SO Soest
SO Soest
Het eerste elftal
Wees bewust langs de lijn

Wees bewust langs de lijn

Stunt JO14-4

Stunt JO14-4

Prima wedstrijd tegen De Meer

Prima wedstrijd tegen De Meer

Niemand buitenspel - Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Het Kinderdomein bij Boekhandel Van de Ven

Woensdag 11 september 2019

Vanaf 28 september speciale kinderafdeling met speelgoed en spelletjes

Ruim voordat de Goedheiligman zijn stoomboot heeft ingepakt wordt er in Soest gewerkt aan een alternatief pakhuis voor Sint Nicolaas. Ingrid Davelaar van Boekhandel Van de Ven heeft met haar team de eerste verdieping van de boekenwinkel, ook wel de culturele huiskamer van Soest genoemd, veranderd in een Kinderdomein. Vanaf 28 september is de speciale afdeling geopend.

Ingrid vertelt over de extra keuze aan artikelen, binnenkort bij Van de Ven Boekhandel. ,,Uiteraard hebben wij al kinderboeken in ons assortiment. Wij merken dat er behoefte is aan een uitbreiding van het assortiment voor kindercadeaus. Daarom gaan wij onze kinderafdeling uitbreiden met allerlei soorten speelgoed, spelletjes en knuffels.”

Het Kinderdomein
Ingrid moet lachen om onze veronderstelling dat de eerste verdieping van de boekhandel een pakhuis van Sinterklaas wordt. ,,Natuurlijk kunnen onze klanten altijd slagen wanneer zij tijdens de feestdagen op zoek zijn naar een leuk cadeau. Maar een geschikt presentje kopen kan het hele jaar natuurlijk. Verjaardag, eerste communie, zwemdiploma, geboorte. Er zijn zoveel momenten voor een leuk cadeau. Wij gaan de afdeling Het Kinderdomein noemen. Een plek speciaal voor kinderen én iedereen die gek is op spelletjes en/of zich nog heerlijk kind voelt ”

Duurzaam speelgoed
De eerste verdieping, die ook per lift bereikbaar is, wordt volledig ingericht met mooi duurzaam speelgoed vertelt Ingrid. ,,Van die mooie houten puzzels in een stevig koffertje bijvoorbeeld. Wanneer je op zoek bent naar een origineel kraamcadeau dan kan je vast iets vinden in Het Kinderdomein. Maar ook voor andere eenmalige gebeurtenissen hebben wij mooie artikelen in ons assortiment. Ook de bekende, klassieke spellen zijn bij ons te koop, denk aan Yahtzee, Kolonisten van Catan, Pim Pam Pet, Triviant (dit niet), Scrabble en natuurlijk ook prachtige schaakspellen.  

Vanaf 28 september is het zover. Even geduld dus nog om kennis te maken met Het Kinderdomein. Maar uiteraard is en blijft Boekhandel Van de Ven ook de culturele huiskamer van Soest. Meer dan genoeg keuze aan verschillende boeken. De winkel heeft meer dan 30.000 titels over kennis, verhalen, fictie, literatuur, strips en reizen en een wand met tijdschriften. Ingrid: ,,Daarnaast hebben wij een belangrijk deel van de winkel gereserveerd voor onze kantoorartikelen. Van paperclip tot gum en van agenda tot marker, schrijfblokken en pennen.

Affiniteit met boeken
Het Van de Ven-team, negen man sterk, heeft uiteraard veel affiniteit met boeken. Ingrid: ,,Als lezer heb je altijd een aantal favoriete auteurs. Wanneer je over boeken adviseert moet je jezelf breder ontwikkelen. Met ons volledige team weten wij alles over onze boeken. Ieder heeft zijn of haar specialisme. De een houdt van thrillers, de ander is meer bedreven in kookboeken, reis- of kinderboeken of specifieke literatuur. De handgeschreven waardering noteren we op een bandje over het boek. Een mini-recensie van een van onze mensen. Het wordt zeer gewaardeerd.”

Wij hebben een gebouw vol met literatuur, fictie, romans, reisgidsen, kook- en hobbyboeken, kinderboeken, strips…en noem maar op. Maar ook het adres voor cadeauartikelen en kantoorartikelen en vanaf 28 september een complete kinderafdeling met Het Kinderdomein.

https://www.libris.nl/vandeven/

Tekst: Peter Beijer


Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

Antibarbari - SO Soest Zondag 3 maart 14:30 uur
SO Soest - Abcoude Zondag 10 maart 14:00 uur
Niemand buitenspel Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube YouTube

Onze vendeliers

Profile Smeeing [kopie]
Boedelz [kopie]
Hagen VakantieXperts [kopie]
Optimum [kopie]
Bres [kopie]
Actiforce [kopie]
MidCoat [kopie]
Brouwer [kopie]
Mega Tegels [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
FR Schilderwerken [kopie]
Beijer Gebr [kopie]
Dijkstra [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
Heineken [kopie]
Kostencheck [kopie]
Zwart Mul [kopie]
Yourlease [kopie]
Wonnink [kopie]
Hoogt [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Overhees [kopie]
MEAT (BMM) [kopie]
De Jong [kopie]
PA van den Dijssel [kopie] [kopie] [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
Votrans [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
ING [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
Bikedeals [kopie]
Reijerse [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Uitgeverij Peles [kopie]
Dam [kopie]
WeFulfil [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
BIN System [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Stalenhoef [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
Staal en Kunst - TOP [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Postcodestroom [kopie]
KOK [kopie]
Reto internetburo [kopie]
Smorenburg [kopie]
Mekenkamp Bouwbedrijf [kopie]
Hengel [kopie]
Van Veen Bedrijfsdiensten [kopie]
Auto Smeeing [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@sosoest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88