SO Soest
SO Soest
Gezellig Bram Bartels Toernooi

Gezellig Bram Bartels Toernooi

O16-1 blinkt uit in België

O16-1 blinkt uit in België 

O23-1 kampioen!!

O23-1 kampioen!!

Succesvol Veleka ITT

Succesvol Veleka ITT

Niemand buitenspel - Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

SO Soest raakt speler kwijt aan...

Woensdag 12 juni 2019

Terwijl de echte transfermarkt in de Europese competities nog moet losbarsten is hij bijna ten einde op de amateurmarkt. Het is dus zaak om snel spelers weg te kapen van de concurrent, zij het door royale geldbiedingen of een ander soort aanmoedigingspremie. Voor Soest geldt al die onzin niet: spelers zijn welkom bij het 3e, mits ze aan bepaalde voorwaarden willen voldoen. Je moet een beetje slap kunnen ouwhoeren, je moet van een drankje (bij voorkeur alcoholisch) houden, je moet 38 zondagen beschikbaar zijn en je moet mee willen naar Breda of Zandvoort (meer keuze is er eigenlijk niet). En oh ja, als het nou even meezit moet je meedoen met het beruchte en befaamde Bas Bakker toernooi. Dit toernooi is er speciaal voor de niet-selectie seniorenteams, maar de eerlijkheid gebied te zeggen dat het ook aardig in trek is bij de selectiespelers.

Bovenstaande gelezen te hebben kan je niet anders concluderen dan dat dit HET toernooi is om spelers te contracteren, mits voldaan aan de eisen. Afgelopen zondag waren er zomaar 3 kandidaten die een mogelijk nieuw elftal hebben in het seizoen 2019 - 2020. We gaan er geen druk op leggen, maar ze hebben alledrie glansrijk aan alle voorwaarden voldaan. Nieuwe gezichten bij het derde waren Mitchell (kennen ze nog wel bij SO Soest), Sverre (met bijzonder initialen op de borst, kan hij niks aan doen) en Tim ("mooie jongen"). Zij deden dus mee op een voor het derde heerlijk verlopen Bas Bakker toernooi. De druk ligt er zo, aan het einde van het seizoen, altijd vol op. De nacompetitie werd vakkundig ontlopen en dit toernooi moest HET afscheid worden van Hans en de rentree van de 3 genoemde namen. Aan het einde van de dag konden we concluderen dat er alleen maar lachende gezichten waren. Het derde won zijn 4 wedstrijden (2x met 3-0 en 2x met 1-0), kreeg zodoende het befaamde Bas Bakker kratje, verwelkomde Tim (na 3 eerdere toezeggingen, het is je vergeven), zag een gemotiveerde keeper en rechtsback en gunde good old Hans ZIJN afscheid. Waar hij het in 2017 flikte deed hij het nu weer: vlak voor tijd maakte Hans, zoals alleen hij dat kan, de winnende goal en nam zo op passende wijze afscheid van zijn voetbaljaren op een heel veld. Zoals we Hans kennen gaf hij een geweldige speech, kondigde aan door te gaan met 7x7 voetbal en deelde hij met veel plezier in de feestvreugde mee. Of hij nu toch nog gaat twijfelen..., we weten het niet.

Zoals gemeld werd dan eindelijk Tim binnengehengeld. Onder toezicht van het hoofdbestuur moest hij nu eindelijk het contract van het derde ondertekenen. Geen excentrieke toezeggingen qua beloning, een biertje na afloop is het maximale dat hij kan krijgen. Of dit een opmaat is voor meer succes op de amateur transfermarkt moet nog blijken, er zijn zeker gegadigden :) Het derde is in ieder geval blij met zijn komst!

Mocht er meer transfernieuws zijn, verneemt u het vast via dit medium (of een ander medium). Voor nu is het tijd voor rust en vakantie. Heel misschien wordt er nog wat getraind, maar de kans is klein nu blijkt dat niet trainen succesvoller blijkt te zijn dan wel trainen.

Een fijne zomer toegewenst en tot volgend seizoen.


Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

Niemand buitenspel Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube YouTube

Onze vendeliers

FR Schilderwerken [kopie]
KOK [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
Hoogt [kopie]
Hagen VakantieXperts [kopie]
Reto internetburo [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Mekenkamp Bouwbedrijf [kopie]
Reijerse [kopie]
Heineken [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
Van Veen Bedrijfsdiensten [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
Brouwer [kopie]
PA van den Dijssel [kopie] [kopie] [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
MEAT (BMM) [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
Dijkstra [kopie]
De Jong [kopie]
Optimum [kopie]
Postcodestroom [kopie]
Yourlease [kopie]
Boedelz [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
ING [kopie]
Bikedeals [kopie]
Dam [kopie]
Actiforce [kopie]
MidCoat [kopie]
Votrans [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
WeFulfil [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
Smorenburg [kopie]
Stalenhoef [kopie]
BIN System [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Hengel [kopie]
Kostencheck [kopie]
Wonnink [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Overhees [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
Beijer Gebr [kopie]
Mega Tegels [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Zwart Mul [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Staal en Kunst - TOP [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
Uitgeverij Peles [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Bres [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@sosoest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88