SO Soest
SO Soest
Het eerste elftal
Wees bewust langs de lijn

Wees bewust langs de lijn

Stunt JO14-4

Stunt JO14-4

Prima wedstrijd tegen De Meer

Prima wedstrijd tegen De Meer

Niemand buitenspel - Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

JeeGee actief in allerlei vastgoed

Donderdag 03 oktober 2019

Johan Zijtveld, eigenaar van JeeGee Vastgoed B.V., bekijkt het pand van de voormalige Rabobank aan het Kerkplein in Soest. Het karakteristieke gebouw heeft de afgelopen maanden een flinke metamorfose ondergaan. In het gebouw worden negen appartementen gerealiseerd (waarvan er nog twee te koop zijn). De nieuwbouw in een bestaand pand in Soest is een typerend voorbeeld van de projecten die JeeGee realiseert. Creatief en verrassend.

Johan: ,,In 2008 ben ik in de projectontwikkeling gegaan. Vanaf 2015 doe ik dat met mijn eigen onderneming. Met JeeGee Vastgoed B.V. zijn wij georiënteerd op de regio Gooi en Eemland en de Vechtstreek. Dat is ruim genoeg voor mij. Ik heb ervaring en mijn netwerk in deze regio.”

BREED BEGRIP Projectontwikkeling is een breed begrip vindt Johan Zijtveld. ,,Projectontwikkeling is een onderdeel van een groter proces. Het gaat om inpassen van gebouwen, nieuw of bestaand, die binnen de natuurlijke omgeving moeten passen. Dan moet je denken aan de industriële omgeving maar ook aan de leefomgeving. Het gaat om aandacht voor die omgeving ook met blik op de toekomst. Zo hebben wij vorig jaar Estate Amalia aan de Amalialaan in Baarn gerealiseerd. Dat wooncomplex past perfect in de omgeving, alsof het er altijd gestaan heeft.”

ERVARING JeeGee Vastgoed heeft inmiddels de nodige ervaring opgedaan in projecten van uiteenlopende grootte en intensiteit. Johan: ,,Wij zijn gespecialiseerd in voornamelijk woningbouwprojecten. Met JeeGee Vastgoed hebben we ook ervaring in het ontwikkelen en herontwikkelen van bedrijfsonroerend goed en monumentaal vastgoed. Wij hebben zowel rijksmonumenten als gemeentelijke monumenten herontwikkeld.”

ONAFHANKELIJK JeeGee Vastgoed is een onafhankelijke projectontwikkelaar. Johan vertelt daarover: ,,Tegen marktconforme kosten zijn wij in staat om een locatie te herontwikkelen en meerwaarde te genereren. Dit kunnen wij doen als gedelegeerd ontwikkelaar maar uiteraard kunnen ook voor eigen rekening en risico een breed scala aan projecten worden ontwikkeld. Door de kleinschaligheid van ons bedrijf zijn de overheadkosten beperkt en kan er desgewenst met samenwerkingsvormen in grotere en complexere locaties worden deelgenomen.”

Als voorbeeld van de veelzijdigheid van JeeGee Vastgoed somt Johan een aantal projecten op die de afgelopen periode zijn gerealiseerd of gerealiseerd gaan worden:. ,,In het centrum van Baarn zijn we druk doende met de herontwikkeling van het gehele centrumgebied. De bedoeling is dat het theater en de bibliotheek daar worden gevestigd en op het vrijkomende terrein net buiten het centrum woningbouw wordt gerealiseerd.

,,In Soesterberg zijn wij in voorbereiding voor de bouw van 20 luxere woningen, in Loosdrecht komen in die verschillende projecten totaal 160 woningen en appartementen. Alle projecten zijn binnenstedelijk, dus je hebt te maken met de juiste inpassing in de bestaande omgeving. Een spannende en vooral uitdagende opgave. Gezien de ervaring die wij hebben zijn dit projecten die wij uitstekend kunnen realiseren.”

Tekst: Peter Beijer


Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

Antibarbari - SO Soest Zondag 3 maart 14:30 uur
SO Soest - Abcoude Zondag 10 maart 14:00 uur
Niemand buitenspel Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube YouTube

Onze vendeliers

Mega Tegels [kopie]
ING [kopie]
Hagen VakantieXperts [kopie]
Van Veen Bedrijfsdiensten [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Hengel [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
Bres [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Staal en Kunst - TOP [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
Smorenburg [kopie]
Wonnink [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
PA van den Dijssel [kopie] [kopie] [kopie]
Optimum [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Votrans [kopie]
Heineken [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
Brouwer [kopie]
Postcodestroom [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
WeFulfil [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
FR Schilderwerken [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Dam [kopie]
MidCoat [kopie]
Dijkstra [kopie]
Yourlease [kopie]
Hoogt [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
KOK [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Beijer Gebr [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
Zwart Mul [kopie]
Boedelz [kopie]
MEAT (BMM) [kopie]
Mekenkamp Bouwbedrijf [kopie]
Reijerse [kopie]
De Jong [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
Stalenhoef [kopie]
Overhees [kopie]
Kostencheck [kopie]
Uitgeverij Peles [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
Actiforce [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
BIN System [kopie]
Bikedeals [kopie]
Reto internetburo [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@sosoest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88