SO Soest
SO Soest
Gezellig Bram Bartels Toernooi

Gezellig Bram Bartels Toernooi

O16-1 blinkt uit in België

O16-1 blinkt uit in België 

O23-1 kampioen!!

O23-1 kampioen!!

Succesvol Veleka ITT

Succesvol Veleka ITT

Niemand buitenspel - Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Sponsoring voor JO14-1

Zondag 06 januari 2019

S.O Soest (Onder 14 -1) krijgt nieuwe voetbaltassen van LM Design.

&

LM  Design verzorgt samen met Neuf & Associates voor aanvulling van trainingspakken.

ondertussen pakken ze heel veel punten in november en december

1 december jl. was de officiële uitreiking van de mooie voetbaltassen van LM Design van Paul Veenman. Samen met Hans van Dijk Neuf & Associates hebben ze ook de trainingspakken aangevuld. Het ziet er weer piekfijn uit.

Tijdens de uitreiking zeiden beide directeuren al: ,,We zitten volgeboekt met werk tot 1 januari 2019" maar daarna kunnen de nieuwe klanten weer bellen hoor 😊. Vandaar iets later deze  reclame.

Het mooie bedrijf van Paul Veenman en zijn compagnon is genaamd : LM Design (bouwkundig  tekenbureau). Ze kunnen daar meer dan alleen bouwkundig  tekenen. Meedenkend met bouwvergunningen en bouwbegeleiding en persoonlijk advies is Paul nog steeds op het lijf geschreven. Op de http://www.lmtekenbureau.nl/  geeft een vertrouwde en gedegen indruk. De reclame/opdracht borden op diverse locaties in onze gemeente en omstreken beamen dit. Leuk om te zien.

Het bedrijf van Hans van Dijk is zeer gerenommeerd in contractmanagement, omgevingsmanagement en projectmanagement. De professionals van Neuf & Associates zijn sympathiek én slim. Ze hebben lef, zijn ambitieus, ondernemend en talentvol. Op http://neuf-associates.nl/  kunt U meer vinden . Zeker niet onbelangrijk: Jonge mensen kunnen daar intern ook veel leren op de Neuf & Associates Academy. 

De sponsors werden in de bekende bak in het zonnetje gezet met een fles witte wijn, foto’s en een mooi applaus

Namens de spelers:  Tom, Bram B., Selahattin, Auke, Sven, Bram D. , Kookai, Dirk, Levi, Viggo, Siebe, Pelle, Joseph, Pim, Imo en de trainers Thijs en Sverre, nogmaals dank

Want er zijn  in de laatste fase van het seizoen “ erg veel punten  in de tassen verzameld.”

Leuk om te zien hoe de boys na  een heel erg  moeilijk begin de weg heel duidelijk naar boven hebben gevonden onder de gemotiveerde  leiding van Thijs Janmaat en Sverre Storm. Subtop plaats 5. Mannen van de club maken de mannetjes beter !

Hooglanderveen werd verslagen onder moeilijke windomstandigheden met een klinkende 1-4.  Viggo maakte een hele verrassende en belangrijke “blokgoa"l.  De gedreven Imo in alle wedstrijden was de 2e helft heel slim in het zestienmeter gebied 😊. Bram Boshuizen maakte met zijn loopacties op het middenveld de 2e helft  het verschil en scoorde bijna.

Thuis tegen koploper Driebergen waren ze echt goed (3-2). Uit was het nog 3-1 verliezen maar op het geliefde veld 3 werd er met heel veel vernuft revanche gehaald. Bram Dijkman maakte met een afstandsschot van minimaal 21 meter de 3-0. Joseph was deze match heel erg goed in het centrum van de verdediging, wat een grote spits had hij bij zich lopen. Die kwam al op de brommer zooo groot

Op veld 1 ging Focus er aan (1-0) met een schitterende vrije trap van Pelle van wel 35 meter. Maar evenzo belangrijk was keeper Pim. Hij pakte net voor rust een pingel.  En niet lullig hoor…… gewoon klemvast  in de rechterhoek.

Tussendoor werd Vriendenschaar van de kunstmat gespeeld. Turbo Tom tankte die wedstrijd vertrouwen, na sluw steek pasje van de dynamische middenvelder Siebe, maakte hij 1-0. Spits Kookai had een hele mooie solo vanaf de middenlijn, daar stuurde ze een  paar spelers het bos in. Ze scoorde heel listig en fraai de 2-0. Echt mooi was dat.

Jonathan uit was 1-4. Om 08:30 op een wit rijp veld  heel vroeg en koud. De eerste helft was echt slecht. Lauwe soep om maar de term weer eens te gebruiken. Na een donderspeech pakte ze de 2e helft het beter op en werd de lantaarndrager toch verslagen. Verantwoording werd gepakt,

De ommezwaai was eigenlijk gekomen bij Hercules eind oktober (2-2) (die stonden toen 2e) Daar waren laatste man  Dirk, rechtsachter Auke en aanvoerder linksback Levi verdedigend echt heel goed. Ze stuwden de rest van het team naar grote hoogte. Op het mooie biljartlaken daar was Snelle Sven ook erg goed aan de linkerkant. Wat was hij  ook deze wedstrijd aan  het sleuren om overal te helpen.

De 2 helft van het seizoen gaan we met vertrouwen tegemoet. Hopelijk kan de technische Selathattin weer snel aansluiten na zijn blessure zodat we nog beter worden.

Tot op de velden.

Groeten, Arjan Snijders ( leider)

 


Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

Bas Bakker Toernooi Zaterdag 22 juni
Feestje Klup van 100 Zondag 30 juni
Niemand buitenspel Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube YouTube

Onze vendeliers

Profile Smeeing [kopie]
ING [kopie]
WeFulfil [kopie]
Yourlease [kopie]
FR Schilderwerken [kopie]
Postcodestroom [kopie]
Hagen VakantieXperts [kopie]
KOK [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
Heineken [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
Dijkstra [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
Bres [kopie]
Wonnink [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Kostencheck [kopie]
MidCoat [kopie]
Van Veen Bedrijfsdiensten [kopie]
Beijer Gebr [kopie]
Catering Centraal [kopie]
De Jong [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
Staal en Kunst - TOP [kopie]
Reijerse [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
Mekenkamp Bouwbedrijf [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
MEAT (BMM) [kopie]
Smorenburg [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
Zwart Mul [kopie]
Overhees [kopie]
Reto internetburo [kopie]
Hengel [kopie]
BIN System [kopie]
Boedelz [kopie]
Brouwer [kopie]
Dam [kopie]
Votrans [kopie]
Optimum [kopie]
Mega Tegels [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
Hoogt [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
PA van den Dijssel [kopie] [kopie] [kopie]
Bikedeals [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
Actiforce [kopie]
Uitgeverij Peles [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Stalenhoef [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@sosoest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88