NUTTIGE OEFENWEDSTRIJD O19 1 TEGEN WOUDENBERG 6-0

Zondag 25 februari 2018

Na het verlies van vorige week tegen PVCV werd door de O19 1 een oefenwedstrijd gespeeld tegen Woudenberg O19 1. De boodschap voor de wedstrijd om direct vanaf het begin als ploeg te laten zien dat er genoeg kwaliteit in de groep zit was waarschijnlijk aangekomen. Na een kwartier spelen was Woudenberg op een 3-0 achterstand gezet, door veel beweging vanuit het middenveld en de voorhoede werd de ruimte achter de verdediging van Woudenberg gevonden. Stijn stuurde bij de eerste goal Badr diep, de voorzet werd ingeschoten door Dion 1-0, vlak daarna een pass van Simo over de verdediging van Woudenberg op Dion, die na de aanname goed in schoot 2-0 en de 3-0 door een diepe bal van Ricardo op Miquel. Voor de rust nog enkele kansen voor Badr, Ricardo, Miquel en Faouzi, die naast het doel gingen of een prooi waren voor de doelman van Woudenberg. Voor de rust werd Woudenberg één keer echt gevaarlijk, een schot ging rakelings naast het doel van Hein, die vandaag Sten (lichte blessure) verving. De tweede helft schoot Woudenberg vlak voor tijd uit een counter een bal op de paal en tikte Hein nog een schot uit de hoek tot een hoekschop. Daarvoor was de O19 1 al uitgelopen naar 6-0. Een vrije trap van Ticho werd bij de tweede paal knap ingeschoten door Ricardo 4-0, na een lopende aanval kwam Koen vrij op het middenveld, zijn lob over de doelman betekende 5-0 en Stijn bepaalde de eindstand na een wervelende passeeractie in het strafschopgebied en een bekeken lage bal onder de doelman door op 6-0. Dave maakte na een wat langere afwezigheid weer speelminuten, Mihill binnenkort ook weer van de partij zodat we over twee weken mogelijk compleet naar Nederhorst kunnen vertrekken voor de volgende competitiewedstrijd.