JO14-4 naar Volendam

Sterk SO Soest wint van DSOV

S.O. SOEST O19 1 MAKKELIJKE WINST TEGEN VICTORIA O19 2

Zondag 02 september 2018

De eerste officiële wedstrijd van het seizoen 2018/2019 speelde de O19 1 thuis tegen Victoria O19 2 uit Loosdrecht/Hilversum. Victoria had net genoeg spelers om een elftal te formeren en bleek geen selectieteam meer te zijn. De 1e helft werd positioneel prima gespeeld, maar beloonden de spelers zichzelf te weinig door het missen van een reeks kansen. De rust werd bereikt met een 2-0 voorsprong, doelpunten van Miquel en Youp, na lopende aanvallen. Na de rust werd een extra aanvaller gebracht om bij balverlies direct  meer druk te zetten op Victoria en de bal snel te heroveren. Hoe langer de wedstrijd duurde hoe meer problemen Victoria kreeg om nog een fatsoenlijke aanval op te zetten. Aan Soest-zijde werd nog te veel gelopen met bal, waardoor diverse malen balverlies werd geleden en de snelheid uit de aanval werd gehaald. Door wel snel lopend combinatiespel werden nog vijf doelpunten gemaakt, waardoor de einduitslag 7-0 werd, doelpunten van Badr (2x), Youp, Rogier en Ivo. Volgende week de 2e bekerwedstrijd uit naar Utrecht, waar om 11.25 uur gespeeld wordt tegen Hercules O19 2.

S.O. Soest O19 1: Sten de Beer, Koen van Ginkel (63. Ivo Schenk), Wouter Scheeren, Luc Hooft, Huey de Jong, Stijn Jansen (46. Badr Maamri), Rogier Eggens, Ticho Wolfsen (77. Chris Rademaker), Miquel van Ginkel, Youp van Zonneveld, Dion Looysen (77. Didier Aprahamian)ueHHHHHH

Roda'23 - SO Soest Zondag 28 april 14:00 uur