JO14-4 naar Volendam

Sterk SO Soest wint van DSOV

SO Soest JO17-3 weer koploper!

Zaterdag 10 november 2018

Blaricum, zaterdag 10 november - zou de bootcamptraining deze week geholpen hebben om met meer kracht en uithoudingsvermogen de resterende 4 wedstrijden in te gaan of zou eventuele spierpijn de JO17-3 in de weg gaan zitten?

Vallende blaadjes, bewolking, dreigende regen en een redelijke wind waren de ingrediënten voor de wedstrijd tussen de gedeelde nummer 1, Soest,  en de nummer 4 BVV ‘31.  De thuisploeg liet in de eerste 10 minuten zien zich niet te willen ingraven en er echt een wedstrijd van te willen maken. Door een flinke dosis vechtlust en het initiatief om de wedstrijd naar eigen hand te zetten liet BVV ‘31 zien dat Soest een mogelijke overwinning niet zomaar in de schoot geworpen zou krijgen. Ondanks de goede tegenstand van BVV ‘31 waren het de gasten die in de 11e minuut de score opende; 0-1 ( Jordi ). Enigszins geflatteerd maar zeker niet onterecht ging Soest met een 0-7 stand de rust in; 3x Lucas, 1x Leon, 1x Jesse, 1x Tijme.

De tweede helft was enigszins een kopie van de eerste waarin de complimenten uit gaan naar beide ploegen; de spelers uit Blaricum die bleven strijden voor iedere vierkante meter  en de bewoners van de Bosstraat die met zeer goed teamwork, effectief voetbal, inzet en strijd lieten zien terecht bovenaan te staan in de competitie. Het waren 3x Lucas, 1x Tijme, 1x Lucas en 1x Boris die een eindstand van 0-13 op het scorebord lieten noteren. Een waanzinnig groot compliment naar onze keeper, de verdediging, ons middenveld en onze aanval; kortom het gehele team! Dit was een van onze betere wedstrijden als het gaat om strijd..!

De bootcamptraining lijkt toch van waarde te zijn geweest...

Door de 5-7 overwinning van KVVA op VVZA neemt Soest de koppositie van KVVA weer over met een positief doelsaldo van +10.

Volgende week zaterdag 17 november om 14:00 uur de thuiswedstrijd tegen VVZA. Dit belooft bij voorbaat een wedstrijd te worden waarin iedereen weer top moet zijn en 100% strijd zal moeten leveren! Wij hopen op voldoende support om ons naar de overwinning te helpen!

Roda'23 - SO Soest Zondag 28 april 14:00 uur