SO Soest
SO Soest
Gezellig Bram Bartels Toernooi

Gezellig Bram Bartels Toernooi

O16-1 blinkt uit in België

O16-1 blinkt uit in België 

O23-1 kampioen!!

O23-1 kampioen!!

Succesvol Veleka ITT

Succesvol Veleka ITT

Niemand buitenspel - Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

SO Soest 3 - PVCV 2: Doorgaan

Donderdag 22 maart 2018

Doorgaans zit deze verslaggever dicht bij de feiten van het kantineroddelcircuit, echter het vorige verslag vraagt om enige verduidelijking. Daar waar er geschreven werd dat het Hendry zijn laatste seizoen is, werd natuurlijk niet bedoeld het voetballen in Soest 3. Nee het is zijn laatste seizoen dat hij voor 17:00 thuis zou kunnen komen uit de kantine. Zijn Esther is natuurlijk enigszins teleurgesteld met deze verduidelijking maar zo pak 'm beet 6 maanden voor het nieuwe seizoen kan er beter duidelijkheid zijn. Dat gezegd hebbende gaan we het ook nog over voetbal hebben. Soest 3 gaat tenslotte gewoon door, met veel of weinig spelers per zondag. Dat is altijd een verrassing! Vorige week werd er nipt verloren tegen SCH nadat een 2-0 achterstand goedgemaakt werd tot 2-2. Dat de winnende in de slotfase alsnog viel is gunstig voor het mogelijk ontlopen van de nacompetitie. Naast een uitstekende wedstrijd instelling mag zeker niet onbenoemd blijven dat Jeroen de man of the match was.

Afgelopen zondag stond de thuiswedstrijd tegen PVCV uit Vleuuuuuuuuuuuuuuuten op het programma. Tweede elftalletje waarvan een aantal spelers hebben leren voetballen op het korfbalveld. Niks aan de hand dus, we moesten alleen een paar keer scoren. Jorrit gaf leiding aan de defensie, echter het was Kevin die met kop en schouders boven de rest uit sprong. Het was zijn dag met vele goede intercepties en natuurlijk een prachtige goal waarover later meer. Binnen 2 minuten stond het 1-0 door ik meen Jasper (het was Nico, red.) en eigenlijk hadden we na vier minuten de wedstrijd kunnen beslissen uit de vele kansen. PVCV werd in de wedstrijd gehouden door niet te scoren en dat zorgde er voor dat zij ook een poging ondernamen om een aanval op te zetten. Dat leek natuurlijk nergens op maar toch kwamen we af en toe in de problemen. Het werd 1-1 doordat we teveel uit het befaamde systeem gingen lopen. Daar waar we met zijn allen de lijnen kort moeten houden op eigen helft kreeg PVCV een mogelijkheid tot een schot en via een been van ons viel de gelijkmaker. Pieter werd tussentijds vakkundig uit de wedstrijd gemistermiyagied waarbij de spits aangaf dat hij hem amper geraakt had. Gekneusde ribben en 6 weken niet kunnen voetballen was het advies van de dokter. Via dit schrijven; Pieter sterkte! De wedstrijd werd weer opgepakt en Gerdo besloot om met een ferme kap de verdediging het bos in te sturen en een diagonale schuiver tot doelpunt te promoveren. De wedstrijd leek in het tasje te zitten en we gingen rusten met een voorsprong. Nog steeds laffe ouwewijventhee in de rust waarbij Gerdo nog aangaf dat het erg handig zou zijn om het derde doelpunt te maken zodat PVCV het zou opgeven. Binnen 4 minuten na rust stond het 2-2.

De wedstrijd hobbelde vrolijk verder en eigenlijk wist een ieder wel dat we deze gingen winnen. Toch duurde het akelig lang voordat Kevin de 3-2 wist te scoren. Met deze treffer wist hij het man of the match bord veilig te stellen aangezien Gerdo ook nog doelpunt vier wist te maken. PVCV werd niet meer gevaarlijk en de drie punten konden bijgeschreven worden. Dit zorgt natuurlijk wel voor een dreigende nacompetitie maar dat komt ook wel weer goed. Zondag staat AFC op het programma. De uitwedstrijd werd ontsierd met ferme schoppartijen door de Amsterdamsche Florisjannetjes met een verliespartij tot gevolg. We hebben dus een en ander recht te zetten. Half 11, veldje 3, doorgaan.

Sander

Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

Niemand buitenspel Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube YouTube

Onze vendeliers

Van Veen Bedrijfsdiensten [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
Beijer Gebr [kopie]
KOK [kopie]
Stalenhoef [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
ING [kopie]
Heineken [kopie]
Kostencheck [kopie]
FR Schilderwerken [kopie]
Mega Tegels [kopie]
Dijkstra [kopie]
Staal en Kunst - TOP [kopie]
Votrans [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
Postcodestroom [kopie]
Reto internetburo [kopie]
Mekenkamp Bouwbedrijf [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Uitgeverij Peles [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
WeFulfil [kopie]
Wonnink [kopie]
Hengel [kopie]
MidCoat [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Dam [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
Hagen VakantieXperts [kopie]
Boedelz [kopie]
Bres [kopie]
Yourlease [kopie]
Actiforce [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Smorenburg [kopie]
Brouwer [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Overhees [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
BIN System [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Hoogt [kopie]
Reijerse [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
De Jong [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
Zwart Mul [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
MEAT (BMM) [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
PA van den Dijssel [kopie] [kopie] [kopie]
Bikedeals [kopie]
Optimum [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@sosoest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88