SO Soest
SO Soest
JO16-1 kampioen

JO16-1 kampioen

Moeders als Team van de Week

Moeders als Team van de Week

Geslaagd 38ste voetbalkamp

Geslaagd 38ste voetbalkamp 

Pijnlijk verlies tegen Bloemendaal

Pijnlijk verlies tegen Bloemendaal

Niemand buitenspel - Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

SO Soest JO13-1 kampioen!

Maandag 10 december 2018

Iedereen heeft het de laatste weken over ‘’het briefje van Koeman en zijn staf’’. Zo bijzonder was dat helemaal niet; een briefje waarop staat dat de centrale verdediger naar de spits toe moest… Wat pas echt bijzonder is, is een brief van de aanvoerder van ons team. Een brief die volledig voorbereidt onder de aandacht van alle ouders en spelers, op wordt gedragen na het behalen van het kampioenschap. Een brief gericht aan de trainers. Een brief waarop staat wat de staf allemaal goed kan. Dat is pas bijzonder...

Bovenstaande typeert dit team. Vorig jaar (JO12-1) ben ik, samen met mijn vader, bij dit team ingestapt. Robin werd aangesteld als leider en met z’n drieën wilden we een team creëren en ervoor zorgen dat alle spelers een optimale ontwikkeling kregen. Vorig seizoen hebben we mega stappen gemaakt, met daarbij een kampioenschap in de najaar competitie.

Dit seizoen is de spelersgroep aangevuld met Sacha en Kai, die beide direct hun draai in het team hebben gevonden. Ook de staf is nog verder aangevuld met Arthur, wie nu zijn UEFA C Youth aan het volgen is. Helemaal voorbereidt zijn we begonnen aan dit seizoen. Het doel was om te blijven ontwikkelen en daarnaast ook de O13-2 erbij te betrekken. Op maandag gezamenlijke techniektraining met de O13-2 en op woensdag een meer tactische training met het eigen team.

De techniektraining op de maandag is een fantastisch gezicht. Een spelersgroep van 29 kinderen en een trainersgroep van 6 mannen. Er is geen ander team dat de beschikking heeft over zo veel trainers. Alleen dat is al een compliment waard! Iedere maandag draaien we in circuit vorm 4 technische vormen af; Techniek zonder weerstand, techniek met weerstand, pass techniek en traptechniek. Op iedere oefening staat een trainer. Deze trainers en de spelers worden weer gecontroleerd door 2 rondlopende trainers. Op die manier proberen we de kwaliteit hoog te houden. Een groot compliment voor alle trainers hoe serieus iedereen hiermee bezig is en hoe graag we met z’n allen willen verbeteren!

Dit jaar zijn we ingedeeld in de 1e klasse. Aan ons de schone taak om eindelijk een keer te gaan promoveren. De eerste 3 van alle 1e klasse poules komen na de winterstop bij elkaar in een promotiepoule. In deze promotiepoule is het de bedoeling dat je 1e of 2e wordt en dan promoveert de O13-1 naar de hoofdklasse.

We begonnen de eerste seizoenshelft dus met het doel om in ieder geval bij de eerste 3 te eindigen. Al gauw bleek dat sommige tegenstanders in deze competitie ons net iets te makkelijk af gingen. We begonnen de competitie met twee ruime overwinningen; 9-1 en 6-0. Op die manier zijn we eigenlijk ook gewoon door gegaan. 10 wedstrijden gespeeld, 10 gewonnen en een doelsaldo van +50 (54 voor, 4 tegen) en dus de terechte kampioen!! De komende competitie zullen we hopelijk meer weerstand gaan krijgen, zodat er weer wat uitdaging in komt voor het team.

Zaterdag 8 december was dan de officiële kampioenswedstrijd. Een wedstrijd tegen Wasmeer JO13-1. We begonnen in het donker aan de wedstrijd op veld 3. Binnen een kwartier stonden we 4-0 voor, met goals van Sacha, Levon, Mustapha en Stijn. De doelstelling om alle wedstrijden te winnen, leek dus binnen dit kwartier al behaald. Uiteindelijk liepen we door nog een goal van Levon, Sacha en Mustapha uit naar 7-1. Het kampioenschap kon gevierd worden. Met een speech van de trainer in de kleedkamer, werden de medailles uitgereikt. Boven in de kantine kreeg iedereen, onder het genot van een patatje, ook nog eens een beker uitgereikt.

Lucca, onze captain, sloot deze seizoenshelft schitterend af met de brief aan alle trainers (zie foto). Wij zijn als staf trots op het team en wat we bereikt hebben! De vraag die gesteld werd of we met z’n allen vol voor de promotie gaan, werd dan ook volmondig met ‘’JA!” beantwoord. We gaan er keihard voor werken en hopen deze doelstelling te kunnen behalen. Kampioenen, kampioenen!!!

Jesse


Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

ZSGO/WMS - SO Soest Maandag 20 mei (Tweede Pinksterdag) 14:00 uur
SO Soest - Hooglanderveen (DAG VAN DE CLUB) Zondag 26 mei 14:00 uur
Start Avondvierdaagse bij SO Soest Maandag 27 mei tot en met woensdag 29 mei 
Breedte Jeugdtoernooi Zaterdag 1 juni
Veleka Logistics International Talent Tournament Weekend 8 en 9 juni
Bram Bartels Toernooi Zaterdag 15 juni
Feestje Klup van 100 Zondag 30 juni
Niemand buitenspel Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube YouTube

Onze vendeliers

Krijkamp Den Oude [kopie]
Smorenburg [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
Staal en Kunst - TOP [kopie]
De Jong [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Boedelz [kopie]
ING [kopie]
Hagen VakantieXperts [kopie]
Votrans [kopie]
Bikedeals [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
FR Schilderwerken [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
Bres [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
Yourlease [kopie]
Heineken [kopie]
Uitgeverij Peles [kopie]
Hengel [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
WeFulfil [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Kostencheck [kopie]
KOK [kopie]
Zwart Mul [kopie]
Mega Tegels [kopie]
BIN System [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
Stalenhoef [kopie]
Reijerse [kopie]
MidCoat [kopie]
Hoogt [kopie]
Reto internetburo [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
Actiforce [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Overhees [kopie]
Wonnink [kopie]
MEAT (BMM) [kopie]
Brouwer [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
Dijkstra [kopie]
PA van den Dijssel [kopie] [kopie] [kopie]
Postcodestroom [kopie]
Van Veen Bedrijfsdiensten [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
Dam [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
Beijer Gebr [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
Mekenkamp Bouwbedrijf [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Optimum [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@sosoest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88