Afscheidswedstrijd voor trainster Loes gewonnen met 3-1

Vrijdag 01 juni 2018

Afgelopen zondag was een dag met een lach en traan. Een dag die begon met een lekkere brunch. De brunch was georganiseerd door de leidster Hester met ondersteuning van Anita.

Met een volle buik gingen we richting Roda'46 in Leusden. Ook bij deze club waren er een paar speelsters die hun laatste wedstrijd zouden spelen dus kwam er voormalig profscheidsrechter Roelof Luinge, de wedstrijd fluiten. We speelden op het hoofdveld met ballenmeiden aan de zijkanten van het veld.

Al met al alles leuk georganiseerd en zo begonnen we aan de wedstrijd. Roda fanatiek en wij nog een beetje beduusd van het alles en wij stonden na 17 minuten dan ook door een corner die er direct in ging op een 1-0 achterstand. De wedstrijd ging op en neer en we dachten dat we met deze stand gingen rusten maar daar dacht Daniek anders over. Zij onderschepte een terugspeelbal, omspeelde de keepster en ze scoorde, op slag van rust, de gelijkmaker.

In de rust vertelde trainster Loes dat we gewoon lekker ons eigen spelletje moesten gaan spelen. Het spel dat we de laatste wedstrijden hebben laten zien. Dan komt alles goed. Ondertussen was Monique gearriveerd. Zij moest werken tot twee uur en nu konden we Bibi verlossen van haar taak als keepster. Zo kon zij weer haar vertrouwde plekje in het middenveld innemen.

Daniek had goed geluisterd en pakte de bal gelijk af na de aftrap van de laatste vrouw en ronde het goed af 1-2. Roda had in de slotfase moeite met de conditie. Wij hadden in de 76ste minuut een leuke aanval over rechts via Lonneke naar Bowy teruggelegd op Annabel voorzet op Daniek en haar vierde hattrick dit seizoen was een feit 1-3 ( 76min.)

Na 90 minuten floot de goed leidende Roelof Luinge af voor de laatste wedstrijd van het seizoen met Loes als trainster.

Het doel van het eind van het seizoen is gehaald, de derde plaats, de beste keepster van de club Monique en al voor de tweede keer op rij  Daniek als bijna (2) beste topscoorster van de club.

De trainster is ontzettend trots op haar team en heeft de laatste weken genoten van het voetbal wat de vrouwen lieten zien .

Deze zondag werd afgesloten met een afscheidsborrel van Loes bij Grand Café d'Oude Enghe en kwamen er geschenken over en weer en gaven de dames aan dat deze wissel van trainers nog niet nodig was geweest want ze hebben duidelijk aangegeven dat ze graag met Loes verder wilden maar de laatste woorden van Loes waren: accepteren en doorgaan met voetballen.

Alle speelsters  Caressa-Monique-Anna-Robin-Demi-Nynke-Lisa-Lonneke-Kelsey-Bowy-Chantal-Bibi-Annabel-Lynn-Daniek waren deze zondag aanwezig zowel op het veld als op de bank en onze vaste supporters ,assistent scheidsrechter Quillan en Leidster Hester bedankt allemaal.