SO Soest
SO Soest
Het eerste elftal
Wees bewust langs de lijn

Wees bewust langs de lijn

Stunt JO14-4

Stunt JO14-4

Prima wedstrijd tegen De Meer

Prima wedstrijd tegen De Meer

Niemand buitenspel - Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

ING-adviseurs gaan graag naar buiten

Woensdag 10 juli 2019

Ooit was het bankkantoor een groot gebouw, waar adviseurs achter een bureau hun klanten ontvingen. Die tijd is langzaam maar zeker voorbij. De rollen zijn omgedraaid. Financiële professionals gaan ‘naar buiten’ zoals dat in het jargon heet. Misschien dat we daarom met één van de hoofdsponsors van SO Soest hebben afgesproken in het clubhuis van de voetbalvereniging. Walter Mei en Tamara Doesburg zijn de contactpersonen namens ING voor SO Soest.

Dienstverlening
Walter bemant met collega’s Eric van Heusden en Jan Jacobs de afdeling ING Zakelijk Advies Eemland. Tamara is zakelijk adviseur voor de Utrechtse Heuvelrug. ,,Onze financiële dienstverlening bieden wij aan in Soest, Soesterberg, Amersfoort, Leusden, Nijkerk en Bunschoten”, vertelt Walter. De ervaren adviseur werkt vijftien jaar bij de ING-organisatie. Regelmatig gaat hij op bezoek bij potentiele nieuwe relaties. ,,Wij acquireren actief in onze regio en gaan bij bedrijven langs die nog geen ING-klant zijn. We vertellen dan hoe we hen van dienst kunnen zijn met een rekening courantrekening, een bedrijfslening, het leasen van transportmiddelen en machines en met factoring. Bij die bezoeken hebben we vaak een aardigheidje bij ons: een blik drop met de tekst ‘Blik in de toekomst.’ We krijgen daar hele leuke reacties op. Bedrijven zijn altijd aangenaam verrast dat wij actief naar hen toekomen.”

Bedrijfsovername

Tamara vertelt: ,,Met heldere communicatie bereiken wij de klant het best. Het zijn niet alleen onze goedkope tarieven waarmee wij het verschil willen maken. Gewoon laag bij de grond de ondernemer van dienst zijn. Bijvoorbeeld bij een bedrijfsovername. Wij zorgen dat we goed ingelezen zijn en zonder bureaucratie maar in heldere taal leggen wij uit en adviseren wij. Daarbij schakelen wij ook de hulp van onze experts in, waarbij er altijd één centraal aanspreekpunt voor de klant is.”

Overigens is het bankkantoor geen verleden tijd geeft Walter aan. ,,Zeker niet. Ons kantoor aan de Van Weedestraat in Soest is een servicepunt waar klanten, zowel particulier als zakelijk, hun dagelijkse bankzaken kunnen regelen. Bovendien is deze plek ook ideaal als afspreekpunt. Personal bankers zijn op kantoor aanwezig en private bankers komen desgewenst op afspraak. 

Lean & mean organisatie
Tamara: ,,Afgelopen jaren is er natuurlijk veel gebeurd in de zakelijke bancaire wereld. Bij allerlei collega-banken volgt de ene reorganisatie de andere op en lijkt hieraan maar geen eind te komen. De ING Zakelijk-organisatie is ‘mean & lean’ en vooralsnog klaar met reorganisaties, verhuizingen en personele wijzigingen. Dat vinden bedrijven prettig. Wij hebben een groot netwerk en kunnen ondernemers met elkaar in contact brengen. Dát is de onderscheidende factor die wij als ING kunnen brengen. Daarbij zijn wij sponsor van het Nederlandse amateurvoetbal. Ons partnership met een ambitieuze voetbalclub als SO Soest past daar prima bij.”

ING Bank, Walter Mei, telefoon: 06 232 60 202, walter.mei@ing.nl,   Tamara Doesburg 06 51 70 70 97 tamara.doesburg@ing.com www.ing.com

Tekst & fotografie: Peter Beijer

 

Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

Antibarbari - SO Soest Zondag 3 maart 14:30 uur
SO Soest - Abcoude Zondag 10 maart 14:00 uur
Niemand buitenspel Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube YouTube

Onze vendeliers

Bres [kopie]
Reto internetburo [kopie]
MEAT (BMM) [kopie]
Beijer Gebr [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Zwart Mul [kopie]
Actiforce [kopie]
Dijkstra [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
FR Schilderwerken [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Van Veen Bedrijfsdiensten [kopie]
De Jong [kopie]
Hagen VakantieXperts [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
Smorenburg [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
Reijerse [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Uitgeverij Peles [kopie]
Kostencheck [kopie]
Boedelz [kopie]
Brouwer [kopie]
Wonnink [kopie]
PA van den Dijssel [kopie] [kopie] [kopie]
Votrans [kopie]
Bikedeals [kopie]
BIN System [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
Yourlease [kopie]
Heineken [kopie]
Optimum [kopie]
MidCoat [kopie]
Postcodestroom [kopie]
Stalenhoef [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
Dam [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
Overhees [kopie]
KOK [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
Mega Tegels [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
WeFulfil [kopie]
Staal en Kunst - TOP [kopie]
Hoogt [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
ING [kopie]
Hengel [kopie]
Mekenkamp Bouwbedrijf [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@sosoest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88