SO Soest
SO Soest
Het eerste elftal
Wees bewust langs de lijn

Wees bewust langs de lijn

Stunt JO14-4

Stunt JO14-4

Prima wedstrijd tegen De Meer

Prima wedstrijd tegen De Meer

Niemand buitenspel - Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Reto adviseert, stimuleert en organiseert

Vrijdag 27 januari 2023

Remco de Hiep doet veel meer dan alleen internet

Je kan Remco de Hiep overal tegenkomen in Soest. De 40-jarige internetondernemer is al meer dan eenentwintig jaar pionier in de wereld van internet. Met zijn ervaring en staat van dienst is hij in het dorp, maar ook ver daarbuiten, een wandelende vraagbaak als het gaat om inrichting, vormgeving, techniek, functionaliteit van websites en softwareapplicaties. Anno 2023 is een website veel meer dan een digitaal visitekaartje. Het is de kapstok (corporate zoals wij dat noemen) van een ondernemer of een organisatie. Remco: ,,Met Reto adviseren en stimuleren wij de onderneming, organisatie of vereniging en wij helpen met het organiseren van de automatisering.”

Diversiteit aan projecten
De dienstverlening van Reto is divers legt Remco uit: ,,Of het nu gaat om reserveringsoftware om online kaarten te verkopen; zware SaaS-applicaties om aangifte te doen; inkoopplatformen voor vakantieparken en supermarkten; websites voor scholen; online interactieve brochures voor de woningverkoop; analysesoftware voor bouwmarkten en retailers voor klant- en vestigingsplaats onderzoeken; webwinkels met meerdere kassa’s; websites in vijf talen en websites met topposities in Google. Allemaal projecten waar we vandaag de dag mee bezig zijn.”

Maatschappelijk actief
Ondertussen is Remco ook op maatschappelijk vlak actief, zowel zakelijk als privé. Het pand aan de Nieuwegracht heeft sinds een week zonnepanelen en gaat nog dit jaar van het gas af. Tijdens ons gesprek is Soest met een witte sneeuwdeken bedekt. De internetondernemer kijkt wat bedenkelijk. ,,Ik hoop dat de sneeuw snel wegdooit, want morgen hebben we een belangrijke wedstrijd.”

Met ‘we’ bedoelt Remco het team SO Soest JO8-blauw. Zoontje Harvey speelt in dit team en natuurlijk is Remco, samen met Rob Huis in ‘t Veld coach van het team. ,,We zijn heel fanatiek. Natuurlijk gaat het om plezier en opleiden. Maar winnen is ook heel erg leuk.”

Remco: ,,Het gaat om communicatie en verbinding. Social media is erg leuk en zorgt voor veel contacten. Wij weten daar alles van. Maar ik blijf het ook belangrijk vinden om elkaar in levende lijve te ontmoeten. Een voetbalclub als SO Soest is daarom echt belangrijk. Dat is een van de redenen waarom ik zitting heb genomen in de sponsorcommissie.”

Narrowcasting

,,Gisteren ook even op ‘de club’ geweest”, vertelt Remco. ,,De TV-schermen in het clubhuis hadden een update nodig. Dankzij Reto ken ik veel lokale ondernemers en die kom ik nu ook tegen in mijn hoedanigheid als sponsorcommissielid. Op die schermen laten wij beelden zien van de vendeliers van SO Soest. Narrowcasting heet dat en dat is een mooi middel om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Natuurlijk leveren wij met Reto de know-how.”

Reto Valley
Die interactie heeft Remco ook gecreëerd in zijn bedrijfspand aan de Nieuwegracht 13. ,,Het pand is omgedoopt tot Reto Valley – Creative Cowoking Space. In het voorste gedeelte zijn de medewerkers van Reto Internetburo aan het werk. In het achterste gedeelte zijn deticated werkplekken beschikbaar voor bijvoorbeeld zzp’ers. Onder meer Jan Frommink, Lex Bergers, Peter Beijer en Erica Heykoop hebben een werkplek in de inspirerende en uitdagende omgeving die de creativiteit aan het werk zet.”

Er zijn nog verschillende gave werkplekken beschikbaar. Thuiszitten zat en/of meer creativiteit nodig? Neem eens een kijkje.

Bezoekadres
Reto Valley
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

www.reto.nl
www.retovalley.nl

Tekst: Peter Beijer


Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

Antibarbari - SO Soest Zondag 3 maart 14:30 uur
SO Soest - Abcoude Zondag 10 maart 14:00 uur
Niemand buitenspel Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube YouTube

Onze vendeliers

Boshuizen Hoveniers [kopie]
MEAT (BMM) [kopie]
Postcodestroom [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Hagen VakantieXperts [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
Reijerse [kopie]
De Jong [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
Mega Tegels [kopie]
KOK [kopie]
Bikedeals [kopie]
Kostencheck [kopie]
Hengel [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Stalenhoef [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
Dijkstra [kopie]
Uitgeverij Peles [kopie]
Staal en Kunst - TOP [kopie]
Beijer Gebr [kopie]
Optimum [kopie]
Actiforce [kopie]
Wonnink [kopie]
MidCoat [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
PA van den Dijssel [kopie] [kopie] [kopie]
BIN System [kopie]
FR Schilderwerken [kopie]
Overhees [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
Reto internetburo [kopie]
Heineken [kopie]
Van Veen Bedrijfsdiensten [kopie]
Mekenkamp Bouwbedrijf [kopie]
Zwart Mul [kopie]
Bres [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Dam [kopie]
Hoogt [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
Boedelz [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
Votrans [kopie]
Catering Centraal [kopie]
ING [kopie]
Smorenburg [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
WeFulfil [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Yourlease [kopie]
Brouwer [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@sosoest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88