SO Soest
SO Soest
Gezellig Bram Bartels Toernooi

Gezellig Bram Bartels Toernooi

O16-1 blinkt uit in België

O16-1 blinkt uit in België 

O23-1 kampioen!!

O23-1 kampioen!!

Succesvol Veleka ITT

Succesvol Veleka ITT

Niemand buitenspel - Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Verenigingsplein geopend

Vrijdag 12 mei 2023

Donderdagavond werd het Verenigingsplein officieel geopend. Met een flinke knal met zijn linker opende Dylan, zoon van Josette en Bas en kleinzoon van Paul en Carla Smit dit plein.

De ceremonie trok veel bekijks, waaronder veel clubleden én voormalig clubleden die een bijdrage hebben geleverd aan de realisatie van dit plein en aan het terras aan de andere kant van het complex dat zijn voltooiing nadert.

Ceremoniemeester Gerard van den Breemer opende het evenement en Peter Beijer, één van initiatiefnemers richtte zich tot de aanwezigen en sprak: ,,Het Verenigingsplein is opgericht om onze vrijwilligers te eren en hen te bedanken voor hun toewijding en harde werk voor SO Soest. Ik denk bijvoorbeeld aan degenen die ons helaas zijn ontvallen, zoals Paul Smit, wiens familie met ons sprak over het creëren van deze plek.

Mooie boom
Na het plotselinge overlijden van Paul, na diens ongeluk een paar meter hier vandaan nu bijna drie jaar geleden, mocht ik samen met een aantal andere betrokken SO Soester ideeën verzinnen om Paul te herdenken. Met Carla en de kinderen kwamen wij tot de conclusie dat er geen herdenking voor Paul in het bijzonder moest komen, maar voor de vrijwilligers in het algemeen. ,,Dat zou Paul zo gewild hebben…” Carla kwam met het idee: ,,Knap dan maar dat plekje aan de noordzijde op en zet daar een mooie boom neer, dat is nu veel te rommelig.”

Het Verenigingsplein is een eerbetoon aan alle andere mensen die door de jaren heen hebben bijgedragen aan onze vereniging. Peter memoreerde kapelaan Schaepman die 97 jaar geleden, de vereniging onder de naam ‘de Ploeg’ oprichtte. Wethouder Aukje Treep was namens het gemeentebestuur aanwezig om te assisteren bij de opening. Daarmee was de cirkel ook rond, want ooit, in 2003, opende haar voorganger, tevens partijgenoot, Harry Witte samen met Paul Smit de kantine. 

Dankbaar
Ries de Jong sprak zijn dankbaarheid uit aan alle medewerkers en donateurs. ,,Bedragen van 25 tot duizend euro, vanuit allerlei hoeken werden spontaan gestort na onze oproep, ook door De Klup van 100 en de Stichting Vrienden van SO Soest." Ries bedankte Demy en Kyara Balk (die het terras hebben ontworpen) en de bedrijven die in materiaal en materieel hebben bijgedragen. ,,Daar willen wij met name Robin Spijker en zijn mannen voor bedanken en Koen Smeeing van bouwbedrijf Van den Hengel, die het houtwerk voor de kiosk heeft gesponsord. Dit alles had niet gekund zonder de mannen Erik Boshuizen en Frank Spijker. Twee mannen uit het hoveniersvak, die nauwelijks eerder hebben samen gewerkt, maar er voor hebben gezorgd dat dit ontwerp van dit plein ontstond en ook kon worden gerealiseerd. Een plan met fraaie details, zie oa het logo van SO Soest in het perk, de bankjes met de QR-code (dat toegang biedt tot een speciale herdenkingspagina), de steeneik, die ook in de winter groen blijft, en natuurlijk de tredes van Corte staal."

Zonder anderen tekort te doen werd Rens Hooft in het zonnetje gezet. ,,Rens heeft al heel wat uurtjes aan deze werkstukken besteed en is nu hard aan het werk om de kiosk tot een kwaliteitswerk te maken en achter de schermen is hij ook samen met Robin Spijker bezig om nieuwe picknicktafels te produceren."

Raak
Na de toespraken was het tijd voor de voetballer. Dylan de Groot, kleinzoon van Paul en Carla mocht met een welgemikte trap het plein openen. Onder luid applaus en zichtbaar trots schoot de jongeman raak in het speciaal hiervoor gefabriceerd doeltje.

SO Soest heeft er een pronkstuk bij. Een plek om het verenigingsleven te vieren. De prijsuitriekingen voor de eerstvolgende toernooien krijgen wat ons betreft een nieuw en fraai decor. 

Jan Frommink, regisseur van dit evenement, maakte foto's...


Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

Bas Bakker Toernooi Zaterdag 22 juni
Feestje Klup van 100 Zondag 30 juni
Niemand buitenspel Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube YouTube

Onze vendeliers

Uitgeverij Peles [kopie]
Dijkstra [kopie]
WeFulfil [kopie]
De Jong [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
Hoogt [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
Kostencheck [kopie]
Stalenhoef [kopie]
Dam [kopie]
Van Veen Bedrijfsdiensten [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
Votrans [kopie]
Beijer Gebr [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
Boedelz [kopie]
MEAT (BMM) [kopie]
Zwart Mul [kopie]
FR Schilderwerken [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Wonnink [kopie]
ING [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
MidCoat [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Actiforce [kopie]
Brouwer [kopie]
Mega Tegels [kopie]
Yourlease [kopie]
KOK [kopie]
Optimum [kopie]
Postcodestroom [kopie]
Bikedeals [kopie]
BIN System [kopie]
Smorenburg [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Reijerse [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
PA van den Dijssel [kopie] [kopie] [kopie]
Overhees [kopie]
Reto internetburo [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
Hengel [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Staal en Kunst - TOP [kopie]
Mekenkamp Bouwbedrijf [kopie]
Hagen VakantieXperts [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
Heineken [kopie]
Bres [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@sosoest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88