SO Soest
SO Soest
Selectie start zondag 9 aug met trainen!

Selectie start zondag 9 aug met trainen!

Indrukwekkend afscheid

Indrukwekkend afscheid

SO Soest...is ook dé club voor vrouwenvoetbal

SO Soest...is ook dé club voor vrouwenvoetbal

Vanaf 1 juli toeschouwers weer toegestaan op het sportpark. Niet op de velden, achter de omheining op 1.5m van elkaar - Al het coronagerelateerd nieuws is te vinden in menu boven onder 'corona'

De Korte Duinen relaxed, vertrouwd en vernieuwd

Woensdag 04 december 2019

Ramon Heijnen en Antonio van den Hengel zijn vanaf begin 2012 de eigenaren van De Korte Duinen aan de Birkstraat. Ramon is het gezicht van het restaurant, Antonio opereert vanuit de ‘achterkant’. Ramon Heijnen kijkt tevreden terug op ruim zeven jaar ‘Korte Duinen’.

,,Het draait als een tierelier. Overdag, ’s avonds, in het weekend en doordeweeks, wij hebben altijd gasten over de vloer. We zitten natuurlijk op een prachtige locatie, aan de rand van de Korte Duinen. Met ruime parkeergelegenheid, een mooi terras en een inrichting die onlangs vernieuwd is voelen onze gasten zich hier welkom.”

Het is druk op zomaar een dinsdagmiddag. De sfeer in de zaak is relaxed. Aan een tafel spelen drie mensen een spelletje dobbel en een tafeltje verder houden twee mannen een werkoverleg met opengeklapte laptops. ,,Zowel zakelijk als particulier weet ons restaurant te vinden”, concludeert Ramon.

Nieuwe menukaart
,,Dat onze gasten op elk moment van de dag binnenkomen is te danken door onze uitgebreide menukaart. Wij hebben een ruime keuze met daarbij voor elk wat wils. Deze zomer hebben wij de kaart vernieuwd. Was het voorheen een grote uitvouwbare kaart, tegenwoordig hebben wij een handzame luxe menukaart die er uitziet als een soort magazine met daarin ons brede aanbod. In de nieuwe kaart staat ook allerlei informatie over de omgeving zoals fietsroutes. Onze volgende serie wordt uitgebreid met promotie van de Birkstraat. Overigens: overdag kan men gewoon van de dinerkaart eten en daar maken veel gasten gebruik van.”

Verbouwing
De nieuwe vloerbedekking van het restaurant valt op, maar dat is niet de enige wijziging geweest vertelt Ramon: ,,De eerste week van november hebben wij een forse verbouwing gehad. Het was de laatste fase van wat er de afgelopen zeven jaar op de planning stond. De vloer van de keuken/spoelkeuken was aan de beurt en we hebben overal opstaande randen onder de apparatuur laten zetten, zodat schoonmaakwerkzaamheden eenvoudiger zijn geworden. Daarnaast hebben wij een rubber antislipvloer. Voor ons team heel fijn om hier op te werken. Daarnaast hebben we de wanden van de toiletten opnieuw betegeld. Ook deze zijn nu spic en span.”

,,Alle verbouwingen zijn gedaan door bekende, grotendeels (so) Soester partijen zoals Adri v Rouwendaal van Palux, Gerard Kuijer van Reijerse Loodgieters, Nico van Woerkom van het gelijknamige timmerbedrijf, Familie Dijkman voor metselwerk, Vloerbedekking via Middelman Wonen, containers via Gebroeders Beijer en de tegels via onze oude zaalvoetbalvriend Arnold Broertjes. Kortom, mooi om deze klussen zoveel mogelijk te gunnen aan de bekende ondernemers uit onze naaste omgeving, dan weet je ook dat de strakke planning wordt gehaald en iedereen er voor gaat! We hebben de verbouwing gevierd met een gezellig uitje bij onze collega’s Theun en Imara van LTC Soestdijk.”

Ramon kijkt met vertrouwen naar de toekomst: ,,Restaurant De Korte Duinen blijft zichzelf verbeteren en optimaliseren om alle gasten zo goed mogelijk te voorzien van hun hapje en drankje. Wij zitten hier prima op deze heerlijke plek aan de Birkstraat 108.”

 

Restaurant De Korte Duinen, Birkstraat 108, Soest, 035-601 3720 
info@dekorteduinen.nl
www.dekorteduinen.nl

Tekst en foto: Peter Beijer

 

 

 


Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

Start training selectie senioren 9 augustus 11:00  
SO Soest - VVZ'49 18 augustus 19:30 uur
Vanaf 1 juli toeschouwers weer toegestaan op het sportpark. Niet op de velden, achter de omheining op 1.5m van elkaar Al het coronagerelateerd nieuws is te vinden in menu boven onder 'corona'

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube

Onze vendeliers

Stalenhoef [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
Hagen VakantieXperts
Jager Bokdam De Visser [kopie]
MidCoat [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Brouwer [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Smorenburg [kopie]
Hufman Autorijschool [kopie]
Dam [kopie]
Smurfit Kappa [kopie]
Beijer Gebr
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
Bloemendael
Votrans
Yourlease [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
Van Doorn [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
Actiforce [kopie]
Van Hal [kopie]
Mega Tegels [kopie]
Hengel [kopie]
Wonnink [kopie]
Heineken [kopie]
Dijkstra [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
GeldNL
Kantoor Expert [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
De Jong [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
Optimum [kopie]
KOK [kopie]
Sportivun sportkampen [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
Reijerse
Bres [kopie]
Zwart Mul [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Kostencheck [kopie]
Reto internetburo [kopie]
PA van den Dijssel [kopie]
Hoogt [kopie]
Postcodestroom [kopie]
ING [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Overhees [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@so-soest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88