SO Soest
SO Soest
Gezellig Bram Bartels Toernooi

Gezellig Bram Bartels Toernooi

O16-1 blinkt uit in België

O16-1 blinkt uit in België 

O23-1 kampioen!!

O23-1 kampioen!!

Succesvol Veleka ITT

Succesvol Veleka ITT

Niemand buitenspel - Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

SO Soest nieuwe 13-1 & 15-1 winnaar AH Klompentoernooi Sint-Oedenrode

Maandag 24 juni 2024

Afgelopen weekend hebben de nieuwe 13-1 & 15-1 van SO Soest het huidige seizoen in stijl afgesloten door het AH klompentoernooi op hun naam te zetten!

Voor een optimale voorbereiding werd er op zaterdagochtend al afgereisd naar het pittoreske Sint-Oedenrode waar werd verbleven in het 4* verblijf “Hoeve-Osstade”. Bij aankomst was er een welkome verrassing. Alle bedden waren al lekker opgemaakt en het rook fris en fruitig in de verblijven.

Na het nuttigen van de lunch stond de eerste activiteit op de planning “Zwemmen in het Sportiom”. Ook de meegereisde ouders werden even losgelaten met als resultaat een ware glijbaan-battle tussen de ouders. Tot grote ergernis van Theun van den Hengel ging Eric van de Hoeven er met de snelste dagtijd 7,76 sec vandoor. Na ca. 4 uur zwemmen en diverse waarschuwingen voor een beetje zingen (lees geluidsoverlast vonden ze) vonden het we mooi geweest en zijn we teruggereden naar ons prachtige verblijf.

Na het nuttigen van een bbq en broodmaaltijd, er gingen binnen ca. 15 minuten 8 stokbroden doorheen werd even lekker “gechild”. Vervolgens werd een voetbalpotje gespeeld tussen de ouders/begeleiders vs 13-1&15-1. Hier hebben we kunnen aanschouwen dat Hees zijn borst nat kan maken, want wij hebben kunnen aanschouwen dat trainer/coach van de 15-1 en speler van So Soest 1 Bart Hooft terug is. Goed voorbeeld doet volgen dacht Jeroen Dorrestein, na de rentree van Gerdo Kuenen heeft ook Jeroen zijn schoenen weer uit de kast gehaald en moeten we misschien wel rekening houden met een rentree bij So Soest 1. Bij de onder 13-1 is iedereen op de hoogte van de uitstekende voetbalkwaliteiten van Jeroen, maar tijdens het potje voetbal hoorde je de mannen uit de 15-1 geregeld roepen “Wie is die man joh”. Uiteraard wonnen de ouders/begeleiders overtuigend (door Bart en Jeroen)!

Tijd om te slapen of toch niet. De boys gingen tot laat door en maakte er een gezellig feestje van in de slaapzaal.

Matchday

Om 8:30 zaten de jongens van de 13-1 fris en fruitig aan de ontbijttafel. Aan zelfvertrouwen geen gebrek, want aan tafel werd al gesproken over de toernooiwinst. De 15-1 schoof om ca. 9:00 aan, want hun eerste wedstrijd startte om 14:45.

De 13-1 startte het toernooi met een gelijkspel tegen Gemert. Een spannende pot met wat pechmomenten, want er werd tweemaal het aluminium geraakt door de Soester boys. De volgende twee wedstrijden werden door goed verzorgd voetbal gewonnen van RKSV Driel en SV BLC. Er wachtte onverwacht een heuse finale, want de laatste wedstrijd ging tegen nr.1 en nr.2 van de poule. Tegen RKTSV wisten onze boys dat alleen winnen de toernooiwinst zou opleveren (RKTSV had alles gewonnen). Met goed verzorgd voetbal was So Soest de bovenliggende partij en hing een doelpunt in de lucht. Na ca. 8 minuten vond de coach van RKTSV zijn eigen ego belangrijker dan het laten voetballen van 11-12 jarige jeugdvoetballers. Na diverse waarschuwingen moest de uitstekende leidende scheidsrechter de wedstrijd staken en won Soest met 3-0 reglementair. De eerste toernooiwinst van de dag was een feit!

De 15-1 startte om 14:45. Tot onze grote verbazing kwamen er twee teams niet opdagen waardoor de organisatie moest improviseren. Binnen no-time werd er een nieuw schema in elkaar gedraaid en werd besloten om twee wedstrijd tegen elkaar te spelen. Grote klasse van de uitstekende toernooileiding.

De eerste pot startte Soest tegen VV Acht. Ondanks dat Soest een jaar jonger was dan de tegenstanders was dit voetballend op het veld niet terug te zien. Er werd lekker getikt en binnen tien minuten schoot “Appie” raak. Ook de 2-0 viel snel en zo werden de eerste punten bijgeschreven. De twee potjes (tweemaal Avanti) daarna werden ook een prooi voor de 15-1. Extra knap, want er moesten maar liefst 3 potjes achter elkaar worden gespeeld in de hitte!

Helaas door de vermoeidheid en het fysieke verschil werd het laatst potje tegen VV Acht verloren, maar de toernooioverwinning kwam niet meer in gevaar. Ook de tweede toernooiwinst was een feit!

Moe maar voldaan reisde beide teams terug naar Soest en kijken we terug op een fantastisch weekend!

Speciale dank aan Siebe Snijders de grote initiator van het weekend!!

Wist je dat:

  • Er gingen in totaal 228 flesjes water 0,5 liter doorheen
  • Er zijn 168 blikjes fris gedronken
  • 96 pakjes caprisun
  • Er zijn 10 stokbroden gegeten
  • Er zijn ca 300 bolletjes geconsumeerd
  • We veel lol hebben gemaakt

Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

Niemand buitenspel Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube YouTube

Onze vendeliers

Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
Wonnink [kopie]
Stalenhoef [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
Brouwer [kopie]
MEAT (BMM) [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Mekenkamp Bouwbedrijf [kopie]
FR Schilderwerken [kopie]
Zwart Mul [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
MidCoat [kopie]
Votrans [kopie]
Bres [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Yourlease [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
Hengel [kopie]
WeFulfil [kopie]
Beijer Gebr [kopie]
PA van den Dijssel [kopie] [kopie] [kopie]
ING [kopie]
Hoogt [kopie]
Staal en Kunst - TOP [kopie]
Bikedeals [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
Heineken [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
Uitgeverij Peles [kopie]
Reto internetburo [kopie]
Dijkstra [kopie]
Postcodestroom [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Smorenburg [kopie]
Hagen VakantieXperts [kopie]
Actiforce [kopie]
BIN System [kopie]
Van Veen Bedrijfsdiensten [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Dam [kopie]
De Jong [kopie]
Reijerse [kopie]
Kostencheck [kopie]
Overhees [kopie]
KOK [kopie]
Mega Tegels [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
Boedelz [kopie]
Optimum [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@sosoest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88