DAG VAN DE CLUB) Zondag 26 mei 14:00 uur
Niemand buitenspel Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube YouTube

Onze vendeliers

Profile Smeeing [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Reto internetburo [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
FR Schilderwerken [kopie]
Brouwer [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
Hagen VakantieXperts [kopie]
BIN System [kopie]
Bres [kopie]
ING [kopie]
Postcodestroom [kopie]
De Jong [kopie]
Wonnink [kopie]
Uitgeverij Peles [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
Votrans [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Hengel [kopie]
Boedelz [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Optimum [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
Heineken [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Dijkstra [kopie]
Reijerse [kopie]
Zwart Mul [kopie]
MEAT (BMM) [kopie]
Stalenhoef [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Yourlease [kopie]
Actiforce [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
KOK [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
Overhees [kopie]
Hoogt [kopie]
Beijer Gebr [kopie]
WeFulfil [kopie]
Kostencheck [kopie]
MidCoat [kopie]
Dam [kopie]
PA van den Dijssel [kopie] [kopie] [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
Mega Tegels [kopie]
Staal en Kunst - TOP [kopie]
Mekenkamp Bouwbedrijf [kopie]
Bikedeals [kopie]
Smorenburg [kopie]
Van Veen Bedrijfsdiensten [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@sosoest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88