SO Soest
SO Soest
Voetbalkamp 2023

Bekijk de foto's van het voetbalkamp

Foto's

Geslaagd vrijwilligersfeest

Geslaagd vrijwilligersfeest

Plezier in beeld

Plezier in beeld

Beleving/verslag JO8-Blauw eerste seizoenshelft

Beleving/verslag JO8-Blauw eerste seizoenshelft

Lees het verslag

Gastgezinnen gezocht

We zoeken nog 20 gastgezinnen voor het
International Talent Toernament op 10 en 11 juni.

Wie helpt?

SO Soest speelt ook volgend seizoen in de tweede klasse!

SO Soest speelt ook volgend seizoen in de tweede klasse!

Lees het verslag

Nanna, Ilias, Kevin en Emre komend seizoen bij SO Soest

Vrijdag 19 mei 2023

De selectie van SO Soest blijft grotendeels intact. Het overgrote deel van de huidige selectie heeft aangegeven ook komend seizoen actief te zijn op de Bosstraat-Oost. Daar zijn wij natuurlijk bijzonder content mee. Het is mooi dat het elftal, met daarin veel jonge Soesters, zich het komende seizoen gaat doorontwikkelen. Dat belooft wat.

De selectie wordt komend seizoen versterkt met vier nieuwe spelers. Bij dit kwartet nieuwelingen zijn twee oude bekenden.

Emre Acar (20) trekt na twee seizoenen 'sabbatical' opnieuw het blauw aan.

In het seizoen 2020/2021 speelde de rechtsbenige linksback voor de O19-1 van SO Soest. ,,Daarna heb ik mij twee jaar op de studie gericht", vertelt Emre. ,,Maar het voetbalbloed begon toch weer te kriebelen en ik werd weer enthousiast gemaakt voor deze mooie club. Ik wil graag mijn aandeel leveren in de selectie en natuurlijk ambieer ik om minuten te maken in het eerste elftal."

Kevin Duman van KVVA naar SO Soest

Met Kevin (24 - op bijgaande foto van Rodney Kersten in wit KVVA-shirt) komt een oud-jeugdspeler van SO Soest weer terug naar de Bosstraat. Kevin heeft bij onze vereniging in de B-1 gespeeld. Daarna speelde de middenvelder onder meer bij Hooglanderveen waar hij centraal achterin speelde. Dit seizoen is hij actief bij KVVA. We maken binnenkort nader kennis met deze nieuwe selectiespeler. 

Ilias en Nanna stellen zich met onderstaande interviews voor: 

Ilias Bezzahi - Op weg naar een nieuw avontuur bij SO Soest

Fit worden en presteren bij SO Soest
Ilias Bezzahi (25), komend seizoen speler van SO Soest, speelde vorig seizoen nog bij Hooglanderveen en scoorde juist tegen SO Soest de openingstreffer in de wedstrijd in Vathorst. Halverwege het seizoen verliet hij de club ,,Ik ga daar niet verder op in", vertelt Ilias. ,,Ik richt me nu liever op fit worden en succesvol zijn bij SO Soest. Mijn ambitie? Als je me dat drie jaar geleden had gevraagd, zou ik een heel verhaal hebben verteld over wat ik allemaal wil bereiken in het voetbal. Op dit moment wil ik vooral fit worden, het liefst onder begeleiding van een fysiotherapeut. Ik wil van waarde zijn en doelpunten scoren voor SO Soest. Ja, het klopt dat ik al een half jaar aan de zijlijn sta, dus ik ben hongerig om te presteren.

Volgen van SO Soest en hoop op verbetering
,,Ik heb de laatste twee thuiswedstrijden van SO Soest tegen ROAC en DSOV gezien. Ja, het ging moeizaam, maar het is goed dat de club zich nog steeds kan handhaven. Zolang er leven is, is er hoop. Ik ken SO Soest natuurlijk al. Het is een grote club die vroeger op hoog niveau heeft gespeeld. De club organiseert een prachtig internationaal toernooi en het hoofdveld is schitterend. Ik heb zelf met Achraf Chidar en Justin Bohus gevoetbald. Justin heeft me enthousiast gemaakt over de club. Het team trekt ook veel toeschouwers. Ik hoop dat er komend seizoen nog meer zijn, want ik speel graag voor een groot publiek."

