Voetbalkamp van start

SO Soest onder de maat tegen Roda'23

De MO15-1 bijt van zich af en bereikt verdiende 3e plaats op de ranglijst

Dinsdag 06 juni 2023

Na de eerste twee fases in de competitie streden de meiden van de O15 in de derde en laatste fase constant mee om de bovenste plek. Door enkele ongelukkige wedstrijden in het slot van de competitie verdween de bovenste plek helaas uit zicht.

Wat restte was de uitdaging om de afsluitende wedstrijd tegen meidenfusieclub HZM’22 uit Huizen, de kampioen, zo goed mogelijk te spelen en te laten zien wat ze waard waren.

Met een zeker niet compleet fitte groep en dus maar 1,75 wissels (😊) gingen ze op avontuur.

Voorafgaand aan de wedstrijd werd HZM'22 door de meiden van SO Soest in het zonnetje gezet en werd een bloemetje overhandigd.

Het was een wedstrijd met kansen over en weer waarbij het tot de rust 0-0 bleef.

Maar zoals de trouwe volgers weten kunnen onze meiden er altijd en overal een fikse eindsprint inzetten. Geduldig loerend op die ene kans lukte het Hannah Stam uiteindelijk het net te vinden, 0-1!

HZM'22 gaf zich zeker niet gewonnen en bleef gevaarlijk waardoor er een aantal spannende minuten volgden. Het was uiteindelijk de jongste van het team, opnieuw Hannah Stam, die de wedstrijd op slot gooide met een verdiende 0-2 en dit bleek ook de eindstand.

Al met al hebben de meiden van de O15-1 een voortreffelijk seizoen gehad waarbij ze mentaal en voetbalkundig over de hele breedte flink vooruit zijn gegaan, Chapeau!!!!