SO Soest
SO Soest
Voetbalkamp 2023

Bekijk de foto's van het voetbalkamp

Foto's

Geslaagd vrijwilligersfeest

Geslaagd vrijwilligersfeest

Plezier in beeld

Plezier in beeld

Beleving/verslag JO8-Blauw eerste seizoenshelft

Beleving/verslag JO8-Blauw eerste seizoenshelft

Lees het verslag

Gastgezinnen gezocht

We zoeken nog 20 gastgezinnen voor het
International Talent Toernament op 10 en 11 juni.

Wie helpt?

SO Soest speelt ook volgend seizoen in de tweede klasse!

SO Soest speelt ook volgend seizoen in de tweede klasse!

Lees het verslag

S.O Soest Onder 13 – 1:  Een week van VREUGDE, VERDRIET & VICTORIE

Zondag 13 mei 2018

Het was voor de  “Matadoren” en begeleiding van Onder 13-1 ( ouderwets gezegd de D1 ) een week van emoties.

Vreugde op  zondag 07/05  mochten we op bezoek bij de FC Utrecht om onze kunsten te vertonen op de rand van het zestiengebied .  “Latje Trap “ is het toverwoord.  Gezellig verzamelen op ons vertrouwde clubhuis, met de auto’s naar P&R Uithof  , met bussie naar stadion de Galgenwaard , in de 42e minuut verzamelen aan de rand van het veld, goed luisterend naar de  instructie  en hopsakeeee  het mooie, nieuwe groene  veld   in de Galgenwaard betreden. Woww.. … Ten overstaan van 19669 toeschouwers “Latje Trap “. Het record was 4 dit jaar (32x keer schieten) . Pim ,onze top keeper,  was de grote man. Hij  raakte 2 keer de lat. De andere pogingen van onze spelers waren mooi, hard, krullend en heel,  heel  soms matig 😊 . Daarna volgde de fraaie snelle  ereronde door het stadion. Gaaf hoor . De “Matadoren” namen dankbaar het applaus in ontvangst. Enne …. Auke en Sven lieten ook hun skills zien  met mooi dansje  zien aan het rand van het veld .  Groepsfotootje aan rand van het veld o.l.v. Dagmar ( de fotogravin  van dienst en het plaatje was compleet. Daarna weer de koelte opzoeken op de tribune , colaatje/sinasje  doen en  gezamenlijk de wedstrijd aanschouwen.  Utreggggggg versloeg  VVV met 1-0)  Sander onze assistent trainer gaf daarbij een snel cursus zelfcursus “ zelf kijken”. Een hele leuke dag .

 Verdriet was ook bij ons team en begeleiding toegekomen. Onze trouwe supporter Luc Bijker was op 85-jarige leeftijd onverwacht overleden in zijn slaap. De afgelopen jaren kwam  Luc met zeer grote regelmaat onze trainingen en wedstrijden bezoeken. Eerst leerden wij en een groot deel van de groep  Luc kennen bij trainer Anton Vugts, later bij Nick Roos en dit seizoen bij Thijs Janmaat. De nuttige tips en vele anekdotes werden met plezier ontvangen. Afgelopen vrijdagavond zijn we met groot deel van ons team en ouders naar de condoleance geweest om Luc de laatste eer te bewijzen bij zijn familie. Wat zullen we je missen langs de lijn. De tranen van verdriet werden opgevangen en we hebben onder het genot van een ijsje er nog als groep over gepraat. “ Matadoren van Onder 13-1 ““wat hebben jullie dat keurig gedaan. Complimenten hoor!

