SO Soest
SO Soest
Het eerste elftal
Wees bewust langs de lijn

Wees bewust langs de lijn

Stunt JO14-4

Stunt JO14-4

Prima wedstrijd tegen De Meer

Prima wedstrijd tegen De Meer

Niemand buitenspel - Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Een gezonder en gelukkiger leven begint bij Personal Fitness Soest

Donderdag 28 september 2023

Fitter worden, gezonder leven, kilo's kwijtraken en zowel fysiek als mentaal in topconditie zijn - dat zijn de sleutels tot een écht gezonder en gelukkiger leven. Het team van Personal Fitness Soest werkt dag in, dag uit aan het verwezenlijken van deze doelen. Met drie essentiële pijlers - beweging, voeding en mentale coaching - leggen ze het fundament voor een nieuwe en gezonde levensstijl. We spraken met eigenaar Ferry Arbouw en de personal trainers, Damian Bitter en Sem van Doorn, om meer te weten te komen over wat Personal Fitness Soest zo uniek maakt.

Aan de Oostergracht
Ferry Arbouw, personal trainer en sinds 2017 eigenaar van deze lifestyle- en fitnessstudio. Personal Fitness is sinds vorig jaar te vinden in een gloednieuw onderkomen aan de Oostergracht. Hier is volop ruimte voor zowel individuele als groepstrainingen. Ferry: ,,Sporten bij Personal Fitness Soest gaat niet alleen om het verbeteren van je lichaam en geest; het is ook gezellig en inspirerend.”

,,We werken aan conditie, flexibiliteit en kracht en ondersteunen dit met persoonlijke voedingsadviezen van onze voedingsdeskundige," legt Ferry uit. ,,Een gezond voedingspatroon voorkomt het beruchte jojo-effect. Door middel van mentale coaching onderga je een permanente gedragsverandering en leer je jezelf te sturen naar een gezondere levensstijl. Minder stress en meer oplossingsgericht denken - dat is wat we nastreven."

Geen spiegels
Wat Personal Fitness Soest onderscheidt, is niet alleen de kwaliteit van de diensten, maar ook de sfeer. In de fitnessruimte zijn geen spiegels. Damian Bitter legt uit waarom: ,,Spiegels zijn overbodig; je hoeft niet bekeken te worden. Wij, als instructeurs, zijn de spiegel voor onze klanten en bouwen letterlijk een persoonlijke relatie met hen op. Het belangrijkste is dat mensen hier plezier hebben. Trainen is mogelijk in groepen van vijf of individueel; Onze diensten zijn all inclusive."

Waarom kiezen voor Personal Fitness Soest?

1. 100% Persoonlijke Begeleiding: Bij Personal Fitness Soest beginnen nieuwe leden altijd met een persoonlijke intake, een op maat gemaakt trainingsplan, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en de inspirerende aanwezigheid van medeclubgenoten.

2. Exclusief en Inspirerend: De boutique studio staat voor kwaliteit, professionaliteit en een informele sfeer. Geen fitnessapparaten en spiegels, maar wel hoogwaardig trainingsmateriaal en de vrijheid om jezelf te zijn. We garanderen 100% dat je je doel bereikt.

3. Voor Iedereen: Personal Fitness Soest verwelkomt zowel volwassenen als kinderen. Naast diverse persoonlijke trainingsopties bieden we ook groepslessen aan, zodat je nog meer uit jezelf kunt halen.

4. Personal Training: Elk lid start met een 1-op-1 trainingstraject waarin we de basis leggen en de juiste technieken aanleren, zodat iedereen, ongeacht het niveau, de oefeningen correct kan uitvoeren. Na het starttraject kun je aan de slag met jouw gekozen trainingsvorm.

Sem van Doorn,ook bekend als voetballer bij de selectie van SO Soest, benadrukt: ,,Bij Personal Fitness Soest bieden we een breed scala aan trainingsmogelijkheden, van boksen tot pilates en van calisthenics (een krachttrainingsvorm) tot weightlifting. Personal Fitness is maatwerk, en dat is precies wat wij leveren."

Ferry: ,,Dus ben je klaar voor een gezonde levensstijl, heb je zin om lekker te sporten en je fit te voelen? Niet twijfelen, gewoon doen!"

Telefoon: 035 2057256

E-mail: info@personalfitnesssoest.nl

www.personalfitnesssoest.nl

Tekst: Peter Beijer


Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

Antibarbari - SO Soest Zondag 3 maart 14:30 uur
SO Soest - Abcoude Zondag 10 maart 14:00 uur
Niemand buitenspel Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube YouTube

Onze vendeliers

Birkt Benzinestation [kopie]
Dam [kopie]
Stalenhoef [kopie]
Yourlease [kopie]
Dijkstra [kopie]
Hoogt [kopie]
Bres [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
ING [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
Reto internetburo [kopie]
Hagen VakantieXperts [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
De Jong [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
MidCoat [kopie]
Optimum [kopie]
Uitgeverij Peles [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
Kostencheck [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
MEAT (BMM) [kopie]
Mekenkamp Bouwbedrijf [kopie]
Reijerse [kopie]
Wonnink [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
Postcodestroom [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
WeFulfil [kopie]
Actiforce [kopie]
Smorenburg [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
Boedelz [kopie]
PA van den Dijssel [kopie] [kopie] [kopie]
Heineken [kopie]
Zwart Mul [kopie]
Staal en Kunst - TOP [kopie]
Overhees [kopie]
Mega Tegels [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Beijer Gebr [kopie]
KOK [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
Brouwer [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
Van Veen Bedrijfsdiensten [kopie]
FR Schilderwerken [kopie]
Votrans [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Hengel [kopie]
BIN System [kopie]
Bikedeals [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@sosoest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88