SO Soest
SO Soest
Het eerste elftal
Wees bewust langs de lijn

Wees bewust langs de lijn

Stunt JO14-4

Stunt JO14-4

Prima wedstrijd tegen De Meer

Prima wedstrijd tegen De Meer

Niemand buitenspel - Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Wonnink Zonwering is klaar voor de zomer

Woensdag 06 maart 2019

Inruilactie met € 200,00 voordeel

,,Werken in teamverband, samenwerken, resultaat bereiken”. Ries de Jong antwoordt op de vraag wat de overeenkomsten zijn tussen het leiden van Wonnink en het voorzitterschap van SO Soest. ,,Het enige verschil is dat je bij de voetbalclub te maken hebt met vrijwilligers. Die hebben vaker behoefte aan een schouderklopje. Hoewel ik de schouderklopjes ook dikwijls afgeef aan de mensen van Wonnink. Wij zijn uitgegroeid tot een onderneming die in 2019 landelijk opereert met een professioneel en ervaren team van bijna veertig medewerkers. Een team dat bovendien weinig verloopt kent. Binnenkort mag ik de zevende monteur in successie feliciteren met het 25-jarig jubileum bij ons bedrijf.”

Organisatorisch blijft Wonnink in ontwikkeling vertelt Ries. ,,Ons managementteam is verbreed met Erik Jansen en Stefan Voortjes. Voor de showroomverkoop tijdens het weekend hebben wij nog een vacature. Geïnteresseerden kunnen zich melden.”

Landelijk onderhoud
Stefan Voortjes beheert de onderhoudscontracten. Hij vertelt: ,,Wij hebben veel landelijke klanten in onze portefeuille waarbij wij de zonwering in onderhoud hebben (zowel preventief als correctief). Zo zorgen wij voor continuïteit van de kwaliteit waar wij voor staan. Vervangen is het eenvoudigst, veelal kan renovatie ook een duurzame oplossing zijn, door zonneschermen te voorzien van nieuwe doeken en/of bedieningen, waardoor deze er weer een aantal jaren tegen kunnen.”

Projecten voor groot en klein kleuren de dienstverlening van Wonnink legt Ries uit. ,,Onlangs hebben wij de zonwering bij serviceflat Honsbergen in Soest en verzorgingshuis de Koperhorst in Amersfoort vervangen. Dat was een leuke klus. Wij hebben respectievelijk bijna 500 en 200 stuks elektrische uitval- en knikarmschermen vervangen.”

200 euro korting
Zonwering betekent genieten van de zon, maar dan zonder de hinderlijke nadelen van de koperen ploert. Een zonnescherm zorgt tijdens hete dagen voor comfort. De specialist in zonwering heeft, voordat de zomer van start gaat, een mooie actie. Ries: ,,Wanneer je nu je oude zonnescherm inruilt voor een nieuw exemplaar van Luxaflex® ontvang je € 200 korting op de aanschaf van deze nieuwe zonwering. Deze actie loopt nog de hele maand maart. En is van toepassing op de Luxaflex® outdoor Terraszonwering, de types Fiore Grande, Fiore Compact en Spectratm Nova.”

Showroom
In de fraaie showroom van Wonnink aan de Siliciumweg 34 in Amersfoort is veel ruimte voor het merk Luxaflex. Een ruim assortiment aan binnen- en buitenzonwering, rolluiken en horren is te zien. Ries: ,, Wij zijn officieel Luxaflex Specialist  en dat kan je zien hier in deze indoor- en outdoor gallery-shop, zoals wij onze showroom van 280 m2 noemen. Onze producten moet je beleven. Daarom zijn al onze modellen op ware grootte. Zo kan je horen, zien en voelen wat er mogelijk is. Zoveel mooier dan alleen een stalenboek. De informatiezuilen van Luxaflex creëren mogelijkheden om interactief je eigen zonwerking samen te stellen.”

Ries: ,,In onze showroom zijn medewerkers aanwezig voor vrijblijvend advies. Belangrijk in ons advies is de functionaliteit van het product in combinatie met de wensen en de stijl van de klant. Iedereen is welkom in onze showroom aan de Siliciumweg 34 te Amersfoort. De koffie staat klaar. Parkeren is gratis. Telefoon 033-4802244  Internet: www.wonnink.nl

Tekst: Peter Beijer

Foto's: Jan Frommink, Peter Beijer en Luxaflex

 


Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

Antibarbari - SO Soest Zondag 3 maart 14:30 uur
SO Soest - Abcoude Zondag 10 maart 14:00 uur
Niemand buitenspel Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube YouTube

Onze vendeliers

PA van den Dijssel [kopie] [kopie] [kopie]
Votrans [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
FR Schilderwerken [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Dijkstra [kopie]
Bres [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
Optimum [kopie]
Uitgeverij Peles [kopie]
Beijer Gebr [kopie]
KOK [kopie]
Hoogt [kopie]
Reto internetburo [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
Boedelz [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
MEAT (BMM) [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Mekenkamp Bouwbedrijf [kopie]
MidCoat [kopie]
Bikedeals [kopie]
Brouwer [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Heineken [kopie]
ING [kopie]
Zwart Mul [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Reijerse [kopie]
Smorenburg [kopie]
Hagen VakantieXperts [kopie]
Yourlease [kopie]
WeFulfil [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Postcodestroom [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Kostencheck [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
Dam [kopie]
BIN System [kopie]
Van Veen Bedrijfsdiensten [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
Actiforce [kopie]
De Jong [kopie]
Hengel [kopie]
Staal en Kunst - TOP [kopie]
Overhees [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Wonnink [kopie]
Stalenhoef [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
Mega Tegels [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@sosoest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88