SO Soest
SO Soest
Gezellig Bram Bartels Toernooi

Gezellig Bram Bartels Toernooi

O16-1 blinkt uit in België

O16-1 blinkt uit in België 

O23-1 kampioen!!

O23-1 kampioen!!

Succesvol Veleka ITT

Succesvol Veleka ITT

Niemand buitenspel - Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Wonnink Zonwering: kwaliteit voor binnen en buiten

Dinsdag 27 maart 2018

Dit jaar is het 26 jaar geleden dat Ries de Jong tegen zijn toenmalig directeur van Technisch Bureau Wonnink & Co de profetische woorden sprak: ,,Mijn ambitie is een eigen bedrijf.” In 1997 werden die woorden bewaarheid toen hij met zijn vrouw Yvonne het bedrijf overnam. Bij de overname hebben wij de bedrijfsnaam gewijzigd in Wonnink Zonwering. Een onderneming die in 2018 landelijk opereert met een professioneel en ervaren team van 35 medewerkers.

Ries de Jong, ook bekend als voorzitter van SO Soest, vertelt over een stevig project van Wonnink:   ,,Binnenkort starten wij met het vervangen van de zonwering bij serviceflat Honsbergen in Soest en verzorgingshuis de Koperhorst in Amersfoort. Een vervanging van respectievelijk bijna 500 en 200 stuks elektrische uitval- en knikarmschermen. Het verloop van dit werk is binnenkort via social media te volgen.”.

In de pas opgeleverde nieuwe showroom is veel ruimte voor het merk Luxaflex. Het assortiment aan binnen- en buitenzonwering, rolluiken, horren en (glazen) terrasoverkappingen is immens.
Ries: ,,De markt waarin we opereren vereist dat je alert moet zijn op de nieuwste ontwikkelingen. Wij zijn officieel Luxaflex Specialist  en dat kan je zien hier in deze indoor- en outdoor gallery-shop, zoals wij onze showroom van 280 m2 noemen. Onze producten moet je beleven. Daarom zijn al onze modellen op ware grootte. Zo kan je horen, zien en voelen wat er mogelijk is. Zoveel mooier dan alleen een stalenboek. De informatiezuilen van Luxaflex creëren mogelijkheden om interactief je eigen zonwerking samen te stellen.”

Stefan Voortjes loopt binnen. “Ik ben onderhoudscoördinator. Wij hebben vele landelijke klanten in onze portefeuille waarbij wij de zonwering in onderhoud hebben (zowel preventief als correctief). Zo zorgen wij voor continuïteit van de kwaliteit waar wij voor staan. Vervangen is het eenvoudigst, veelal kan renovatie ook een duurzame oplossing zijn, door zonneschermen te voorzien van nieuwe doeken en/of bedieningen, waardoor deze er weer een aantal jaren tegen kunnen. Deze renovatiemarkt is een groeiende markt, met name in de vastgoedwereld, zoals: Colliers en Zadelhoff, maar ook voor Shell en TNO.

Alle seizoenen genieten van het buitenleven met een terrasoverkapping

Zonwering gaat uitstekend samen met terrasoverkapping. Verkoopmedewerkster Ester Barlo legt uit: “Voor een vriendelijke prijs realiseer je een uitbouw aan je woning. Met een terrasoverkapping kan je lekker lang buiten genieten, beschut tegen weer en wind, de tuinmeubelen kunnen gewoon buiten blijven staan. Multifunctioneel met een degelijk en stevige constructie. En ja, dit product kan uitgebreid worden met diverse extra’s zoals verlichting, verwarming, zonwering en glaswanden. Je haalt buiten naar binnen of binnen naar buiten. Het is maar hoe je het beleeft.Binnenkort plaatsen wij een dergelijke overkapping van 14 meter breed en 4 meter uitval bij golfclub Hoogland. Compleet voorzien van vol-glas schuifwanden, verlichting en zonwering. Een project waar wij trots op zijn.”

20% korting (paasactie in vernieuwde showroom)

Bezoekers van de showroom van Wonnink kunnen tot en met 2 april (Tweede Paasdag) profiteren van 20% korting op de meesten producten. ,,Wij zijn aanwezig voor vrijblijvend advies. ,,Wij hebben oog voor de functionaliteit van het product in combinatie met de wensen en de stijl van de klant. Iedereen is welkom in onze showroom aan de Siliciumweg 34 te Amersfoort. De koffie staat klaar. Parkeren is graits. Telefoon 033-4802244  Internet: www.wonnink.nl

Tekst : Peter Beijer

Foto's: Luxaflex, Jan Frommink en Peter Beijer


Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

Niemand buitenspel Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube YouTube

Onze vendeliers

Smorenburg [kopie]
Van Hengstum [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
Boedelz [kopie]
Zwart Mul [kopie]
FR Schilderwerken [kopie]
Staal en Kunst - TOP [kopie]
ING [kopie]
Reijerse [kopie]
Bres [kopie]
Beijer Gebr [kopie]
Van Veen Bedrijfsdiensten [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Postcodestroom [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
Dam [kopie]
Uitgeverij Peles [kopie]
Dijkstra [kopie]
De Jong [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
Reto internetburo [kopie]
KOK [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Brouwer [kopie]
Yourlease [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
Wonnink [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
Stalenhoef [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
Kostencheck [kopie]
Optimum [kopie]
PA van den Dijssel [kopie] [kopie] [kopie]
Hengel [kopie]
Heineken [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
Mega Tegels [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
Actiforce [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
BIN System [kopie]
Mekenkamp Bouwbedrijf [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Catering Centraal [kopie]
MidCoat [kopie]
Hoogt [kopie]
Bikedeals [kopie]
Hagen VakantieXperts [kopie]
MEAT (BMM) [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
Overhees [kopie]
Votrans [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
WeFulfil [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@sosoest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88