SO Soest
SO Soest
Het eerste elftal
Wees bewust langs de lijn

Wees bewust langs de lijn

Stunt JO14-4

Stunt JO14-4

Prima wedstrijd tegen De Meer

Prima wedstrijd tegen De Meer

Niemand buitenspel - Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Lijf & Visie: een compleet zorgpakket

Woensdag 09 januari 2019

Ook in Amsterdam en Schagen

Lijf & Visie is in Soest niet te missen. De praktijkruimte aan de Koningsweg 4 meet bijna 1.200 meter. Een prettige, ruime vestiging waar niet alleen naar fysieke klachten van de patiënt wordt gekeken. Fridtjof Egeler vertelt: ,,Onze aandacht is ook gericht op factoren als levensstijl, werk, gedrag, gedachten en eventuele angsten. Dat is onze visie en het is mooi dat wij daardoor alle specialistische kennis hier op hetzelfde adres onder één dak aan kunnen bieden. Niet alleen in Soest, maar sinds kort ook in Schagen en Amsterdam waar wij eveneens gevestigd zijn.”

Wouter Teitsma is met zijn praktijk in Schagen toegetreden tot het managementteam van Lijf & Visie. ,,Wij maken gebruik van elkaars expertise in de drie vestigingen. Zo versterken de teams in Soest, Schagen en Amsterdam elkaar. De kennis en kunde wordt met elkaar gedeeld.”

Lex Drop: ,,Wij bieden verzekerde zorg, onder meer fysio-, manuele-, sportfysio-, orofaciale-, bekkenfysiotherapie, logopedie, ergotherapie en Medisch Specialistische Revalidatie. Je kunt je voorstellen dat met zoveel kennis in huis de lijnen kort zijn. We kunnen snel schakelen. Dat is niet alleen fijn voor ons team van dertig specialisten, maar zeker ook voor onze patiënten.”

Revalidatiegeneeskunde
Fridtjof: ,,Een voorbeeld van een compleet zorgpakket is dienstverlening op het gebied van maatschappelijk werk en psychomotore therapie. Onze twee eigen revalidatieartsen Fons van Dijk en Marco van Woensel geven leiding aan ons revalidatieteam en zetten revalidatietrajecten uit op het gebied van chronische pijn en vermoeidheid in samenwerking met de maatschappelijk werker, psychomotore therapeut, fysiotherapeut, psychotherapeut en ergotherapeut. Kortom, een echt multidisciplinair zorgproduct.”

Sportfysio
De eerstelijns fysio-sportverantwoordelijken zijn onder meer Bart Brundel, Alistair Alexander, Roy van de Ven en Sabine de Vries. Belangrijke mensen die inzetbaar zijn voor bijvoorbeeld de voetballers van SO Soest. Lex legt uit: ,,De sportfysiotherapeut behandelt de patiënt met sportgerelateerde aandoeningen. Dankzij sportfysiotherapie kan je als voetballer weer snel je favoriete spelletje spelen. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar het herstel van de blessure maar wij letten ook op de onderliggende oorzaak.”

Adem- en Koudetraining
Alles wat de actieve mens nodig heeft om gezond en fit te blijven of om te herstellen heeft Lijf & Visie in het dienstenpakket. Medisch Fitness, Rugscholing, Runvisie, Zwangerfit, Fitte Moeders, Bootcamp en Adem & Koude Training. De Adem- en Koudetraining is twee jaar geleden gelanceerd. Tijdens een programma van tien weken wordt de deelnemer bloot gesteld aan koude en ondergaat hij of zij een complete reset boost. Ademhaling, mindset en koude worden gecombineerd met voedingsrust en informatie over de fysiologische processen van ons lichaam en het beter luisteren naar de signalen die je lichaam afgeeft. 

Blessurespreekuur
Het wekelijke blessurespreekuur van Lijf & Visie bij onder meer SO Soest is succesvol. Lex: ,,Senioren en junioren kunnen snel bij ons terecht en tijdens het seizoen houden wij spreekuur bij de club zelf. Bij een blessure stellen wij een diagnose en adviseren wij onder meer ook de trainers bij de sportvereniging hoe ze met belasting en belastbaarheid om moeten gaan.” Het blessurespreekuur bij SO Soest is elke maandag van 18:45 tot 19:45 uur.
 

Lijf & Visie, Koningsweg 4, 3762 EC Soest
telefoon: 035 603 05 04, info@lijfenvisie.nlwww.lijfenvisie.nl

Tekst en foto's: Peter Beijer
Foto ijsbad: Lijf & Visie


Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

Antibarbari - SO Soest Zondag 3 maart 14:30 uur
SO Soest - Abcoude Zondag 10 maart 14:00 uur
Niemand buitenspel Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube YouTube

Onze vendeliers

Jager Bokdam De Visser [kopie]
Optimum [kopie]
BIN System [kopie]
Postcodestroom [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
Dijkstra [kopie]
Wonnink [kopie]
KOK [kopie]
Hagen VakantieXperts [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
MidCoat [kopie]
MEAT (BMM) [kopie]
Smorenburg [kopie]
Bikedeals [kopie]
Bres [kopie]
PA van den Dijssel [kopie] [kopie] [kopie]
Mega Tegels [kopie]
Reto internetburo [kopie]
Hoogt [kopie]
Dam [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
Beijer Gebr [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
Zwart Mul [kopie]
Hengel [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
WeFulfil [kopie]
Heineken [kopie]
Staal en Kunst - TOP [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Overhees [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
ING [kopie]
Actiforce [kopie]
Votrans [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
Yourlease [kopie]
Mekenkamp Bouwbedrijf [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
FR Schilderwerken [kopie]
Uitgeverij Peles [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
Reijerse [kopie]
Boedelz [kopie]
Van Veen Bedrijfsdiensten [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Kostencheck [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
Stalenhoef [kopie]
De Jong [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Brouwer [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@sosoest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88