SO Soest
SO Soest
Het eerste elftal
Wees bewust langs de lijn

Wees bewust langs de lijn

Stunt JO14-4

Stunt JO14-4

Prima wedstrijd tegen De Meer

Prima wedstrijd tegen De Meer

Niemand buitenspel - Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

ZMGroep voelt zich thuis in nieuw pand

Donderdag 03 oktober 2019

Efficiënter werken op de Tolweg

ZMGroep is een onafhankelijke, moderne full service financiële dienstverlener. Een onderneming, vanaf de jaren vijftig, actief als dienstverlener voor het voor het MKB+. .Vanuit Baarn bedienen ruim vijftig medewerkers de relaties op het gebied van accountancy en (fiscaal) advies, administraties, bedrijfsovernames, personele zaken en duurzaamheid. Dat gebeurt vanuit drie ondernemingen: Zwart Mul Accountants en adviseurs, Coralis Ondernemende consultants en Peopleprofs Personele zaken.

Ilse de Haan is de dochter van DGA Siebe de Haan en momenteel druk bezig met de aanstaande opvolging van haar vader. ,,Mijn vader legt dat praktisch uit”, vertelt Ilse. ,,De familie De Haan is partner van ZMGroep en op de achtergrond wordt een en ander verschoven. Ik word verantwoordelijk voor de operationele aansturing van ZMGroep”

Ilse vertelt ontspannen over het bedrijf, waar zij al jaren werkzaam en ervaren is, onder meer als manager M&O. ,,Wij zijn per 1 juli van dit jaar verhuisd naar Tolweg 8 in het industriegebied in Baarn. De nieuwe werkomgeving werkt inspirerend.”

Het nieuwe pand van ZMGroep is gebouwd in 1992 en was volgens Ilse wel toe aan een likje verf en meer dan dat. ,,Het pand is duurzaam op het gebied van installaties en is in energieklasse gepromoveerd van F naar B. We hebben ook plannen om zonnepanelen op het pand te plaatsen. Als je gaat verhuizen denk je over alles na. Met flexplekken en een duurzame inrichting zijn wij klaar voor de toekomst. Samen met Mirjam de Vries heb ik actief de verbouwing mogen coördineren. Dat is goed voor mijzelf geweest. ZMGroep voelt nu als mijn bedrijf. Mijn vader bemoeide zich er niet mee. Mooie les voor hem; beetje loslaten.”

De familieopvolging is dus binnen de ZMGroep actueel. ,,Bij Coralis ben ik met mijn vader bezig met een opvolgingscasus. Vanuit onze eigen ervaring kunnen wij de klant adviseren. Siebe begeleidt senior en ik junior.”

Siebe de Haan blijft uiteraard nog actief bij ZMGroep vertelt Ilse. ,,Hij vindt het werk veel te leuk. Siebe is vooral actief als consultant via Coralis. Ondernemers begeleiden. Dat is het mooie van accountancy. Een jaarrekening bespreken dat gaat over het verleden. De toekomst is belangrijk. De mens achter de onderneming, die willen wij leren kennen. Ons uitgangspunt is dat de dienstverlening van ZMGroep een bedrijfslevenlang meegaat.”

In het pand aan de Tolweg is, naast de ZMGroep, Fikq gevestigd. Fikq staat voor Finance en Insurance Kings en Queens. Ilse: ,,Fikq heeft de ambitie om topkandidaten op het gebied van finance en insurance te binden aan opdrachtgevers. Wij hebben geïnvesteerd in Fikq en wij zijn ervan overtuigd dat we elkaar prima versterken. In de toekomst wordt de samenwerking met Fikq, naar verwachting, nog intensiever.”

Inlevingsvermogen, creatief en oplossingsgericht denken en daar ook echt wat mee doen. Dat is volgens Ilse de manier van werken bij ZMGroep.

,,Wij hebben de ambitie om een belangrijke dienstverlener te zijn voor de MKB+ onderneming. Die ambitie realiseren wij dankzij het samenvoegen van onze expertises in een duidelijk advies. Samen met onze klant helder ondernemen, denken en handelen vanuit de kansen van de klant. Dat is onze drijfveer.”

Meer informatie: zmgroep.nl

Tekst: Peter Beijer


Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

Antibarbari - SO Soest Zondag 3 maart 14:30 uur
SO Soest - Abcoude Zondag 10 maart 14:00 uur
Niemand buitenspel Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube YouTube

Onze vendeliers

Brouwer Wijnhandel [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
MEAT (BMM) [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
Reijerse [kopie]
Dam [kopie]
Votrans [kopie]
Bikedeals [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Postcodestroom [kopie]
KOK [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Hengel [kopie]
Overhees [kopie]
Staal en Kunst - TOP [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Mekenkamp Bouwbedrijf [kopie]
PA van den Dijssel [kopie] [kopie] [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
Actiforce [kopie]
Zwart Mul [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
Reto internetburo [kopie]
Brouwer [kopie]
Boedelz [kopie]
Uitgeverij Peles [kopie]
Kostencheck [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
Dijkstra [kopie]
De Jong [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
Beijer Gebr [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
WeFulfil [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
Van Veen Bedrijfsdiensten [kopie]
Hoogt [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Mega Tegels [kopie]
MidCoat [kopie]
Wonnink [kopie]
ING [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
FR Schilderwerken [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
Yourlease [kopie]
Bres [kopie]
BIN System [kopie]
Stalenhoef [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Heineken [kopie]
Smorenburg [kopie]
Optimum [kopie]
Hagen VakantieXperts [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@sosoest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88