Verdienstelijk gelijkspel tegen Martinus

Niemand buitenspel - Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

SO Soest JO17-1 - WSV JO17-1 d.d. 22-09-2018

Maandag 15 oktober 2018

Alle voorbereidingen zitten erop. We mogen eindelijk onze eerste competitie wedstrijd thuis spelen tegen WSV. WSV had het het goed gedaan in de beker dus we waren op onze hoede.

De wedstrijd begon gelijk met het druk zetten van Soest er werd op de goeie momenten druk gezet, waardoor we gelijk een grote kans kregen alleen Bart schoot hem net over. Daarna een goeie vrij trap van Matthieu die via de kluts bij Bryan kwam en die hem toen goed binnenschoot. Een terechte 1-0 voorsprong. Daarna bleven we goed spelen waardoor we weer een grote kans kregen Bart met een slim balletje op Bryan waardoor die 1 op 1 staat met de keeper alleen houdt de keeper hem goed tegen. We bleven goed voetballen met hier en daar wat kleine kansjes maar ze gingen er niet in.

WSV heeft ondertussen nog geen kans gehad tot in de laatste minuten van de eerste helft een slimme corner die werd op randje zestien teruggelegd alleen hij schiet hem heel hoog over. We gingen met een terechte 1-0 voorsprong de rust in.

We wisten zelf ook dat een 1-0 voorsprong niet genoeg was omdat ze altijd nog wel een kans kunnen krijgen dus we gingen in de tweede helft op jacht na een 2de doelpunt. Er werden bijna geen kansen gecreëerd door beide teams totdat Luca zichzelf goed vrijspeelt en zo 1 op 1 staat met de keeper, Luca wilt om de keeper heen maar dat ziet een verdediger ook dus die pakt de bal af en daarna worden er door beide teams een paar wissels gevoerd maar we blijven niks weggeven maar we creëren ook minder, totdat in de laatste 5 minuten WSV een vrij trap krijgt op randje zestien en je ziet de bui al hangen: hij scoort hem. Heel erg zonde omdat we de hele wedstrijd geen kans tegen hebben gehad en zelf had moeten scoren krijg je hem in de laatste minuten tegen. Maar we wisten zelf ook we hebben nog 5 minuten we probeerden er nog alles er aan te doen alleen het mocht niet zo zijn. Jammer genoeg 1-1 gespeeld er had zeker meer in gezetten.