SO Soest
SO Soest
Nieuwe hesjes voor recreanten

Nieuwe hesjes voor recreanten

Lees meer

Nico Gros Toernooi Zonnig Succes

Nico Gros Toernooi Zonnig Succes

Lees meer

 

2018 op sportieve en feestelijke wijze geopend

2018 op sportieve en feestelijke wijze geopend

Lees meer

Wedstrijd Vreeswijk 1 - SO Soest 2 gaat niet door -

2018 op feestelijke wijze geopend

Maandag 01 januari 2018

De nieuwjaarswedstrijd, de receptie met de speech van de voorzitter, het nieuwjaarsbal en een smakelijke hap. Het beproefde recept zorgde weer voor een succesvol begin van een vers kalenderjaar. Op nieuwjaarsdag wisten veel mensen de weg naar de Bosstraat-Oost te vinden. Het werd een gezellige happening. Goed nieuws ook. Gerrit Plomp is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van SO Soest en het klussenteam, ook wel A-team genoemd, is vrijwilliger van 2017 geworden. 

Wedstrijd

De nieuwjaarswedstrijd bracht een flink aantal kaderleden op de been. Zij wilden graag met en tegen elkaar voetballen. Een wedstrijd met alles erop en eraan. Koffie met niet alleen melk en suiker werkte als de toverdrank van Asterix. In de rust was er zelfs ruimte voor een "Broodje Michiel Kramer". Het werd een prachtig schouwspel met een goed voetballend trainersteam. Het bestuursteam wist echter te winnen. Ingvar Kok en André Hooft scoorden voor de bestuurders, Robin Smeeing en Arthur van Doren deden dat voor de trainers. De wedstrijd leek in een gelijkspel te eindigen totdat Thijs Janmaat en doelman René Kaats zorgden voor een goal die nu al tot 'Het eigen doelpunt van 2018" vermeld mag worden. Thijs kopte de bal terug op René. Hij hield hierbij geen rekening dat René al zijn goal verlaten had. De doelman moest zich keren met de soepelheid van een rijnaak en met gevaar voor lijf en leden probeerde hij de bal in te halen. Dat gebeurde met een tempo waarin, volgens kenners, een reclameblok tussen had gepast. René riskeerde een velloos onderbeen maar zijn wanhoopssliding mocht niet baten. Het werd 3-2 en het bleef 3-2. Scheidsrechter Chiel Krol zag het lachend aan. 

Receptie

De receptie begon met de speech van voorzitter Ries de Jong. De preses keek terug op 2017. Het was een bijzonder jaar, dat ondanks de degradatie van het eerste, veel hoogtepunten kende. Een kunstgrasveld zag het levenslicht en met een chairitydiner werd veel geld opgehaald voor de eigen bijdrage. Het eerste elftal staat inmiddels in de top en het tweede doet het ook fantastisch. Het contract van hoofdtrainer Gerrit Plomp is met een seizoen verlengd met een optie voor nog een seizoen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen komt ook aan de orde. Led-verlichting voor de velden 2 en 5 is in de maak en wie weet komen er ook nog zonnecollectoren. 

De Blauwe Leeuw

De prijs voor de vrijwilliger van het jaar 2017 -De Blauwe Leeuw- ging naar het A-team. Onder leiding van Bert Dekker zorgt het klussenteam dat alle grote en kleine klussen in en rondom ons clubhuis geregeld worden. Dat doen die mannen al jaren. Bert kreeg uit handen van Ries een fraai kunstwerk, gemaakt door Jan Frommink, uitgereikt. De aanwezige A-teamleden Hans Dreef en Luc Bijker deelden mee in de eer.

Patrick Willemsen zorgde voor de vrolijke muzikale noot waar menig dansje op gemaakt werd. Ondertussen kon bij het uitgifteluik een smakelijke hap gegeten worden. Dat was een prima voedingsbodem voor de voortzetting van een geslaagde eerste dag van 2018. 


Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

Wedstrijd Vreeswijk 1 - SO Soest 2 gaat niet door
SO Soest 2 - Eemboys 1 23 januari 20:30
SO Soest - NVC 28 januari  
Weesp - SO Soest 4 februari  
Sponsorevent 5 februari
SO Soest - Hooglanderveen 11 februari
Elinkwijk - SO Soest 18 februari

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube

Onze vendeliers

Van Doorn
Reijerse
Postcodestroom
De Jong
Bres
WeFulfil
Zwart Mul
Profile Smeeing
Kostencheck
Bank ten Cate & Cie
Mega Tegels
Catering Centraal
Hoogt
Beijer Containerbedrijf
Jager Bokdam De Visser
KOK
Soester Duinen Restaurant
Soester Papier Discounter
Krijkamp Den Oude
Bloemendael
Dijkstra
Voortjes
Smurfit Kappa
Heineken
Stalenhoef
MidCoat
Verdonk Trappen
Kantoor Expert
Optimum
Hengel
Hufman Autorijschool
Korte Duinen Restaurant
De Staelenhoef
Actiforce
Columbus
Brouwer
Overhees
Studio Jill
Smorenburg
It's Value

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@so-soest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88