SO Soest
SO Soest
Gezellig Bram Bartels Toernooi

Gezellig Bram Bartels Toernooi

O16-1 blinkt uit in België

O16-1 blinkt uit in België 

O23-1 kampioen!!

O23-1 kampioen!!

Succesvol Veleka ITT

Succesvol Veleka ITT

Niemand buitenspel - Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

SO Soest JO19-1 Kampioen

Zondag 26 mei 2024

De missie is volbracht. Waar het op Veld 1 stormde met onze JO23-1 die nog flink aan de bak moest om het kampioenschap veilig te stellen. Was het voor de JO19-1 eigenlijk een formaliteit, in de wetenschap dat het kampioenschap hen alleen nog kon ontgaan bij een nederlaag met 21 doelpunten verschil tegen Roda’46 JO19-1. Voorafgaande aan de wedstrijd werd er een traditioneel echt blauw vuurwerk ontstoken om het aanstaande kampioenschap alvast in te luiden. Het publiek dat in grote schare zich om het knusse Veld 3 had genesteld was er klaar voor.

De spanning was toch voelbaar bij onze jongens en het was Roda’46, voor hun doen eigenlijk te laag op de ranglijst gepositioneerd, dat na 5 minuten met een waanzinnige pegel de 0-1 aantekende. Herpakken en gewoon gaan voetballen. Je hoort het Ernst Happel zo zeggen. De 1-1 in de 19e minuut van Hidde van der Maas bracht gelukkig snel weer evenwicht en was broodnodig. Maar vooral de 2-1 in de 21e minuut, was van ongekende schoonheid. Onze linksback, Olivier van Tellingen, stoomde op, passeerde 2 Leusdenaren en vooral het stiftje over de laatste man was subtiel, gelijk de afwerking in de korte hoek. Zijn eerste doelpunt van het seizoen en een belangrijke om Soest weer hét vertrouwen te geven.

De tweede helft werd behoudend en routineus uitgespeeld. Eerst nog een 2-2 incasserend, maar gelukkig voor de thuisploeg was het youngster Lars van Dijk van de JO17-1 die prachtig de 3-2 binnentikte. Tekenend voor het seizoen waar menig JO17 speler door Justin werd ingepast en knap dat zulke jongens toch vaak moeiteloos meedraaien in een team twee leeftijdscategorieen hoger.

Wat de wedstrijd betreft, het bleef 3-2 en na het laatste fluitsignaal werd uiteindelijk de Schaal op de middenstip omhoog getild, om daarna de laatste 15 minuten van de grote broer nog te aanschouwen. Uiteindelijk beiden bekroond met een schaal en cup en blauwe kampioensshirts.

Zoals in de aanhef al aangegeven, de missie is volbracht. Een waanzinnig mooie afsluiting van een fantastisch seizoen, met mooi en aanstekelijk voetbal en groei voor de jongens.

Maar ook een seizoen met weemoed en terugkijken. Voor een groot deel van deze vriendenclub wordt immers het voetballen in de jeugd voor altijd afgesloten. En daarmee is het volbrengen van een missie een grotere dan wat we alleen in en voor één seizoen kunnen beschouwen. Het merendeel van de jongens kent elkaar vanaf de tijd dat er nog niet over ‘Onder-wat-dan-ook’ werd gesproken. Begonnen bij de Blauwe Welpen en Leeuwen, doorstromend naar de F-jes en de E-tjes. Vriendschappen die zijn ontstaan en die de basis hebben gelegd tot wederzijds vertrouwen en de fantastisch routine van het doordeweekse trainen en elke zaterdag in weer en wind samen te mogen optrekken, één doel nastrevend: Plezier in voetbal en met elkaar. Een aantal gaat vanaf volgend seizoen uitvliegen naar andere oorden en daarmee zal het selectievoetbal bij SO Soest er niet meer zijn. Maar wat nooit voorbij gaat is de vriendschap en hun eigen geschiedenis bij SO Soest die zij voor zich zelf hebben mogen kleuren en welk ze nooit meer zullen vergeten. Dank daarvoor aan iedereen.

Teamfoto met namen van de JO19-1

Bela Bohus, Hidde van der Maas, Stijn Korving, Yven Kraan, Boaz van Woerkom, Olivier van Tellingen, Sven van Dijk,  Kai Versteege, Jens Hartog, Stijn Poelmans, Lucca Gispen, Koen Schaareman,

Dennis Disla Ridriguez, Guus van Harskamp, Berkay Tosun, Shane de Jong, Prince Arku, Theun Blommers en Justin Bohus.

En met  dank aan onze invallers van de 17-1: Sven van Ginkel, Lars van Dijk, Luca Dreef, Luciano Moukhtar


Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

Bas Bakker Toernooi Zaterdag 22 juni
Feestje Klup van 100 Zondag 30 juni
Niemand buitenspel Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube YouTube

Onze vendeliers

Verdonk Trappen [kopie]
De Jong [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Mega Tegels [kopie]
ING [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Dijkstra [kopie]
FR Schilderwerken [kopie]
PA van den Dijssel [kopie] [kopie] [kopie]
Dam [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
Van Hengstum [kopie]
BIN System [kopie]
MEAT (BMM) [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Wonnink [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
Postcodestroom [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
Uitgeverij Peles [kopie]
Yourlease [kopie]
Hoogt [kopie]
Bikedeals [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
Hagen VakantieXperts [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
Reijerse [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
Votrans [kopie]
KOK [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Reto internetburo [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
Boedelz [kopie]
Kostencheck [kopie]
Smorenburg [kopie]
Heineken [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
Overhees [kopie]
Actiforce [kopie]
Mekenkamp Bouwbedrijf [kopie]
WeFulfil [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
Brouwer [kopie]
MidCoat [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
Zwart Mul [kopie]
Stalenhoef [kopie]
Hengel [kopie]
Optimum [kopie]
Staal en Kunst - TOP [kopie]
Van Veen Bedrijfsdiensten [kopie]
Beijer Gebr [kopie]
Bres [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@sosoest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88