Victorie was de dag erna.  Gelukkig weer in het teken van echt voetbal. In Hilversum, om 08:45 uur spelend bij het mooie Olympia25. Echt gras, nat veld.  Mooie gelegenheid om  snel weer het voetbal centraal te stellen.  Met zwarte rouwbanden ( Sylvia van Leeuwen bedankt voor het snelle op maat maken van deze banden en 1 minuut stilte   begonnen we de wedstrijd. Het combinatie was spel was erg verzorgd  . De vele trainingsarbeid kwam tot uitvoering . De doelpunten kwamen, hoe gek het ook mag klinken bij deze  wedstrijd voor rust uit de dode spelmomenten. Heerlijke hoekschop van Viggo, Pelle raakt hem zuiver en stuurt de bal naar de rechter  lange hoek.  0-1. Snel daarna een corner van links. Siebe prikt de bal er met veel passie en strijd in. BAmmm . 0-2 is de rust stand. Het is vandaag zeker geen lauwe soep. Thijs en Sander waren dik tevreden in de rust. Onze vleugel verdedigers  Toine  en Auke hebben de grote en snelle spitsen goed in het vizier en bouwen goed op.  Erg goed om dat te zien zo aan de zijkant van het veld    want  deze  back posities zijn in het veld van groot belang zowel aanvallend als verdedigend . Dat wordt nogal eens onderschat door  de  “voetbal – analyticactussen  😊”  van deze wereld hoe moeilijk dat is .Joseph Tibma dirigeert het centrum als een vorst met een lach op het gezicht.

Op het middenveld zijn we heer en meester. Levi hangend op links met overzicht, Siebe op zes in de regie en  Bram “ strijdbaar als een Buffel “ aan de rechterkant. Voorin onze grote spits Tom “ de Bom “  die  altijd aanspeelbaar is en minimaal 2 spelers vaak aan zich heeft kleven.   Neil vandaag op links  met mooie spectaculaire   acties en kaatsend naar zijn medespelers . Viggo aan de krijtlijn op rechts als een duvel uit een doosje  Na rust houden we het heft in handen. Pim pakt heeft nog een heerlijke reflex redding op de doellijn. Selahattin onze dribbel koning, Sven de altijd zeer snelle explosieve  voorhoede speler met dynamiet , Benjamin met een lekkere traptechniek  als soevereine rechtsachter of Fifa 2018  term Center Back ( terugkomend van blessure) vielen goed in.

Al snel wordt het uit een prachtige combinatie 0-3. Viggo schiet zuiver binnen na een fraaie combinatie met Tom  en nog een Matadoor.

De veilige marge is gehaald. Dat Olympia in de laatste 10 minuetne  nog scoort uit een corner en een pingel zijn voor de statistieken. Meer kansen hadden ze echt niet. Levi had na een hele mooie actie  het slotaccoord. maar zijn bal ging net voorlangs. Zonde  dat hat beter verdiend,  volgende keer beter. We zijn de top vijf weer binnen geslopen .

 In het restant van de maand mei  en juni staat er nog heel veel voetbal op het programma. Nog 3 competitie wedstrijden tegen ’s Graveland,  derby tegen VVZ’49  en een   top revanchwedstrijd tegen TOV uit Baarn.   Het gerenommeerde internationale thuis toernooi ( met o.a. Ajax en Psv) en als toetje een 3 daags team uitje naar New Castle   staan ook nog op de kalender.

Arjan Snijders (leider onder 13-1)


Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

YourLease U12 Talent Tournament 10 en 11 juni  
Bram Bartels Toernooi Zaterdag 17 juni  
Algemene Ledenvergadering (statutenwijziging) Maandag 19 juni 19:30 uur
Bas Bakker Toernooi Zaterdag 24 juni voor senioren mannen en vrouwen  
Uitje Klup van 100 Zondag 25 juni  

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube

Onze vendeliers

Uitgeverij Peles [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Yourlease [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Dijkstra [kopie]
Overhees [kopie]
Actiforce [kopie]
Reto internetburo [kopie]
Smorenburg [kopie]
Bikedeals [kopie]
Stalenhoef [kopie]
Staal en Kunst - TOP [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
FR Schilderwerken [kopie]
ING [kopie]
Mekenkamp Bouwbedrijf [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
Heineken [kopie]
De Jong [kopie]
Boedelz [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Bres [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
Hoogt [kopie]
Wonnink [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
Hengel [kopie]
Dam [kopie]
Van Veen Bedrijfsdiensten [kopie]
Mega Tegels [kopie]
Reijerse [kopie]
Votrans [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
Brouwer [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
Kostencheck [kopie]
MidCoat [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
KOK [kopie]
Postcodestroom [kopie]
PA van den Dijssel [kopie] [kopie] [kopie]
Optimum [kopie]
Hagen VakantieXperts [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Zwart Mul [kopie]
MEAT (BMM) [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
BIN System [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
Beijer Gebr [kopie]
WeFulfil [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@so-soest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88