Niemand buitenspel - Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

SO Soest-vrouwen halen een punt in Utrecht.

Maandag 07 mei 2018

De Soester vrouwen kwamen niet veder dan een 1-1 gelijkspel tegen Sporting 70.

SO Soest speelde erg sterk en domineerde de wedstrijd vanaf de beginfase. Het enige dat ontbrak was het afmaken van de vele kansen die de Soesters kregen.

Sporting 70 kwam in de eerste helft wat onverwacht op een 1-0 voorsprong nadat de bal op de stip ging. De scheidsrechter  had een handsbal gezien en was duidelijk in haar beslissing. De penalty werd binnengeschoten en SO Soest stond bij rust op achterstand.

In de tweede helft werd er aan de kant van Sporting70 wat meer aangevallen. Dit gaf het spel wat meer beleving. SO Soest moest iets doen om de spanning weer terug te brengen. Dit gebeurde nadat Bowy Roest de bal terug legde op de inkomende Annabel Pronk die de linkerkant van het doel leeg zag en binnenschoot. 1-1.

Vanaf de gelijkmaker was het SO Soest die de vorm van de eerste helft weer oppakte en de wedstrijd weer in handen nam. Dit leverde niet de drie punten op waar op gehoopt werd maar bleef het  op een gelijkspel steken.

Onderweg naar de laatste wedstrijden van het seizoen waar hard en goed gewerkt is door de Soester vrouwen en waar de staf, Loes Camper ,Tim Ramselaar, Hester Cloo en Quillan de Jong trots kunnen zijn.

Volgende week wacht thuis op de Bosstraat de wedstrijd tegen de koploper Saestum en kan SO Soest zich opmaken voor een mooi affiche.