SO Soest
SO Soest
Gezellig Bram Bartels Toernooi

Gezellig Bram Bartels Toernooi

O16-1 blinkt uit in België

O16-1 blinkt uit in België 

O23-1 kampioen!!

O23-1 kampioen!!

Succesvol Veleka ITT

Succesvol Veleka ITT

Niemand buitenspel - Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Ongeslagen seizoensstart SO Soest JO12-1

Dinsdag 09 oktober 2018

De JO12-1 heeft onder de bezielende leiding van trainer/coach Dirk Blok en leider Dennis Wieringa zowel in de beker als in de competitie nog geen wedstrijd verloren. Met 4 winstpartijen en 2 gelijke spelen is het seizoen prima begonnen. Het team bestaat nu uit 11 man, waarbij Luca nog in het revalidatieproces zit na zijn operatie aan zijn voet en straks ook nog zal aansluiten. Het team is de oude JO11-2 aangevuld met Marijn, Ivar en Floris en Max op het doel.

Het begon op 1 september met de bekerwedstrijd tegen TOV JO12-1. In een spannende wedstrijd werd er uiteindelijk met 4-5 gewonnen. De wedstrijd erop was tegen DOSC JO12-1. Deze wedstrijd ging redelijk gelijk op met iets meer kansen voor Soest, maar de mannen konden deze kansen niet omzetten in meer doelpunten voor. De uitslag was dan ook 4-4.

De 3de bekerwedstrijd was de derby tegen VVZ’49 JO12-1. Er was vooraf al onderlinge strijd tussen klasgenootjes, dus de wedstrijd was een klein beetje beladen. Tijdens de wedstrijd was er echter een ongelijke strijd tussen Soest en VVZ’49. Onze jongens waren een maatje te groot en VVZ’49 werd volledig overlopen. De uitslag van 11-0 was dan ook volkomen terecht en er had zelfs nog meer ingezeten. Tijdens deze wedstrijd zag je ook dat de mannen elkaar steeds beter weten te vinden en samen ervoor zorgen om de tegenstander zoek te spelen en het achterin ook dicht te houden.

Het was alleen jammer dat het niet genoeg was om door te gaan in de beker aangezien DOCS een beter doelsado had.

De start in de competitie was tegen de bekertegenstander DOCS JO12-1. In het begin van de wedstrijd was het vooral Soest die het spel bepaalde, maar weer was het probleem om de vele kansen om te zetten in doelpunten. Het ging gelijk op en werd het weer een gelijkspel, 2-2. Hier had zeker meer ingezeten als er iets nauwkeuriger voor het doel met de kansen was omgegaan.

De wedstrijd tegen Spakenburg JO12-1 was zeer goed. Vooraf werd er tegen Spakenburg opgekeken, aangezien zij bekend staan om het fysieke spel. In de wedstrijd was het echter Soest die het fysieke spel liet zien en vooral de mannen van Spakenburg soms compleet zoek speelde. Achterin stond het als een huis en werd er op het middenveld goed gecombineerd. Voorin maakte de spitsen de verdediging van Spakenburg helemaal gek door goed positiespel en snel over te spelen. De winst van 4-1 was dan ook volkomen terecht.

Afgelopen zaterdag ging de reis naar Amersfoort om tegen de plaatselijke Nieuwland JO12-2 te spelen. Ook hier was Soest overduidelijk de sterkste, maar lukte het niet om te scoren. Het was Nieuwland die de score kon openen, 1-0. De boys werden wakker geschut en het was Dean die de gelijkmaker erin kon leggen. Hierna ging het snel en werd het door Kay en  2 x Quincy 1-4. Nieuwland maakte door een onoplettendheid nog de 2-4, waarna Ivar na een schitterende combinatie onhoudbaar de bal in het dak van het doel schoot. Via 2 x Kay werd het 2-7. Nieuwland kon nog een keer scoren, maar Hidde 2x en Niels bepaalden de eindstand op 3-10. Het was een prima wedstrijd van de boys, echter zullen ze nog iets meer om zich heen moeten kijken of een medespeler er misschien beter voor staat. De uitslag was dan waarschijnlijk nog hoger uitgevallen.

A.s. zaterdag komt Jonathan JO12-1 op bezoek. Aanvang: 9.45 uur. We hopen weer op een grote supportersschare om de boys naar de volgende overwinning te helpen.

Aldus een tevreden ouder.

Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

Bas Bakker Toernooi Zaterdag 22 juni
Feestje Klup van 100 Zondag 30 juni
Niemand buitenspel Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube YouTube

Onze vendeliers

Mega Tegels [kopie]
Beijer Gebr [kopie]
Staal en Kunst - TOP [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
MEAT (BMM) [kopie]
Van Veen Bedrijfsdiensten [kopie]
Reijerse [kopie]
Brouwer [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
Hagen VakantieXperts [kopie]
WeFulfil [kopie]
Stalenhoef [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
Zwart Mul [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
MidCoat [kopie]
Postcodestroom [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
Optimum [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Bikedeals [kopie]
Uitgeverij Peles [kopie]
Bres [kopie]
Boedelz [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Dijkstra [kopie]
Hengel [kopie]
Dam [kopie]
Votrans [kopie]
KOK [kopie]
BIN System [kopie]
Kostencheck [kopie]
Actiforce [kopie]
ING [kopie]
Smorenburg [kopie]
Heineken [kopie]
Hoogt [kopie]
Yourlease [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
PA van den Dijssel [kopie] [kopie] [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Reto internetburo [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Wonnink [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
De Jong [kopie]
FR Schilderwerken [kopie]
Mekenkamp Bouwbedrijf [kopie]
Overhees [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@sosoest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88