SO Soest
SO Soest
Het eerste elftal
Wees bewust langs de lijn

Wees bewust langs de lijn

Stunt JO14-4

Stunt JO14-4

Prima wedstrijd tegen De Meer

Prima wedstrijd tegen De Meer

Niemand buitenspel - Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Team Smorenburg uitgebreid

Woensdag 21 juni 2023

Uitvaartonderneming Smorenburg is een betrouwbare en professionele organisatie die zich richt op het verzorgen van uitvaarten op maat. Het team van Smorenburg bestaat uit ervaren en empathische professionals die u bijstaan tijdens een moeilijke periode van rouw en afscheid.

Onlangs heeft de uitvaartonderneming het team uitgebreid met twee nieuwe professionals die hun sporen hebben verdiend in de uitvaartzorg. Jos Otten, eigenaar van de uitvaartonderneming vertelt: ,,Door deze uitbreiding is het team van Smorenburg nog beter in staat om aan uw wensen en behoeften te voldoen en u te ondersteunen bij het regelen van een persoonlijke en respectvolle uitvaart.”

Compleet team
,,Met Desnhy Aalsters en Robin Barbie hebben wij twee ervaren en professionele uitvaartverzorgers nieuw binnen ons team. Samen met gewaardeerde kracht Frank Peters en ikzelf hebben wij vier uitvaartverzorgers, daarnaast beschikken wij over een zorgteam (voor verzorging van de overledenen), gastvrouwen en chauffeurs.”

Uitvaartverzorging Smorenburg is gevestigd in uitvaartcentrum De Engenhof aan de Albert Cuyplaan, met daarbij twee compleet ingerichte familiekamers en een aula waar nabestaanden in een huiselijke en warme omgeving worden ontvangen. Daarnaast is het uitvaartcentrum voorzien van een professionele verzorgingsruimte waarin nabestaanden de mogelijkheid hebben zelf hun dierbare te verzorgen en te kleden onder begeleiding van ervaren medewerkers. ,,Wij hebben alle voorzieningen onder één dak en dat is prettig werken”, vertelt Jos. ,,Zelfs het printen van de rouw- en bedankkaarten doen wij op deze locatie.”

Desnhy en Robin
In De Engenhof maken wij kennis met Desnhy en Robin. Desnhy (27) werkt sinds november vorig jaar bij Smorenburg. ,,In 2018 startte ik bij Dela. In vergelijking met mijn vorige werkgever is Smorenburg kleiner, maar daardoor toegankelijker en persoonlijker. Dat is erg fijn. Ik heb meer tijd voor de nabestaanden. Mijn indruk van de Soester families tot nu toe? Lieve mensen, die openhartig zijn.”

Desnhy wist al op jonge leeftijd dat zij later in de uitvaartzorg wilde werken. ,,Toen ik de kans kreeg om deze stap te zetten ging ik direct een opleiding volgen. Het mooie van dit vak is dat je echt iets kan betekenen in een periode van verdriet en verwerking. Als mensen vooraf hun uitvaart geregeld willen hebben, adviseren wij hen geheel vrijblijvend met raad en daad.”

Robin Barbie (51) komt ook van een grotere uitvaartonderneming en heeft meer dan twintig jaar ervaring. ,,Bij Smorenburg kunnen wij maatwerk leveren. Vanaf de eerste kennismaking tot na de uitvaart hebben nabestaanden te maken met dezelfde uitvaartverzorger. Dat wordt als prettig ervaren. Mensen voelen zich gesteund en gehoord.”

Zowel Desnhy als Robin zijn zeer tevreden met Uitvaartverzorger Smorenburg, hun nieuwe werkgever. Robin: ,,We werken samen in een klein, hecht team. Alles is professioneel geregeld met sfeervolle faciliteiten en voorzieningen. Smorenburg is allesbehalve kil en steriel, maar juist warm en persoonlijk.”

Traditioneel of eigentijds afscheid
Jos: ,,Wij verzorgen de meest uiteenlopende uitvaarten. Van traditioneel tot eigentijds. Wij beschikken over alle denkbare faciliteiten en voorzieningen om, samen met de nabestaanden, het afscheid op geheel persoonlijke wijze vorm te kunnen geven. Ook collega-uitvaartondernemingen mogen gebruik maken van ons vernieuwde uitvaartcentrum, inclusief al deze faciliteiten.”

Albert Cuyplaan 196
3764 TW Soest

Telefoon: 035 - 601 30 86
E-mail: info@smorenburguitvaart.nl

Tekst: Peter Beijer

Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

Antibarbari - SO Soest Zondag 3 maart 14:30 uur
SO Soest - Abcoude Zondag 10 maart 14:00 uur
Niemand buitenspel Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube YouTube

Onze vendeliers

WeFulfil [kopie]
Uitgeverij Peles [kopie]
FR Schilderwerken [kopie]
Optimum [kopie]
Zwart Mul [kopie]
Brouwer [kopie]
Mega Tegels [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Van Veen Bedrijfsdiensten [kopie]
Reijerse [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Hoogt [kopie]
Hengel [kopie]
Smorenburg [kopie]
De Jong [kopie]
MidCoat [kopie]
Votrans [kopie]
KOK [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
Actiforce [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Wonnink [kopie]
Mekenkamp Bouwbedrijf [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
Beijer Gebr [kopie]
Hagen VakantieXperts [kopie]
Staal en Kunst - TOP [kopie]
Overhees [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
Stalenhoef [kopie]
Bikedeals [kopie]
Bres [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
Kostencheck [kopie]
Heineken [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
Reto internetburo [kopie]
Dam [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
Postcodestroom [kopie]
Boedelz [kopie]
Dijkstra [kopie]
BIN System [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
MEAT (BMM) [kopie]
PA van den Dijssel [kopie] [kopie] [kopie]
Yourlease [kopie]
ING [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
Profile Smeeing [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@sosoest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88