SO Soest
SO Soest
Het eerste elftal
Wees bewust langs de lijn

Wees bewust langs de lijn

Sponsoring voor JO14-1

Sponsoring voor JO14-1

Prima wedstrijd tegen De Meer

Prima wedstrijd tegen De Meer

Niemand buitenspel - Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Alles is mogelijk bij Catering Centraal

Dinsdag 02 april 2019

Catering Centraal, aan de Birkstraat 7, is een bekend bedrijf in Soest en bestaat ruim 21 jaar. In het verleden was de cateraar een onderdeel van Eetcafé Centraal. Dat cafégedeelte is inmiddels alleen nog geopend voor besloten feestjes. Bas Romein: ,,Tot 1 januari 2020 verhuren we het café nog voor feestjes, daarna komen er appartementen op deze plek.”

Om de cateringkeuken perfect in te richten is in 2014 een grote verbouwing geweest. De keuken is volledig gelijkvloers met veel werkruimte en voorzien van grote koelingen, vriezers, ruime spoelunit en twee grote Rational combi steamers. Vanuit deze moderne keuken worden allerlei soorten catering voorbereid. Van klein tot heel groot en alles wat er tussen zit.

Alles is mogelijk
Catering is en blijft dus de corebusiness van Catering Centraal, dat haar naam heeft gekregen van het fameuze Café Centraal aan de Van Weedestraat. Anton en Jansje Verkerk waren de eigenaren en zijn de grootouders van Antonio van den Hengel, samen met Bas Romein de eigenaar van het cateringbedrijf. ,,Eigenlijk kunnen wij alles”, vertelt Bas. ,,Met Catering Centraal bieden wij flexibiliteit en service. Wij kunnen alles regelen: van een eenvoudig broodje kaas tot luxe (walking) diners/buffetten vanaf tien personen tot honderden genodigden. De klant bepaalt de locatie, geeft ons zijn wensen door en wij regelen het. Receptie, verjaardag, lunch, jubileum, bruiloft, private diner, condoleance, vergadering, luxe salades of voor maaltijden vanwege overwerk; wij regelen het graag.”

Verkiezingen
De Soesters die twee weken geleden de stembureaus hebben bemand hebben ervaren dat Catering Centraal een flexibele cateringorganisator is. Bas: ,, Met vier auto’s rijden we dan de hele dag door het dorp. In Soest en Soesterberg zijn er 23 stembureaus. Wij hebben de mensen, die daar dus vanaf 7 uur in de ochtend tot middernacht dienst doen, voorzien van koffie, thee, frisdrank, soep, snacks en broodjes. Een verkiezingsdag is voor ons altijd logistiek gezien een leuke dag.”

Veelzijdigheid
,,Het mooie van cateraar zijn is de veelzijdigheid: de ene keer organiseren wij de hapjes, de andere keer een compleet feest op maat waarbij onze medewerkers als personeel optreden. We werken samen met diverse lokale leveranciers onder meer met Vleescentrum Soest, Wijnhandel Gommers en Van Doorn Verhuurbedrijf. Daarbij letten wij op een goede prijs-kwaliteitverhouding én houden wij rekening met allergie- en dieetwensen. Speciale glutenvrije en vegetarische gerechten zijn voor ons ook geen probleem.”

De Molenaarskamer
Molen de Windhond, bovenop de Eng, ligt op een prachtige locatie in Soest en onder de Molen is de Molenaarskamer en dat is een prachtige horecalocatie met ruime parkeergelegenheid. Deze wordt door Catering Centraal samen met de collega’s van Eetvilla Van den Brink en Restaurant De Soester Duinen geëxploiteerd. Bas: ,,In De Molenaarskamer worden dikwijls allerlei bijeenkomsten gehouden. Ideaal voor een gezelschap tot maximaal 100 mensen. Wij regelen niet alleen de bijzondere accommodatie, maar ook de catering eromheen.” Zie www.molenaarskamer.nl

Pasen
Binnenkort (21 april) is het Pasen en ook voor die dagen heeft Catering Centraal verschillende variaties. ,,Wanneer mensen tijdens Pasen een lunch, buffet, diner of hapjes willen, dan kunnen zij bij ons kiezen uit verschillende smakelijke ingrediënten. Wij leveren indien gewenst met servies en bestek en dat wassen wij af.”

Voor meer informatie:
www.cateringcentraal.nl
Birkstraat 7
telefoon 035-6033333

Tekst en foto's: Peter Beijer

 


Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

SO Soest - Abcoude Zondag 10 maart 14:00 uur
DCG - SO Soest Zondag 17 maart 14:00 uur
SO Soest - Sporting Martinus Zondag 24 maart 14:00 uur
SO Soest - SDZ Zondag 7 april 14:00 uur
Niemand buitenspel Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube YouTube

Onze vendeliers

Heineken [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
De Jong [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
FR Schilderwerken [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
Reto internetburo [kopie]
Mekenkamp Bouwbedrijf [kopie]
BIN System [kopie]
Zwart Mul [kopie]
WeFulfil [kopie]
Staal en Kunst - TOP [kopie]
MEAT (BMM) [kopie]
Bres [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
Bikedeals [kopie]
Wonnink [kopie]
ING [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
KOK [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
Hengel [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
Mega Tegels [kopie]
PA van den Dijssel [kopie] [kopie] [kopie]
Uitgeverij Peles [kopie]
Dam [kopie]
Optimum [kopie]
Hoogt [kopie]
Votrans [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
Boedelz [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Smorenburg [kopie]
Dijkstra [kopie]
Beijer Gebr [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
Hagen VakantieXperts [kopie]
MidCoat [kopie]
Van Veen Bedrijfsdiensten [kopie]
Stalenhoef [kopie]
Kostencheck [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Reijerse [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Actiforce [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Brouwer [kopie]
Yourlease [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Overhees [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
Postcodestroom [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@sosoest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88