Concrete gesprekken met SO Soest
SO Soest was heel concreet in de gesprekken die ik met hen heb gevoerd. Vooral trainer Bas Dreef liet merken dat hij mij graag erbij wilde hebben. Ik ben een aanvaller en speel het liefst in een 4-4-2 opstelling. Maar ik kan ook uit de voeten in een 4-3-3 systeem. Het liefst heb ik een wat vrije rol aan de linkerkant, afhankelijk van wat de trainer nodig heeft. Ik probeer kansen te creëren door dribbels. Als ik met het nummer 10 mag spelen, vind ik dat helemaal geweldig."

Nanna Calf: ‘Minuten maken bij SO Soest’

Nanna Calf, is een veelbelovend 18-jarig talent. Na twee seizoenen in de hoofdmacht van Baarn gaat hij de uitdaging aan om hogerop te spelen bij SO Soest.

De juiste keuze
Nanna is een kind van sv Baarn, maar speelde ooit, als heel klein jochie voor een andere vereniging. ,, Toen ik vier jaar oud was, speelde ik bij Eemboys. Daarna heb ik ook een paar jaar, van mijn 8e tot mijn 10e, gehockeyd bij BMHV. Uiteindelijk koos ik toch voor voetbal, omdat al mijn vriendjes op voetbal zaten. Het was gewoon het leukste ook om samen dat spelletje te spelen tijdens de pauzes op school.”

Een stap hogerop
Nanna, ook actief als jeugdtrainer bij de O13-1 van sv Baarn vertelt waarom hij het groene tricot van Baarn verruilt voor het blauwe van SO Soest. ,,Ik wilde graag een stap hogerop maken en ik vind SO Soest een professionele club. Hier is nog meer individuele aandacht, zoals video-analyse. Dat is de makkelijkste manier om te zien wat je fout hebt gedaan. Het kan confronterend zijn, maar als je beter wilt worden, moet je dat ervoor over hebben. Daarnaast vond ik Bas Dreef een goede trainer bij Baarn. Zijn manier van spelen is duidelijk en zijn trainingen zijn intensief. Je weet precies wat je moet doen. De eerste keer dat ik onder hem trainde, was ik helemaal kapot.”

Sterke punten en ambities
,,Mijn favoriete positie is rechtsbuiten. Mijn sterke punten zijn mijn schot, afmaken, dribbelen en het maken van acties. Ik zou echter wel iets meer fysieke kracht kunnen gebruiken. Dit seizoen ben ik fysiek wel slimmer geworden. Mijn ambitie bij SO Soest is om minuten te maken in het eerste elftal en belangrijk voor de club te zijn. Dat is de reden waarom ik naar de Bosstraat kom.”

Uiteraard wensen we Emre, Kevin, Ilias en Nanna, maar ook al die andere selectiespelers van SO Soest veel succes in het seizoen 2023/2024. Over een paar weken (op 20 juni) volgt al de kick-off voor het nieuwe seizoen. 


Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

Algemene Ledenvergadering (zaterdagvoetbal) Maandag 5 juni 20:00 uur
YourLease U12 Talent Tournament 10 en 11 juni  
Bram Bartels Toernooi Zaterdag 17 juni  
Bas Bakker Toernooi Zaterdag 24 juni voor senioren mannen en vrouwen  
Uitje Klup van 100 Zondag 25 juni  

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube

Onze vendeliers

Catering Centraal [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
Van Veen Bedrijfsdiensten [kopie]
Reto internetburo [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
Votrans [kopie]
Brouwer [kopie]
Optimum [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
FR Schilderwerken [kopie]
Heineken [kopie]
Zwart Mul [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
Boedelz [kopie]
Dijkstra [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Stalenhoef [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Staal en Kunst - TOP [kopie]
Postcodestroom [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Mega Tegels [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
Reijerse [kopie]
Smorenburg [kopie]
ING [kopie]
Bres [kopie]
Actiforce [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
Kostencheck [kopie]
WeFulfil [kopie]
MEAT (BMM) [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
PA van den Dijssel [kopie] [kopie] [kopie]
Hengel [kopie]
Hoogt [kopie]
Overhees [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
Beijer Gebr [kopie]
KOK [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
De Jong [kopie]
Wonnink [kopie]
MidCoat [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
Mekenkamp Bouwbedrijf [kopie]
Bikedeals [kopie]
Hagen VakantieXperts [kopie]
BIN System [kopie]
Yourlease [kopie]
Dam [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
Uitgeverij Peles [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@so-soest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88